Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 1499 hodnocení
  • Čistota 8,3
  • Vybavení 7,1
  • Poloha 7,1
  • Pokojový komfort/standard 7,9
  • Personál 8,0
  • Poměr cena/kvalita 8,2
  • Jídlo/stolování 6,3
Seřadit podle

Nang od Malajsie
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal jednu noc v červen 2014
Friendly staff
Clean room, friendly staff, easy access to town
Clean room, friendly and helpful staff
Hodnoceno 27 června 2014

JEE od Malajsie
Jednotlivci
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal jednu noc v červen 2014
Very pleasant encounter and will be back in future
Clean, nice and comfortable
Had a very pleasant stay in this hotel. Nice and clean room and well designed as well.
Hodnoceno 25 června 2014

JEE od Malajsie
Jednotlivci
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal jednu noc v červen 2014
Value for money
Cleanliness, location and entertainment
it's a very pleasant stay. Nice room, comfortable bed, nice bathroom, and I like the design of the room. Very near to city center
Hodnoceno 25 června 2014

Phoon od Malajsie
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 2 nocí v červen 2014
nothing
nothing
nothing
Hodnoceno 23 června 2014

Johnson od Sultanát Brunej
Jednotlivci
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 2 nocí v červen 2014
Good stay
Locaion, shopping mall and fast internet in the room
We enjoyed our stayed at 360 Htel with a nice view of the river. Clean and friendly staff. Would come back again in the future!
Hodnoceno 20 června 2014

Sharon od Singapur
Rodiny s malými dětmi
Pokoj typu Premier
Zůstal 2 nocí v červen 2014
Clean, comfortable,good pricing
Fast check in and out, friendly staff
Good! Kids enjoyed the comfy room
Hodnoceno 18 června 2014

Kenneth od Malajsie
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal jednu noc v květen 2014
meets my needs
location, internet, clean
good hotel. I stay here when I am in Kuching as its near the places I need to be for business. location is great for me.
Hodnoceno 17 června 2014

YING od Malajsie
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal jednu noc v červen 2014
Nice
Big room, quiet, and strong air con
Hodnoceno 17 června 2014

HON od Malajsie
Obchodní cestující
Apartmá typu Superior
Zůstal 3 nocí v květen 2014
i back again !
nice room design, strategic location, polite staff
this is my preference hotel to stay for business trip in Kuching town.
Hodnoceno 16 června 2014

Stephanie od Malajsie
Jednotlivci
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal jednu noc v červen 2014
Fuss,free, convenient
Price, location, convenience
This hotel is clean and we'll maintained. It's attached to a small mall with a supermarket in the basement, which is very convenient for travellers. I used the fitness center once, which is minimal but clean, well,lit and functional. The city has no public transportation to speak of, but taxis are always available.
Hodnoceno 16 června 2014


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: