Veure tots els 11.402 allotjaments a Londres.
YHA London Central
Veure més fotos
Vista interior
Veure més fotos
Vista interior
Veure més fotos
Entrada
Veure més fotos
Vista exterior
Veure més fotos
Molt bona ubicació 8,5
Veure el mapa
Veure totes les 30 fotos
8,5Ubicació
S'ha eliminat dels favorits
Excel·lent
Basada en 133 comentarisVeure el que han dit els hostes
8,1
El 85% el recomanaria als seus amics
  • Transport públic a 370 m

  • bar

  • servei de compra d'entrades

  • servei de bugaderia

Fins a un 30% de descompte amb Ofertes per a Membres d'Agoda!

Els preus baixen en el moment que inicia sessió!

Registra't ara!
Opcions d'habitació
Llitera en dormitori per a dones (Bunk Bed in Female Dormitory Room)
...
  • Veure: ciutat
  • 12 m²/129 ft²
  • 1 llit de llitera
Fixa les dates per veure preus
Habitació Quàdruple (Quadruple Room)
...
  • Veure: ciutat
  • 12 m²/129 ft²
  • 2 llits de llitera
Fixa les dates per veure preus
Dormitori (6 Adults) (Dormitory Room (6 adults))
...
  • Veure: ciutat
  • 12 m²/129 ft²
  • 3 llits de llitera
Fixa les dates per veure preus
Llitera en dormitori per a homes (Bunk Bed in Male Dormitory Room)
...
  • Veure: ciutat
  • 12 m²/129 ft²
  • 1 llit de llitera
Fixa les dates per veure preus
Dormitori amb bany compartit (6 adults) (Dormitory Room with shared bathroom (6 adults))
...
  • Veure: ciutat
  • 12 m²/129 ft²
  • 3 llits de llitera
Fixa les dates per veure preus
Té alguna pregunta per a YHA London Central?

Més informació sobre YHA London Central

Descripció

Mostrar més

Distàncies i informació bàsica

Mostra Menys

Característiques

Mostra Menys

Polítiques

Mostrar més

Informació útil

Mostrar més

Comentaris recents de clients

Comentaris d'Agoda (133)
6,7
Selecciona el tipus de viatgers
Neteja8,0
Serveis7,4
Ubicació8,5
Confort i qualitat de l'habitació6,7
Servei8,3
Relació qualitat preu8,1
Proporcionat per clients autèntics de Agoda
Filtra els comentaris per:
Idioma
English
한국어
繁體中文 (台灣)
日本語
amplia
Tipus d'habitació
Llitera en dormitori per a dones
Llitera en dormitori per a homes
Dormitori (6 Adults)
Habitació Quàdruple
Ordenar per
82 comentaris autèntics
12345
8,8
Diana, Espanya
Família amb nens menuts
Habitació Quàdruple
Estada de 3 nits en de setembre de 2016
unas vaciones perfecta
fuimos con dos niños. de 3 y 7 años. laura y gema dos chicas española que te atienden genial al igual que el resto que hacen los posible por entenderte como.marcelo. las habitaciones . una cuadrupe con litera com espacio suficiente para todo. con taquillas para guardar las cosas ( has de llevar tu propio candado). con cocina para preparar lo q necesites y neveras para guardar todo. a dos pasos de oxford circus y de la estacion que te lleva en 10 minutos a liverpool street la lejor opcion para llegar desde stanted. te puedes mover en metro desde oxford circus, pero es micho mejor opcion en bus ( mas rapido y comodo) si vas con bebe el.metro es horrible para andar con silla de bebe muchas bocas de metro no tienen ascensor.
Comentat el 23 de setembre 2016
Li ha semblat útil aquest comentari?|
8,4
Ana, Espanya
Grup
Habitació Quàdruple
Estada de 3 nits en d'abril de 2016
Buena experiencia
Estuvimos en una habitación cuádruple y, al ser de uso privado para nuestro grupo, nos dieron las toallas gratis. Prácticamente no usamos las instalaciones ya que estuvimos todo el rato de turisteo y no volvíamos para hacer la comida o la cena, pero usamos las neveras y no hubo ningún problema. La situación es excelente, poder ir andando a Oxford Street es un lujo con lo caro que es el transporte en la ciudad.
Comentat el 18 d'abril 2016
Dear Ana, Thank you so much for your comment! We would love to welcome you back any time soon. Warm regards, Barbara Franco - YHA London Central
Resposta 30 de desembre 2017
YHA London Central
Li ha semblat útil aquest comentari?|
4,8
Fung, Hong Kong
Persona que viatja sola
Llitera en dormitori per a dones
Estada de 2 nits en de desembre de 2017
Staff are nice but the room is smelly!!!!!
It wasn’t hard to find the hostel and the staff of the front desk were nice enough. But!!!! The staff asked me to randomly pick a bunk bed in the 8-female room. When I got into the room it was smelly and floor was dirty. Many beds (nearly all) were reserved with a paper on the bed “Reserved to XXXX”, there wasn’t any choices left actually! Bathroom was dirty too, esp the floor! I indeed without directly checked out but moved to another hotel which is opposite corner... what a relief after moving out! Omg!
Comentat el 02 de gener 2018
Dear Fung, Thank you very much for taking the time to leave us a review. We are happy to read you found our staff to be nice. We are very sorry to read you didn't enjoy your stay here, our housekeeping team works very hard to keep the hostel clean so we were very disappointed to read you didn't find your room up to standard. Guests' satisfaction is very important to us so we can only apologize for all the issues you mentioned. We hope that despite this you had a good time in London and that you will give us a second chance and come back to visit us again. Kind regards, Valentina - YHA London Central
Show more
YHA London Central
Li ha semblat útil aquest comentari?|
8,0
Kit, Hong Kong
Persona que viatja sola
Llitera en dormitori per a dones
Estada de 7 nits en d'agost de 2017
nice service
The staffs are nice and helpful. It is also a good place to make new friends and I enjoyed the time there so much. The only thing that make me disappointed was that the lift was out of service during the period i stayed in the hostel. I lived on the 5th floor, which
Comentat el 29 de desembre 2017
Dear guest, Thank you for your time to review our hostel. We are pleased to know that you had a nice stay with us. The lift is fixed and working fine. We hope that you made some memorable memories in London. Safe travels! Kind regards, Lina - YHA London Central
Resposta 05 de gener 2018
YHA London Central
Li ha semblat útil aquest comentari?|
8,4
Tara, Taiwan
Persona que viatja sola
Llitera en dormitori per a dones
Estada de 4 nits en de desembre de 2017
Excel·lent
if you are group travelers, book a room for ur group in YHA is a really good choice for money in central London!
Comentat el 22 de desembre 2017
Dear Tara, Thank you so much for leaving us a review. We are happy to read you had a nice stay and that you found our hostel to be good value for money. We hope to welcome you again in the future. Kind regards, Valentina - YHA London Central
Resposta 23 de desembre 2017
YHA London Central
Li ha semblat útil aquest comentari?|
8,0
CHEW, Malàisia
Grup
Habitació Quàdruple
Estada de 3 nits en de novembre de 2017
Location is Execellent
