Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 1497 hodnocení
  • Čistota 8,3
  • Vybavení 7,1
  • Poloha 7,1
  • Pokojový komfort/standard 7,9
  • Služby 8,0
  • Poměr cena/kvalita 8,2
  • Jídlo/stolování 6,3
Seřadit podle

YEE od Malajsie
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 12 nocí v září 2014
A comfortable hotel with mediocre service
Comfortable bed, clog-free shower cubicle, ample of plug points!
The room was superb. However, front desk services is extremely poor. For instance, I stayed for 2 weeks and was not informed about newspapers being available daily for the room!
Hodnoceno 15 září 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Siek od Malajsie
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal jednu noc v září 2014
Payment using Credit Card not secure
Nil
After using credit card via online booking through agoda, credit card happen to be illegallly used by unknown person for other transaction.
Hodnoceno 12 září 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Ismail od Indonésie
Páry
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal jednu noc v leden 2014
will be back to this hotel again
comfort room, good location, good staff
Hodnoceno 10 září 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

johnny od Malajsie
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 2 nocí v září 2014
Unforgetable Staycation
Hotel room big enough with value of money, near CBD area. A lot nice food near by.
So far is very good, just some of the staff attitude not very good. Still got room for improvement for the staff especially lady staff.i asking some information from female staff, she don't like to bother me and attitude not so good. so i decided to ask male staff and he willing provide me the information that i need. Overall my stay in 360 hotel not bad.
Hodnoceno 09 září 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Elaine od Malajsie
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 2 nocí v říjen 2013
Great Hotel
Great location, clean and spacious room
Enjoyed my stay in the hotel. The room is spacious, clean and strategically located in the city. Will definitely return to this hotel during my next visit to Kuching.
Hodnoceno 08 září 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

ABANG od Malajsie
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal jednu noc v červenec 2014
good hotel
cheap
Nice
Hodnoceno 07 září 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Guo od Malajsie
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal jednu noc v duben 2014
Value for Money
Room is clean, food is ok and good location
Hodnoceno 05 září 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

muh od Malajsie
Obchodní cestující
Apartmá typu Superior
Zůstal 3 nocí v leden 2014
Quite Satisfied
room condition, staff performance, cleanliness
Satisfied and worth your money.
Hodnoceno 04 září 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

SUGITO od Indonésie
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 3 nocí v srpen 2014
Good location value for money
Location
Good location at city center, free wifi
Hodnoceno 01 září 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Kean od Malajsie
Obchodní cestující
Apartmá typu Superior
Zůstal jednu noc v srpen 2014
clean room with extra points
clean n spacious room for business n leisure. bed is comfortable with TV n hifi set. room is bright with windows. did I mention it have bath tub also?
Hodnoceno 31 srpna 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: