Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 1499 hodnocení
  • Čistota 8,3
  • Vybavení 7,1
  • Poloha 7,1
  • Pokojový komfort/standard 7,9
  • Služby 8,0
  • Poměr cena/kvalita 8,2
  • Jídlo/stolování 6,3
Seřadit podle

ramesh od Singapur
Rodina s malými dětmi
Pokoj typu Premier
Zůstal 3 nocí v červen 2013
nice
shopping centre along with hotel
clean and spacious room with shopping centre attached to it.not much of option of shop n also not centrally located..overall stay was ok..
Hodnoceno 27 srpna 2013

DING od Čína
Pár
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 4 nocí v srpen 2013
I like 360 Urban resort
comfortable, value for money, cozy
Nice experience in Kuching, especially in 360 Urban resort. Slow and cozy city, quiet and easy. Nice Chinese food, must try kolo mee and the soup. 20 mins walking to water front.
Hodnoceno 26 srpna 2013

Yoke od Malajsie
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 2 nocí v srpen 2013
comfortable and relaxing
cleanliness, great view & friendly
Hodnoceno 26 srpna 2013

Han od Malajsie
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal jednu noc v srpen 2013
The location is the key
Location, quietness and price
The easy access to the cbd is the highlight of the hotel, I love the quietness, too.
Hodnoceno 25 srpna 2013

Benedict od Malajsie
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 2 nocí v červenec 2013
A luxury hotel
Nice design, nice view and not convenience.
Hodnoceno 25 srpna 2013

Jeffrey od Malajsie
Pár
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal jednu noc v srpen 2013
City Hotel .
Provides Airport shuttle for Rm 6. Free city shuttle. Large room
Check in was a breeze. Clean room . Large comfortable bed. Quiet room with good spread of breakfasts.
Hodnoceno 25 srpna 2013

Tianpei od Čína
Skupina
Pokoj typu Premier
Zůstal 2 nocí v červen 2013
Good location but a bit far
Location, cleanliness
The hotel was good. The room was in good condition and quite clean. I didn't spend much time in the hotel but the overall experience was pleasant. The location was a bit bad. You have to get a taxi to the city.
Hodnoceno 20 srpna 2013

Bei od Malajsie
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 2 nocí v červenec 2013
Clean room
Clean room , freindly staff, easy to parking
Hodnoceno 20 srpna 2013

CHIK od Malajsie
Pár
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal jednu noc v srpen 2013
Nice to stay
Cheap, Clean, Nice staff
What a great holiday staying at 360. Will go again..
Hodnoceno 20 srpna 2013

Wan od Malajsie
Rodina s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 6 nocí v srpen 2013
Great hotel. Just like my second home
Nice room, affordable,free parking space
This is not my first time... If i'm not mistaken, it's my third. The only thing you need to be carefull is the bathroom sliding door. My husband was struggling to get out of the bathroom for half an hour because of the roller stucked.
Hodnoceno 20 srpna 2013


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: