Villa Tea Fields
Veure totes les 28 fotos
Vista interior
Veure totes les 28 fotos
Vista interior
Veure totes les 28 fotos
balcó/terrassa
Veure totes les 28 fotos
Entrada
Veure totes les 28 fotos
Molt bona ubicació 8,1
AL MAPA
Veure totes les 28 fotos
8,1Ubicació
S'ha eliminat dels favorits
Excel·lent
Basada en 73 comentarisVeure el que han dit els hostes
8,8
El 91% el recomanaria als seus amics
  • Enllaç amb l'aeroport

  • Wi-Fi gratuït en totes les habitacions

  • bany

  • servei de neteja diari

Fins a un 30% de descompte amb Ofertes per a Membres d'Agoda!

Els preus baixen en el moment que inicia sessió!

Registra't ara!
Opcions d'habitació
Habitació Deluxe (Deluxe Room)
...
  • 32 m²/344 ft²
  • banyera
  • 2 llits extragrans
Fixa les dates per veure preus
Habitació Familiar (Family Room)
...
  • Veure: natura
  • 30 m²/323 ft²
  • 2 llits extragrans
Fixa les dates per veure preus
Habitació Attic (Attic Room)
...
  • Veure: muntanya
  • 17 m²/183 ft²
  • 1 llit extragran
Fixa les dates per veure preus
Superior
...
  • Veure: jardí
  • 14 m²/151 ft²
  • 1 llit gran
Fixa les dates per veure preus
Té alguna pregunta per a Villa Tea Fields?

Més informació sobre Villa Tea Fields

Descripció

Mostrar més

Distàncies i informació bàsica

Les distàncies que es mostren són en línia recta segons la ubicació al mapa. Les distàncies reals poden variar.
Mostra Menys

Característiques

Mostra Menys

Polítiques

Mostrar més

Informació útil

Mostrar més

Comentaris recents de clients

Comentaris d'Agoda (73)Comentaris de Booking.com (575)
Selecciona el tipus de viatgers
Neteja9,2
Serveis8,7
Ubicació8,1
Confort i qualitat de l'habitació10,0
Servei9,5
Relació qualitat preu8,6
Proporcionat per clients autèntics de Agoda
Filtra els comentaris per:
Idioma
English
简体中文
繁體中文 (香港)
Español
amplia
Tipus d'habitació
Superior
Habitació Familiar
Habitació Attic
Ordenar per
50 comentaris autèntics
12345
4,8
MANUEL, Espanya
Família amb nens grans
Habitació Familiar
Estada d'una nit en de juliol de 2017
no respondió a nuestras expectativas”
La verdad es que las fotos nos llevaron a error. Desde luego son unas fotografías muy bien hechas. No podemos decir que es un mal hotel, pero no llega a las expectativas que nos habíamos hecho al ver las fotos. Se trata más bien de una pensión Para empezar se habían cortado las plantas de té de alrededor de la casa, con lo cual el paisaje que la rodea se había trasformado y mucho. El hotel es una casa chalet de pocas habitaciones con decoración muy acogedora pero tanto éstas como las zonas comunes necesitan una buena buena…limpieza. El personal es agradable pero siempre estamos hablando de un hotel tipo pensión que cobra a precio de hotel sus habitaciones. El personal tiene muy buenas intenciones pero poco profesionales, por ejemplo nosotros teníamos que madrugar y la persona que nos hizo el check out iba en pijama Hace bastante frío en las habitaciones y tiene muchos mosquitos que pican la leche! Deberían mejorar estas deficiencias.
Comentat el 26 de juliol 2017
Li ha semblat útil aquest comentari?|
9,6
Erika, Estats Units
Parella
Superior
Estada de 2 nits en de març de 2018
A welcome relief from the norm”
Villa Tea Fields has a very kind and attentive staff, and the decor is delightfully chic. The breakfast were copious and very tasty, and the walk in the neighboring tea fields delightful. Hope to return someday.
Comentat el 19 de març 2018
Li ha semblat útil aquest comentari?|
8,8
Eri, Singapur
Parella
Habitació Deluxe
Estada de 2 nits en de gener de 2018
Beautiful hotel in the tea fields”
As the name suggests, the hotel stands among tea fields. It's very beautifully decorated and peaceful. Perfect to chill at while sipping tea on the terrace. They rent bikes for free too. But a bit far from the city central if you like to go out.
Comentat el 16 de febrer 2018
Li ha semblat útil aquest comentari?|
8,4
Koyrun, Regne Unit
Grup
Habitació Familiar
Estada d'una nit en de gener de 2018
Quaint little stay ”
The property is amazing, it reminds me of a little English cottage with a quirky character. Our twin beds were massive, it's was just a beautiful stay with relaxing chairs inside the room and on the terrace. The view was breath taking - just outside a tea garden. They have a pool table which was nice to play in the evening. This was just a one day stop over so we didn't do much, but it is 1 km away from the nearest food places (Indian Fusion place with was pricey and not worth the money), however we were able order pizza in for dinner which wasn't ideal but better than an over priced restaurant. It's a shame they don't have a restaurant or more cafes near by. However on the plus side - their breakfast was good and they provide tea for free as many times as you want.
Comentat el 31 de gener 2018
Li ha semblat útil aquest comentari?|
8,8
Goff, Estats Units
Parella
Habitació Attic
Estada d'una nit en de gener de 2018
Amazing guest house in the middle of tea fields”
What a lovely stop taking train from Ella to Nuwara Eliya. Stunning guest house in the middle of tea fields. A really comfortable room and bathroom. Relaxing place to stay and see more of the Sri Lankan beauty! Only minus is not much around . . . great Indian but otherwise town is the only option for food. Breakfast at the guest house was wonderful.
Comentat el 15 de gener 2018
Li ha semblat útil aquest comentari?|
8,0
Ivi, Estònia
Parella
Habitació Attic
Estada d'una nit en de novembre de 2017
Notable”
It’s a nice place in the middle of tea fields, but on sunrise and on the sunset there is a prayer hour, what is very loud.
Comentat el 22 de novembre 2017
Li ha semblat útil aquest comentari?|
8,4
Julien, Austràlia
Parella
Habitació Deluxe
Estada d'una nit en de febrer de 2017
Tea fields vista”
Lively setting lived being able to walk in the tea fields in the morning. The lovely guys that run the guest house do a fabulous breakfast it's a shame they don't do dinner as the food on offered in the town is limited. The rooms a are lovel and large - the walls are very thin so you do hear everything, especially early risers heading out to Worlds End.
Comentat el 10 de març 2017
Li ha semblat útil aquest comentari?|
8,8
Rachel, Regne Unit
Parella
Superior
Estada d'una nit en de febrer de 2017
Warm and friendly, comfortable rooms.”
Lovely house with a rooftop slightly off the beaten track. The manager greeted us with tea, cake and biscuits which was a lovely surprise. The room was simple but comfortable and clean. We only stayed one night and had to leave early in the morning the next day so asked the hotel to pack breakfast for us. We would certainly recommend this villa to travellers. It's a shame we couldn't stay longer as the staff made us feel like we were right at home.
Comentat el 19 de febrer 2017
Li ha semblat útil aquest comentari?|
4,8
JIACHEN, Xina
Parella
Habitació Deluxe
Estada d'una nit en de febrer de 2017
no good”
too cold to sleep
Comentat el 08 de febrer 2017
Dear Jiachen, Thank you for leaving us a comment. We were quite puzzled by your comment. Nuwara Eliya is the hill capital of Sri Lanka (also called “The Little England”) and experience temperatures between 10-20 Celsius. Because of this we provide heaters to every single room and also we provide very good quality quilts in every bed. We never get complained about cold. But reading through comments makes me feel that you had a misunderstanding about the weather in Nuwara Eliya. We are very sorry about this, we never educate our guests about the weather because most of them are aware of it. We hope that despite this you had a great stay here in Sri Lanka. We really wish that you will return back to our country and we would love to welcome you yet again.
Show more
Villa Tea Fields
Li ha semblat útil aquest comentari?|
10,0
Dhivyambari, Índia
Parella
Superior
Estada d'una nit en de febrer de 2017
Awesome stay at Nuwaraeliya”
The villa was neatly decorated and staff were cordial. Loved the complimentary tea field walk and free cycles which we used to have a ride to nearby Gregory lake. Recommended for a relaxing stay close to nature.
Comentat el 05 de febrer 2017
Li ha semblat útil aquest comentari?|
12345
Aquest allotjament agrada molt als viatgers. No deixis passar aquesta oportunitat!

Tornar als resultats de cerca

Torna a les opcions d'habitació