The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel
Veure totes les 37 fotos
Vista sobre la ciutat - Llit
Veure totes les 37 fotos
Vestíbul
Veure totes les 37 fotos
Vestíbul
Veure totes les 37 fotos
Veure totes les 37 fotos
AL MAPA
Ubicació
Notable
7,4
Veure totes les 37 fotos
S'ha eliminat dels favorits

The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel

Té alguna pregunta per a The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel?
Notable
Basada en 2792 comentarisVeure el que han dit els hostes
7,0
  • Enllaç amb l'aeroport

  • Transport públic a 620 m

  • Wi-Fi gratuït en totes les habitacions

  • aire condicionat

Fins a un 30% de descompte amb Ofertes per a Membres d'Agoda!

Els preus baixen en el moment que inicia sessió!

Registra't ara!
Opcions d'habitació
Hi ha 15 viatgers mirant aquest allotjament ara mateixReserva ara abans que sigui massa tard!
Habitació amb balcó (Balcony Room)
...
  • Veure: ciutat
  • 28 m²/301 ft²
  • 2 llits individuals o 1 lli...
Fixa les dates per veure preus
Vista sobre la ciutat (City View)
...
  • Veure: ciutat
  • 15 m²/161 ft²
  • 2 llits individuals o 1 lli...
Fixa les dates per veure preus
Habitació Familiar amb 2 llits dobles (Family Room with 2 Double Beds)
...
  • Veure: ciutat
  • 15 m²/161 ft²
  • 2 llits dobles
Fixa les dates per veure preus
Vista sobre la ciutat gran oferta (City View Hot Deal)
...
  • Veure: ciutat
  • 15 m²/161 ft²
  • 2 llits individuals o 1 lli...
Fixa les dates per veure preus
Habitació Familiar Delux (Deluxe Family Room)
...
  • Veure: ciutat
  • 20 m²/215 ft²
  • 1 llit individual i 2 llits...
Fixa les dates per veure preus
Habitació Premier amb 2 Llits Dobles (Premier Room with Two Double Beds)
...
  • Veure: ciutat
  • 20 m²/215 ft²
  • 2 llits dobles
Fixa les dates per veure preus
Habitació familiar gran oferta (Family Room Hot Deal)
...
  • Veure: ciutat
  • 15 m²/161 ft²
  • 2 llits dobles
Fixa les dates per veure preus
Familiar gran oferta (Family Hot Deal)
...
  • Veure: ciutat
  • 15 m²/161 ft²
  • 2 llits dobles
Fixa les dates per veure preus
Doble Estàndard (Twin Standard)
...
  • 15 m²/161 ft²
Fixa les dates per veure preus
2 Llits Delux (Twin Deluxe)
...
  • 18 m²/194 ft²
Fixa les dates per veure preus
Té alguna pregunta per a The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel?

Més informació sobre The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel

Descripció

Mostrar més

Distàncies i informació bàsica

Les distàncies que es mostren són en línia recta segons la ubicació al mapa. Les distàncies reals poden variar.
Mostra Menys

