Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Dobré



na základě 628 hodnocení
  • Čistota 7,7
  • Vybavení 5,7
  • Poloha 7,2
  • Pokojový komfort/standard 7,7
  • Personál 7,9
  • Poměr cena/kvalita 8,0
  • Jídlo/stolování 6,4
Seřadit podle

Victor od Singapur
Jednotlivci
Pokój Deluxe typu Queen jednoosobowy
Zůstal 3 nocí v prosinec 2013
Nice and comfort with good viewing to riverside
WIFI good, Room is big and Bed is comfort too
Toilet bath needs to be improved to block water from overflow to the floor wet whenever customer is taking shower
Hodnoceno 16 června 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Eliz od Malajsie
Obchodní cestující
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi typu Deluxe
Zůstal jednu noc v březen 2014
OK
Quite,Clean,Friendly Staff
Hodnoceno 16 června 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Irene od Malajsie
Jednotlivci
Apartmán deluxe 1 ložnice
Zůstal jednu noc v květen 2014
Great location with many shopping nearby.
Friendly staffs, Great location attractive
Average stay, but the tv channels need to update more.
Hodnoceno 11 června 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Romeo od Malajsie
Obchodní cestující
Pokój Deluxe typu Queen jednoosobowy
Zůstal jednu noc v únor 2014
Room is Comfort
Got Swimming Pool, Big room, Friendly Staff
The room is big, the traffic from airport to the hotel is smooth. But the location is not at the city. Not easy to get the taxi, even the staff help me to call the taxi but need to wait about 30 minute. But the room is big, the staff is friendly and the process check in and out is fast
Hodnoceno 30 května 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

mastura od Malajsie
Skupiny
Pokój Deluxe typu Queen jednoosobowy
Zůstal jednu noc v květen 2014
wonderfull life i hv began
the view/urban style
it was great experienced tht i ever hv and i want to repeat it
Hodnoceno 27 května 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Hiong od Malajsie
Páry
Pokój Deluxe typu Queen jednoosobowy
Zůstal jednu noc v květen 2014
Affordable at reasonable comfort
Affordable, comfortable, location
A swift one-day stay hussle-free, with good views and satisfactory amenities. Value to money choice.
Hodnoceno 21 května 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

kim od Malajsie
Páry
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi typu Deluxe
Zůstal 2 nocí v květen 2014
I am too satisfied the hotel room bcoz too old
Fast check in n out, shopping center just a door step, calm sorrounding
I am not satisfied for the hotel room coz too old and not central of the town.
Hodnoceno 17 května 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

AZIEMAH od Malajsie
Páry
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi typu Deluxe
Zůstal jednu noc v květen 2014
it was a great stay.
the room, the cleanliness and also the view of the city.
Hodnoceno 16 května 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Han od Malajsie
Obchodní cestující
Pokój Deluxe typu Queen jednoosobowy
Zůstal jednu noc v květen 2014
comfortable and pleasant
good location, clean and comfortable room, good security
Great except no hot water shower.
Hodnoceno 13 května 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

sok od Malajsie
Skupiny
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi typu Deluxe
Zůstal 2 nocí v květen 2014
Bad cleanliness
Location is convenient, staffs are friendly, the room is big
I would say the hotel cleanliness is very bad. Once I enter the room, I can smell cigarette smell in the room, the ashes were on the window panel, and the carpet is very smelly.
Hodnoceno 11 května 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: