Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 1497 hodnocení
  • Čistota 8,3
  • Vybavení 7,1
  • Poloha 7,1
  • Pokojový komfort/standard 7,9
  • Personál 8,0
  • Poměr cena/kvalita 8,2
  • Jídlo/stolování 6,3
Seřadit podle

Katherine od Malajsie
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal jednu noc v září 2015
value for money
location, room condition, staff
room very clean, value for money, will stay again
Hodnoceno 25 září 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

daren od Malajsie
Obchodní cestující
Apartmá typu Superior
Zůstal jednu noc v květen 2015
new and clean
is very spacious and very clean
very convenience,got restaurant below and the food was fantastic.
Hodnoceno 22 září 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

NYEN od Malajsie
Rodina s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 2 nocí v září 2015
Comfortable stay
Clean, Quiet, and comfot
Hodnoceno 20 září 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

WONG od Malajsie
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal jednu noc v září 2015
quite good enough for 3 star hotel
food beverage surrounding, nice stuff, shopping area at grounf floor
easy access to everywhere from this hotel. Big Car Park.
Hodnoceno 14 září 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

WONG od Malajsie
Obchodní cestující
Apartmá typu Superior
Zůstal jednu noc v září 2015
Nice to stay
good breakfast, nice staff, cleanliness
overall nice and will return again next trip
Hodnoceno 14 září 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Azeleta od Malajsie
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal jednu noc v květen 2015
ok
food, location, staff
Hodnoceno 09 září 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Syahir od Malajsie
Pár
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 3 nocí v září 2015
Satisfactory. No big complains.
Cleanliness, Nice Bed, View
We had a great stay at M Hotel. This is our 2nd time here (previously 360 hotel). Check in was quick. Room had a nice view, bed was super comfy, and breakfast was good. It's about 5 minutes drive to the city centre. It was okay for us bcoz we rented a car and parking is free. The only thing that bothered us a bit was the sound that u can hear from the room next door and pool looks old and needs total upgrading with a new design. Other than that we were happy with our stay.
Hodnoceno 08 září 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Thanithrahvathy od Malajsie
Samostatný cestovatel
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 2 nocí v září 2015
Waited too long for airport transfer!
Room size, bathroom and clean up
I was a solo traveller and traveled to Kuching fr a short vacation. I wanted to utilize their airport transfer service which was much cheaper than the taxi fare. However, the waiting time was ridiculously long (almost 2 hours ) and I regretted for using their service. I don't like their customer service and will not stay there again.
Hodnoceno 07 září 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Andrew od Austrálie
Samostatný cestovatel
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 4 nocí v srpen 2015
Nice Hotel
Location, Bed, Pool
Good hotel near the city centre. The Kuching food festival was on which was only a small walk away. Nice pool too but no food and beverage available.
Hodnoceno 24 srpna 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Nelson od Malajsie
Pár
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal jednu noc v únor 2015
Slow front desk service, good room & poor food
Room
Just ok
Hodnoceno 22 srpna 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v hotelu. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: