The Celtic Royal Hotel
Veure totes les 26 fotos
Habitació 2 llits - Bany
Veure totes les 26 fotos
Vestíbul
Veure totes les 26 fotos
Vestíbul
Veure totes les 26 fotos
Vista interior
Veure totes les 26 fotos
AL MAPA
Ubicació
Excel·lent
8,0
Veure totes les 26 fotos
S'ha eliminat dels favorits
Notable
Basada en 3 comentarisVeure el que han dit els hostes
7,9
  • Transport públic a 560 m

Fins a un 30% de descompte amb Ofertes per a Membres d'Agoda!

Els preus baixen en el moment que inicia sessió!

Registra't ara!
Opcions d'habitació
8,0
Molt bona
Confort i qualitat de l'habitació
Habitació 2 llits (Twin Room)
...
  • 12 m²/129 ft²
  • plat de dutxa
  • 2 llits individuals
Fixa les dates per veure preus
Habitació Familiar (2 Adults + 2 Infants) (Family Room (2 Adults + 2 Children))
...
  • 12 m²/129 ft²
  • plat de dutxa
  • 2 llits individuals i 1 lli...
Fixa les dates per veure preus
Habitació Deluxe Doble o 2 llits (Deluxe Double or Twin Room)
...
  • 12 m²/129 ft²
  • plat de dutxa
  • 1 llit doble o 2 llits indi...
Fixa les dates per veure preus
Habitació Doble (Double Room)
...
  • 12 m²/129 ft²
  • plat de dutxa
  • 1 llit doble
Fixa les dates per veure preus

Més informació sobre The Celtic Royal Hotel

Descripció

Mostrar més

Característiques

Mostra Menys

Cal saber

Mostrar més

Avís important

Mostrar més

Comentaris recents de clients

Comentaris d'Agoda (3)Comentaris de Booking.com (1398)
7,9
Notable
Basada en 3 comentaris
Selecciona el tipus de viatgers
Neteja8,7
Serveis7,0
Ubicació8,0
Confort i qualitat de l'habitació8,0
Servei8,0
Relació qualitat preu7,3
Proporcionat per clients autèntics de Agoda
Ordenar per
2 comentaris autèntics
5,6
Graham, Regne Unit
Parella
Habitació Doble
Estada d'una nit en d'agost de 2017
3rd floor room, lift not working. ”
The hotel is old but reasonably well maintained - except for the one lift that seemed to have been out of action for some days. I felt sorry for the elderly porter who had to climb multiple flights of stairs to get our bags into the room. Breakfast only starts at 7am so as we had to be back in London by 1pm we never got to try it. Car parking is difficult - you have to leave a sticker in the car to say you are a guest but the car park always seemed to be full. Location is reasonable, just 5 minutes walk from the town wall and 10 minutes to the castle. But nothing special for the price paid.
Comentat el 26 d'agost 2017
8,0
Josephine, Regne Unit
Família amb nens menuts
Estada d'una nit en de maig de 2014
Very good value and good guest service”
Room size, free breakfast, lots of seating and lounge areas
Very good
Comentat el 22 de maig 2014
Aquest allotjament agrada molt als viatgers. No deixis passar aquesta oportunitat!

Tornar als resultats de cerca

Torna a les opcions d'habitació