Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Dobré



na základě 628 hodnocení
  • Čistota 7,7
  • Vybavení 5,7
  • Poloha 7,2
  • Pokojový komfort/standard 7,7
  • Personál 7,9
  • Poměr cena/kvalita 8,0
  • Jídlo/stolování 6,4
Seřadit podle

Ping od Malajsie
Pár
Apartmán deluxe 1 ložnice
Zůstal jednu noc v srpen 2014
Clean Nice Convenient,
Clean Nice Convenient,
Clean Nice Convenient, New hotel with good facilities, with shopping malls.
Hodnoceno 30 října 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Heng od Malajsie
Obchodní cestující
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi typu Deluxe
Zůstal jednu noc v září 2014
good location, convenience
shopping mall in down, easy to shopping
Hodnoceno 30 října 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Salinawati od Malajsie
Obchodní cestující
Apartmán deluxe 1 ložnice
Zůstal jednu noc v květen 2014
pleasant stay
nice and clean room, friendly staff
pleasant stay
Hodnoceno 29 října 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Kenneth od Malajsie
Obchodní cestující
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi typu Deluxe
Zůstal jednu noc v říjen 2014
Not much to ask for. Just needed a clean room
clean, internet, air conditioning
Not much to ask for. Just needed a clean room and good air conditioning. The location is great as its just walking distance to my office.
Hodnoceno 23 října 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

JAMES od Malajsie
Obchodní cestující
Pokój Deluxe typu Queen jednoosobowy
Zůstal jednu noc v prosinec 2012
Not bad
Location parking
Nice rooms but the decor is a bit out of date. Needs modern touch. It's in between the 70-80s design. Boring and dull.
Hodnoceno 21 října 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Wai od Singapur
Obchodní cestující
Pokój Deluxe typu Queen jednoosobowy
Zůstal jednu noc v březen 2014
Image of the hotel
Clean, morden,good service.
I'm quite satisfy with the service provided, hotel is clean. Staff are nice. I likes the overall feeling of the hotel. I got nothing much to complaint about the hotel. With the price I'm paying I'm very happy with the stay I have. No complaint about the hotel so far I have stay in Kuching.
Hodnoceno 20 října 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Stephen od Malajsie
Pár
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi typu Deluxe
Zůstal 4 nocí v říjen 2013
Nice
Cleanness, Friendly Worker
Comfortable & convenient
Hodnoceno 15 října 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

KA od Malajsie
Obchodní cestující
Pokój Deluxe typu Queen jednoosobowy
Zůstal 2 nocí v září 2014
Comfortable
Comfortable, clean and friendly staff
Overall teh hotel is ok.
Hodnoceno 14 října 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Burhan od Malajsie
Obchodní cestující
Pokój Deluxe typu Queen jednoosobowy
Zůstal jednu noc v září 2014
comfortable and good environment for meeting
Facilities, location and environment
Basically i'm enjoying during stay in this hotel
Hodnoceno 13 října 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

linchen od Malajsie
Obchodní cestující
Apartmán deluxe 1 ložnice
Zůstal jednu noc v říjen 2014
best location
best location, best rate, good service
the rate is good only the tv channel is lazy, the room facility no well maintain,the kitchen is lazy and dirty, the location is good
Hodnoceno 11 října 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: