Veure tots els 11.207 allotjaments a Bali.
2015

The Oberoi Bali

Té alguna pregunta per a The Oberoi Bali?
Excepcional9,1
Basada en 322 comentaris
El 98% el recomanaria als seus amics
The Oberoi Bali
Veure més fotos
Vestíbul
Veure més fotos
Vestíbul
Veure més fotos
Vista interior
Veure més fotos
Vista interior
Veure més fotos
Excel·lent ubicació 9,5
Veure el mapa
Veure totes les 61 fotos
9,5Ubicació
  • Wi-Fi gratuït en totes les habitacions

  • aire condicionat

  • servei de neteja diari

  • balcó/terrassa

Fins a un 30% de descompte amb Ofertes per a Membres d'Agoda!

Els preus baixen en el moment que inicia sessió!

Registra't ara!
Opcions d'habitació
Vil·la enjardinada de luxe amb piscina amb vista sobre el jardí (Luxury Garden View Villa With Pool)
...
  • Veure: jardí
  • 400 m2
  • 1 llit extragran
Fixa les dates per veure preus
Habitació de luxe Lanai amb vista sobre el jardí (Luxury Lanai Garden View)
...
  • Veure: jardí
  • 55 m2
  • 1 llit extragran
Fixa les dates per veure preus
Vil·la enjardinada de luxe amb vista sobre el jardí (Luxury Garden View Villa)
...
  • Veure: jardí
  • 200 m2
  • 1 llit extragran
Fixa les dates per veure preus
Habitació de luxe Lanai amb vista parcials sobre l'oceà (Luxury Lanai room with Partial Ocean View)
...
  • Veure: oceà (vista parcial)
  • 55 m2
  • 1 llit extragran
Fixa les dates per veure preus
Vil·la de luxe amb vista parcial sobre l'oceà - amb piscina (Luxury Partial Ocean View Villa with Pool)
...
  • Veure: oceà (vista parcial)
  • 200 m2
  • 1 llit extragran
Fixa les dates per veure preus
Vil·la de uxe amb vista parcial sobre l'oceà (Luxury Partial Ocean View Villa)
...
  • Veure: oceà (vista parcial)
  • 55 m2
  • 1 llit extragran
Fixa les dates per veure preus
Royal Hibiscus Villa with Private Pool and Ocean View
...
  • 200 m2
  • 1 llit extragran súper
Fixa les dates per veure preus
Habitació seleccionada al registre d'entrada (Room Selected at Check In)
...
  • 55 m2
  • 1 llit extragran súper o 2 ...
Fixa les dates per veure preus
Té alguna pregunta per a The Oberoi Bali?

Distàncies i informació bàsica

aeroports a prop
  • 7 km
  • Aeroport internacional de Ngurah Rai (DPS)
  • 122 km
  • Aeroport Internacional de Lombok (LOP)
Transport públic
  • 6 km
  • Terminal de Bus Tegal Sari
  • 7 km
  • Terminal de Bus Bemo Gunung Agung
hospitals i clíniques
  • 1,7 km
  • Clínica Padma
farmàcies
  • 750 m
  • Guardian
botiga de conveniència
  • al lloc
Retirada d'efectiu
  • 300 m
  • ATM

Més informació sobre

Descripció

Mostrar més

Característiques

Mostra Menys

Polítiques

Mostrar més

Informació útil

Mostrar més

Avís important

Mostrar més

Comentaris recents de clients

Comentaris d'Agoda (322)
Comentaris de Booking.com (271)

6,8

Selecciona el tipus de viatgers
Excepcional
  • Neteja 9,4
  • Serveis 8,8
  • Ubicació 9,5
  • Confort i qualitat de l'habitació 9,4
  • Servei 9,4
  • Relació qualitat preu 8,3
  • Menjar i àpats 8,5
Excepcional
  • Neteja 10,0
  • Ubicació 10,0
  • Confort i qualitat de l'habitació 10,0
  • Servei 10,0
  • Relació qualitat preu 10,0
  • Menjar i àpats 10,0
Excepcional
  • Neteja 9,5
  • Serveis 9,1
  • Ubicació 9,6
  • Confort i qualitat de l'habitació 9,5
  • Servei 9,4
  • Relació qualitat preu 8,3
  • Menjar i àpats 8,6
Excepcional
  • Neteja 9,6
  • Serveis 8,4
  • Ubicació 9,6
  • Confort i qualitat de l'habitació 9,3
  • Servei 9,7
  • Relació qualitat preu 8,7
  • Menjar i àpats 8,8
Excel·lent
  • Neteja 8,6
  • Serveis 8,4
  • Ubicació 9,4
  • Confort i qualitat de l'habitació 9,0
  • Servei 9,2
  • Relació qualitat preu 7,9
  • Menjar i àpats 7,9
Excepcional
  • Neteja 9,7
  • Serveis 8,5
  • Ubicació 9,8
  • Confort i qualitat de l'habitació 9,9
  • Servei 9,5
  • Relació qualitat preu 8,6
  • Menjar i àpats 8,5
Excel·lent
  • Neteja 9,0
  • Serveis 8,5
  • Ubicació 9,0
  • Confort i qualitat de l'habitació 8,7
  • Servei 8,8
  • Relació qualitat preu 7,6
  • Menjar i àpats 8,2
Proporcionat per clients autèntics de Agoda
Filtres

Idioma dels comentaris
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • 日本語
  • Nederlands
  • 简体中文
  • Русский
  • 한국어
  • Español
  • Italiano
  • Português (PT)
  • 繁體中文 (香港)
amplia menys

Tipus d'habitació
  • Vil·la enjardinada de luxe amb vista sobre el jardí
  • Vil·la enjardinada de luxe amb piscina amb vista sobre el jardí
  • Habitació de luxe Lanai amb vista sobre el jardí
  • Habitació de luxe Lanai amb vista parcials sobre l'oceà
  • Vil·la de uxe amb vista parcial sobre l'oceà
  • Vil·la de luxe amb vista parcial sobre l'oceà - amb piscina
amplia menys

Ordenar per
297 comentaris autèntics
  • esborrar-ho tot

9,0
diego, Argentina
Parella
Habitació de luxe Lanai amb vista sobre el jardí
Estada de 3 nits en de juliol de 2015
Oberoi”
Personal. Comodidad. Limpieza
Muy buena
Comentat el 12 de juliol 2015
Li ha semblat útil aquest comentari? |
9,6
wei, Xina
Família amb nens menuts
Habitació de luxe Lanai amb vista sobre el jardí
Estada de 5 nits en de juliol de 2017
A piece of oasis in d middle of madness ”
The only draw back is the lack of interesting menu choice, everything else is super great! The staffs...so well trained !
Comentat el 03 de setembre 2017
Li ha semblat útil aquest comentari? |
10,0
Wade, Estats Units
Parella
Habitació de luxe Lanai amb vista sobre el jardí
Estada de 7 nits en d'agost de 2017
Heaven”
Everything was perfect - not a single criticism about anything that was within the hotel's control.
Comentat el 27 d'agost 2017
Dear Wade, Thank you for your positive review on Agoda and we are happy to learn that your stay was enjoyable. We look forward to the pleasure of welcoming you back to The Oberoi, Bali in the future. Warm regards, John W. Halpin General Manager
Resposta 30 d'agost 2017
Mostra més
The Oberoi Bali
Li ha semblat útil aquest comentari? |
4,8
Gusti, Indonèsia
Persona que viatja sola
Habitació de luxe Lanai amb vista parcials sobre l'oceà
Estada de 2 nits en d'agost de 2017
Acceptable”
The price its too expensive.....it showed 4.6 mio at first all of sudden when im makin the booking it 15 mio something... And they have no refund its such a trap
Comentat el 23 d'agost 2017
Dear Gusti, Thank you for your review on Agoda. I assure you that the way Agoda sets up our rates in their system is not "a trap" as you wrongly state in your review. Rather than write negative and untrue comments on-line, it would have been appreciated and more productive if you contacted Agoda or The Oberoi, Bali directly to help solve any difficulty you have had when making a booking. Please let us know if we can help you in any way to ensure that you can make the booking you want with the correct terms and conditions. We would sincerely appreciate the opportunity to solve this to your complete satisfaction. Regards, John W. Halpin General Manager
Resposta 25 d'agost 2017
Mostra més
The Oberoi Bali
Li ha semblat útil aquest comentari? |
9,2
Petra, Suècia
Parella
Habitació de luxe Lanai amb vista sobre el jardí
Estada d'una nit en d'agost de 2017
A class above all others!”
Food is too pricey and no value for money compare with what breakfast, lunch and dining options you have in Seminyak! It's not up to standard in freshness/presentation! Part from that - hotel is pure awesomeness!
Comentat el 12 d'agost 2017
Dear Petra, Thank you for your review. We appreciate your feedback regarding food and beverage prices. While our Executive Chef does source best products and ingredients available in the market, we make every effort to ensure we are not overcharging, by conducting monthly survey with hotels in the same category as The Oberoi, Bali to ensure our prices are aligned with other five star resorts in Bali. Thank you for having stayed with us and look forward to the opportunity of again welcoming you to The Oberoi, Bali. Kind regards, John W. Halpin General Manager
Resposta 25 d'agost 2017
Mostra més
The Oberoi Bali
Li ha semblat útil aquest comentari? |
10,0
Anne, Estats Units
Parella
Habitació de luxe Lanai amb vista sobre el jardí
Estada de 2 nits en de juliol de 2017
Simply amazing! It was a piece of heaven, beautifu”
I would highly recommend the oberoi. I stayed in a garden villa, which offered nice privacy with a beautiful facility. I have yet to see the level of kindness or customer service demonstrated here, anywhere else in the world!
Comentat el 10 de juliol 2017
Dear Anne, Thank you for staying at The Oberoi, Bali and for your full mark review on Agoda. Your positive feedback is a source of motivation for us as we try to achieve even higher standards of service and care. We look forward to the opportunity of again welcoming you to The Oberoi, Bali in the future. With kind regards, John W. Halpin General Manager
Resposta 25 d'agost 2017
Mostra més
The Oberoi Bali
Li ha semblat útil aquest comentari? |
8,4
Jai, Singapur
Parella
Habitació de luxe Lanai amb vista sobre el jardí
Estada de 3 nits en de juny de 2017
Brilliant location and great service”
Very well located in the heart of Seminyak - at the same time a beach front property. Superb and very personalised service -name recognition by staff was amazing. . Great villas with private pool. And good food. Can't think of any negatives! JA
Comentat el 02 de juliol 2017
Dear Jai, Thank you for staying at The Oberoi, Bali and for your review on Agoda. Myself and my team here are happy that you were satisfied with most aspects of your stay here, as well as the services rendered. We look forward to welcoming you back in the future. Kind regards, John W. Halpin General Manager
Resposta 25 d'agost 2017
Mostra més
The Oberoi Bali
Li ha semblat útil aquest comentari? |
9,6
Deborah, Israel
Parella
Habitació de luxe Lanai amb vista parcials sobre l'oceà
Estada de 2 nits en de juny de 2017
Beautiful Property with authentic Balinesian feel”
We wanted a hotel that would give us the unique feel of being in Bali - not a chain hotel where the rooms look alike, no matter where you are in the world. That we got; The Oberoi is definitely Bali - stunning units, furnishings, decor. We loved being there.
Comentat el 17 de juny 2017
Li ha semblat útil aquest comentari? |
10,0
john, Austràlia
Parella
Habitació de luxe Lanai amb vista sobre el jardí
Estada d'una nit en de maig de 2017
Excepcional”
I cannot speak highly enough of the service, location, staff everything was excellent.
Comentat el 26 de maig 2017
Li ha semblat útil aquest comentari? |
10,0
Elizabeth, Estats Units
Persona que viatja sola
Habitació de luxe Lanai amb vista sobre el jardí
Estada de 2 nits en de maig de 2017
Relaxing & pampering ”
Totally wonderful spot right on the beach, yet with a tranquility you'll need after stepping out on adventures. Staff is super nice & accommodating and so helpful. Rooms are beautiful. I'll come back for sure. Love the calm beautiful place to retreat back to after hit crowded everywhere else in Bali!
Comentat el 23 de maig 2017
Li ha semblat útil aquest comentari? |

Entrada a l'allotjament. Sortida a passejar.
Experiències a Agoda. Perquè la seva habitació només n'és el començament.

  • Visita
  • Restaurant
  • Botiga
  • Oci
×
The Oberoi Bali
|Excepcional 9,1

1

Seleccioni el programa de fidelització

PointsMAX
Idioma
Programa de fidelització A Programa de fidelització A
Programa de fidelització B

Al menú, faci clic a PuntsMAX i seleccioni el seu programa de fidelització favorit.

2

Esculli l'oferta de punts

Habitació d'hotel A
Informació de l'habitació
Guanyi
5.000 punts

Esculli l'habitació i les opcions de punts per a l'allotjament seleccionat.

3

Introdueixi la identificació de membre

País del passaport
Identificació de membre del programa
1234

Introdueixi el número de membre per al programa seleccionat quan completi la seva reserva. Els punts se li afegiran al seu compte després de la sortida de l'allotjament.

Comencí aquí i seleccioni el seu programa favorit:
Anterior
setembre 2017
dldtdcdjdvdsdg
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Següent
octubre 2017
dldtdcdjdvdsdg
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031