Location is the best choice that I always consider, YHA London Central is definitely best in nearby Oxford Circus Underground, you can shopping at the best street in London. Breakfast price is £4.99. Anyway, the kettle is dirty if you want to cook hot water please consider twice in Self-catering Kitchen at the basement.
Comentat el 14 de desembre 2017
Dear Chew, Thank you for your time to review YHA London Central. We are pleased to read that you had a nice stay with us. Our kettles will be replaced as soon as possible, please accept my apologies as it is not our usual standard. We hope that you made some memorable memories in London. Safe travels. Kind regards, Lina Valeviciute - YHA London Central
Resposta 18 de desembre 2017
YHA London Central
Li ha semblat útil aquest comentari?|
8,8
Hanh, Vietnam
Viatger de negocis
Llitera en dormitori per a dones
Estada de 2 nits en de novembre de 2017
It is really interesting to live in YHA, a very good location in central London very convenient
Staff are friendly, bar on the ground floor, everything is clean, very good location with competitive and reasonable price.
Comentat el 13 de novembre 2017
Dear Hanh, Thank you very much for taking the time to write us a review. We are glad to read that you found our hostel to be good value for money, clean and that you found our staff to be friendly. We hope to welcome you back soon! Kind regards, Valentina - YHA London Central
Resposta 14 de novembre 2017
YHA London Central
Li ha semblat útil aquest comentari?|
10,0
Anònim
Persona que viatja sola
Llitera en dormitori per a dones
Estada de 5 nits en d'octubre de 2017
Super nice hostel, everything was perfect, just one thing...
First of all, everything is clean and organised. Staffs are super nice and helpful. I stayed in a 6 female dormitory and the bed was comfortable and I love the little light next to each bed. The bathroom was spacious. One thing to notice is that there is wifi ONLY in the common area. One more tip: make sure to bring earplugs if you are a light sleeper.
Comentat el 05 de novembre 2017
Hi there, Thank you for choosing to stay at YHA London Central. We're so pleased you enjoyed your stay with us and the hospitality of our staff. We appreciate the feedback and comments you've shared with us and look forward to your next visit. Kind regards, Lina Valeviciute - YHA London Central
Resposta 06 de novembre 2017
YHA London Central
Li ha semblat útil aquest comentari?|
6,0
Simone, Austràlia
Persona que viatja sola
Llitera en dormitori per a dones
Estada de 4 nits en d'octubre de 2017
Rooms & bathrooms too hot, no ventilation & smelly
My original 8 bed female dorm on the ground floor was smelly and dirty and the ensuite was a complete joke! Moved to a 4 bed mixed dorm on the 4th floor and was a definite improvement but still no ventilation in ensuite and rooms were kept way too hot (even with the window open) the location is great but everything else is lacking tbh. Wifi barely works, i had better wifi in the Oxford Street shops! You're paying purely for the location!
Comentat el 25 d'octubre 2017
Dear Simone, Thank you for choosing to stay at YHA London Central. We're sorry you didn't enjoy our facilities but happy to read that the staff helped you during your stay. We hope you enjoyed your stay in London and consider us again on your next visit to see our improvements. Kind regards, Lina Valeviciute - YHA London Central
Resposta 06 de novembre 2017
YHA London Central
Li ha semblat útil aquest comentari?|
8,0
lina, Singapur
Persona que viatja sola
Llitera en dormitori per a dones
Estada de 6 nits en d'octubre de 2017
Notable
Wifi is not good
Comentat el 14 d'octubre 2017
Dear Lina, Thank you for your time to review our hostel. Please accept my apologies for inconvenience to cost you due to a temperamental Wifi but the problem was solved. We hope that you had a good stay with us and we wish you safe travels. Warm regards, Lina Valeviciute - YHA London Central
Resposta 18 d'octubre 2017
YHA London Central
Li ha semblat útil aquest comentari?|
12345
    • x
    • Enhorabona!
    • El preu ha baixat gràcies al nostre val instantani!
Aquest allotjament agrada molt als viatgers. No deixis passar aquesta oportunitat!

Tornar als resultats de cerca

Torna a les opcions d'habitació


1

Seleccioni el programa de fidelització

PointsMAX
Idioma
Programa de fidelització A Programa de fidelització A
Programa de fidelització B

Al menú, faci clic a PuntsMAX i seleccioni el seu programa de fidelització favorit.

2

Esculli l'oferta de punts

Habitació d'hotel A
Informació de l'habitació
Guanyi
5.000 punts

Esculli l'habitació i les opcions de punts per a l'allotjament seleccionat.

3

Introdueixi la identificació de membre

País del passaport
Identificació de membre del programa
1234

Introdueixi el número de membre per al programa seleccionat quan completi la seva reserva. Els punts se li afegiran al seu compte després de la sortida de l'allotjament.

Comencí aquí i seleccioni el seu programa favorit:
Anterior
gener 2018
dldtdcdjdvdsdg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Següent
febrer 2018
dldtdcdjdvdsdg
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728    
dv. 19 gen., 2018 - ds. 20 gen., 2018(1 nit)