Característiques

Mostra Menys

Voltants de l'allotjament

Mostrar més

Cal saber

Mostrar més

Informació útil

Mostrar més

Comentaris recents de clients

Comentaris d'Agoda (2792)Comentaris de Booking.com (721)
Selecciona el tipus de viatgers
Neteja7,0
Serveis6,2
Ubicació7,4
Confort i qualitat de l'habitació7,0
Servei7,0
Relació qualitat preu7,2
Proporcionat per clients autèntics de Agoda
Filtra els comentaris per:
Idioma
English
简体中文
繁體中文 (香港)
繁體中文 (台灣)
amplia
Tipus d'habitació
Vista sobre la ciutat
Habitació Familiar amb 2 llits dobles
Habitació Familiar Delux
Habitació Premier amb 2 Llits Dobles
amplia
Ordenar per
2225 comentaris d'hostes verificats
12345
8,0
RUBEN, Espanya
Viatger de negocis
Vista sobre la ciutat
Estada de 4 nits en de setembre de 2014
Estava bé però no tenia gaires vistes. ”
ubicació, comoditat, preu per zona
Fine, no windows in my room but is hong kong. room clean and pretty ok, free water and coffee.
Comentat el 07 de setembre 2014
7,7
Zdenka, Perú
Viatger de negocis
Vista sobre la ciutat
Estada de 3 nits en de setembre de 2014
Buena relación calidad precio”
Precio , ubicacion
Es un buen hotel , ubicado relativamente bien aunque no tiene estación de metro muy cerca
Comentat el 12 de setembre 2014
4,7
ANTONIO, Espanya
Parella
Vista sobre la ciutat
Estada de 3 nits en de gener de 2014
personal poco atento, hotel sencillo, cama dura”
vistas a la ciudad
la cama muy dura y las almohadas blandas, columna en la mitad de la habitación sin mesa ni sillas pequeña habitación pequeño baño, desayuno basico continental escaso con tres opciones,lejos del metro pero con muchos autobuses a la puerta y cerca del centro de hong kong.
Comentat el 09 de gener 2014
3,7
Miguel, Colòmbia
Viatger de negocis
Vista sobre la ciutat
Estada d'una nit en d'octubre de 2013
Debería de ser un hotel de 2 estrellas ”
El personal es muy atento trata de disimular lo malo que está el hotel
El estado del hotel está muy deteriorado Las paredes rotas, el asesinato es de colores morados y el restaurante rotos los individuales y sillas en mal estado En el segundo y tercer piso tienen un club privado de mujeres para hombres La decoración es de bar de mala muerte Muy malo que ustedes promocionen este hotel para negocios
Comentat el 01 de novembre 2013
7,0
Andres, Espanya
Grup
Vista sobre la ciutat
Estada d'una nit en de juny de 2013
Lo que esperaba”
Aire acondicionado, A/A y A/A
Comentat el 07 de juny 2013
5,0
jone, Espanya
Parella
Vista sobre la ciutat
Estada d'una nit en de febrer de 2013
Hotel basico para dormir”
Hotel limpio, la ducha funcionaba bien
Habitacion muy pequeña. No hay ni sitio para abrir la maleta
Comentat el 12 de febrer 2013
7,7
mariana, Argentina
Parella
Estada de 2 nits en de febrer de 2012
Hermosa habitacion y muy bien ubicado, pero no inc”
moderno, cerca de esacion de metro
Excelente ubicacion, muy cerca de la estacion de metro, muchas tiendas en los alrededores. El hotel parece ser bastante nuevo la habitacion moderna y limpia.
Comentat el 24 de març 2012
3,6
Cliburn, Filipines
Viatger de negocis
Vista sobre la ciutat
Estada de 5 nits en d'abril de 2018
Acceptable”
The location is ok. The staff has attitude.
Comentat el 20 d'abril 2018
3,2
Alice, Taiwan
Grup
Vista sobre la ciutat
Estada de 2 nits en d'abril de 2018
Acceptable”
Terrible quality for the price.
Comentat el 16 d'abril 2018
2,4
Andrew, Hong Kong
Parella
Vista sobre la ciutat
Estada d'una nit en d'abril de 2018
Hotel category”
Just like a cheapy love hotel.
Comentat el 10 d'abril 2018
8,0
HIU, Hong Kong
Parella
Vista sobre la ciutat
Estada d'una nit en d'agost de 2017
Notable”
There was a typhoon signal no.8 the day when we check out. We called in the morning to delay check out by one hour to 1pm and the hotel agree. But when 1pm was reached but the typhoon signal no.8 was still there, we were not able to further delay check out. It was understandable but we hope there is more flexibility in handling special case. The room is very big. It was not rare in Wanchai having such a big room with cheap price. But the room itself smell strange once you get into it. The facilities are rather old and not quite clean.
Comentat el 03 d'abril 2018
4,8
Tze, Malàisia
Família amb nens menuts
Habitació Familiar amb 2 llits dobles
Estada de 2 nits en de març de 2018
Nice location but horrible cleanliness”
This place has got some potential as the location is very close to the city center where all spark is. However, the floor of the room is sticky and the bed sheets are not very clean. The picture is slightly misleading as the room size is not very big to accommodate a family of four. If you are looking for comfy, this is definitely not the best choice.
Comentat el 01 d'abril 2018
5,6
Thi, Vietnam
Família amb nens menuts
Vista sobre la ciutat
Estada de 3 nits en de març de 2018
Not worth the money”
I spent 3 nights at this hotel. Dont trust on its 4 stars rating, it's definately not a 4 stars hotel : no swimming pool, no room service, room is very small. I'm an asian woman but it's hard for me to move arround the room. Room is so so ( not dirty but not really clean ). It take around 10 mins walking to Time Square. I dont recommend this hotel who want to relax with silence as it's very noisy outside the room. Even when i stay in my room, i can hear sound from others rooms.
Comentat el 28 de març 2018
Thank you very much for your candid review of your recent stay at our hotel. Your feedback is extremely valuable to us, as we strive to improve with each and every stay. While I wish, you had a better experience, it is feedback like this that we learn from and use to improve. I was disappointed to read that you did not have a pleasant stay with us. We work hard to deliver an exceptional guest experience, and it’s apparent in this case, we fell short. Though we are just a four star graded boutique hotel, not ranked under the classique world-wide corporate hotels, but we are currently arranging renovations on the all the rooms, amenities or maybe even a brand new lobby design for an upgrade experience to our future guests to enjoy their stay at our place. I hope that I can convince you to change your mind about another visit to our property.
Show more
The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel
7,6
Rosie, Malàisia
Família amb nens menuts
Habitació Familiar Delux
Estada de 2 nits en de març de 2018
Helpful staffs”
MTR station is about 10 minutes walk from the hotel. My room size fit nicely for our family of 6. Staffs were quite friendly and helpful during our stay.
Comentat el 23 de març 2018
6,0
CHOON, Malàisia
Grup
Habitació Familiar Delux
Estada de 2 nits en de març de 2018
Great location. Clean ”
Clean and surrounded with eating place. Room come with capsule coffee maker. We booked a room for family of 5 and the room was quite big. The bathroom is covered with glass and is kind of seen thru so it might not be suitable to share among frenz which make up of female and male. We ask for room services the 2nd day. They did clean our room and changed the tower but did not refill mineral water and coffee. There is bus stop right outisde the hotel. Ding ding station is also within 5mins walk. Overall was a satisfied stay for us. Will recommend to fren
Comentat el 19 de març 2018
8,4
RONG, Xina
Família amb nens menuts
Habitació Premier amb 2 Llits Dobles
Estada de 2 nits en de març de 2018
地理位置好”
订了家庭房,4大2小。2张床都是1.5米的,屋子空间也比较小,睡不开。凑合住了2晚,毕竟过渡,香港空间可能都是这样子。工作人员服务很好。旁边是马场,景观看着挺好的。
Comentat el 18 de març 2018
8,0
penchan, Tailàndia
Grup
Habitació Familiar Delux
Estada de 3 nits en de febrer de 2018
Good location , reasonable rate friendly staff ”
I like this place n will comeback if I have to visit Hongkong next time
Comentat el 16 de març 2018
6,4
KERK, Malàisia
Família amb nens menuts
Familiar gran oferta
Estada de 5 nits en de novembre de 2017
OK LAH!!”
Overall is good. just the room is very small for two double bed room.
Comentat el 14 de març 2018
8,4
Guoliang, Singapur
Parella
Vista sobre la ciutat
Estada d'una nit en de març de 2018
excellent view of the race course”
it was a last min booking and I got the room with balcony. the hotel looks noisy at the ground level. the room was huge and clean. the balcony oversee the happy valley race course. as it was beside the main road, the table outside got dusty quite fast. there are a few buses downstairs that takes you to causeway bay sogo (about 2/3 stops) or you can walk for about 15mins and walk past some good food outlet.
Comentat el 14 de març 2018
6,8
Brittany, Filipines
Família amb nens grans
Habitació Premier amb 2 Llits Dobles
Estada de 6 nits en de desembre de 2017
Clean room, but not the best reception ”
The room itself was clean and felt like a regular hotel. However, there are multiple bars/clubs on the lower levels of the hotel, making it feel a bit shady. Good value for its location and adequate for traveling with friends, but perhaps not the best place for families. Also, the mobile phone with data does not act as a hotspot, which I found disappointing.
Comentat el 11 de març 2018
12345
Aquest allotjament agrada molt als viatgers. No deixis passar aquesta oportunitat!

Tornar als resultats de cerca

Torna a les opcions d'habitació