Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 1499 hodnocení
  • Čistota 8,3
  • Vybavení 7,1
  • Poloha 7,1
  • Pokojový komfort/standard 7,9
  • Personál 8,0
  • Poměr cena/kvalita 8,2
  • Jídlo/stolování 6,3
Seřadit podle

RICHARD od Malajsie
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 4 nocí v únor 2014
Clean Nice Room
Large, Clean , Comfortable
Overall were very good experience, one thing to complain are the internet line very slow during 7pm to 12 am, very difficult to send my email.
Hodnoceno 03 března 2014

Chung od Malajsie
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal jednu noc v únor 2014
Great location of the hotel.
Location, spacious, clean.
It is near to perfect. The environment is good, location is perfect and the space is outstanding. Room for 2 can easily fit 6.
Hodnoceno 28 února 2014

TAN od Malajsie
Rodiny s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 2 nocí v únor 2014
good, no complaint.
fast check in and check out
Hodnoceno 27 února 2014

chee od Malajsie
Rodiny se staršími dětmi
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 2 nocí v únor 2014
Clean and comfort
Room is clean, Great location, Near shopping area
This hotel room is clean and big, and very near to shopping area.Value for money.
Hodnoceno 22 února 2014

Shahrir od Malajsie
Rodiny s malými dětmi
Pokoj typu Premier
Zůstal 2 nocí v únor 2014
Value for money
Clean, Comfort and Friendly
Hodnoceno 20 února 2014

Ping od Malajsie
Páry
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal jednu noc v únor 2014
Nice Clean Comfy
Nice Clean Comfy
The hotel is nice, convenient to supermarket for needs. Spacious and clean.
Hodnoceno 20 února 2014

Shahrir od Malajsie
Rodiny s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 2 nocí v únor 2014
Value for money
Clean, Comfort & Friendly Staff
Clean, Comfort & Friendly staff. New hotel, free shuttle to city centre, good swimming pool, near to shopping centre.
Hodnoceno 20 února 2014

Kho od Malajsie
Jednotlivci
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 2 nocí v únor 2014
great hotel
clean
Hodnoceno 18 února 2014

Nurul od Malajsie
Rodiny se staršími dětmi
Pokoj typu Premier
Zůstal 3 nocí v únor 2014
nice and enjoyable
room, easy parking, services
comfort, beautiful view and easy access to the city
Hodnoceno 17 února 2014

ANITA od Malajsie
Rodiny se staršími dětmi
Pokoj typu Premier
Zůstal 3 nocí v únor 2014
the stay was ok
location, wifi & family room
It was a dissapointing staying in this hotel this time cause i was charged extra RM5 per towel per day for the extra towel that i requested for.This was my third stay in this hotel & previously there was no extra charges for towel.Another dissapointing point was i requested for upper parking lot on the first day i checked in but until the last day i checked out i still havent get my parking lot. I dont know whether your staff just dont bother about guest request or what.....totally dissapointing....
Hodnoceno 15 února 2014


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: