Donsol a zdejší nabídka všech 11 ubytování.
Velmi dobré7,7
Na základě 73 hodnocení
AGM Beachfront Resort
Zobrazit více fotografií
pláž
Zobrazit více fotografií
pláž
Zobrazit více fotografií
Bazén
Zobrazit více fotografií
Bazén
Zobrazit více fotografií
7,8 Velmi dobrá poloha
Zobrazit mapu
Zobrazit všech 43 fotografií
7,8Poloha
  • klimatizace

  • balkon/terasa

  • bar

  • letištní transfer

Ušetřete až 30 % s exkluzivními nabídkami Agoda!

Ceny klesají v okamžiku, kdy se přihlásíte!

Přihlaste se nyní
Nabídka pokojů
Rodinný pokoj (Family Room)
...
  • Výhled: Země
  • 18 m²
  • 2 dvoulůžka velikosti „Quee...
Upřesnit termín a zobrazit ceny
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi (Twin Room)
...
  • Výhled: Zahrada
  • 15 m²
  • 2 jednolůžka
Upřesnit termín a zobrazit ceny
Pokoj Standard (Standard Room)
...
  • Výhled: Pláž
  • 14 m²
  • 1 dvoulůžko velikosti „Quee...
Upřesnit termín a zobrazit ceny
Dvojlůžkový pokoj typu Premium se 2 oddělenými postelemi (Premium Twin Room)
...
  • Výhled: Zahrada
  • 16 m²
  • 1 jednolůžko a 1 dvoulůžko ...
Upřesnit termín a zobrazit ceny

AGM Beachfront Resort – podrobnější informace

Stručný popis

Zobrazit více

Co nabízí

Zobrazit méně

Poznámky k ubytování

Zobrazit více

Užitečný přehled

Zobrazit více

Ověřená hodnocení cestovatelů

Hodnocení Agoda (73)

5,0

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré
  • Čistota 7,5
  • Vybavení 6,3
  • Poloha 7,8
  • Pohodlí a kvalita pokoje 7,7
  • Služby 8,3
  • Poměr cena/kvalita 7,6
  • Občerstvení 7,5
Velmi dobré
  • Čistota 7,6
  • Vybavení 6,0
  • Poloha 7,8
  • Pohodlí a kvalita pokoje 8,0
  • Služby 8,2
  • Poměr cena/kvalita 7,4
  • Občerstvení 7,4
Velmi dobré
  • Čistota 8,0
  • Vybavení 6,0
  • Poloha 8,3
  • Pohodlí a kvalita pokoje 7,4
  • Služby 8,3
  • Poměr cena/kvalita 7,5
  • Občerstvení 8,0
Velmi dobré
  • Čistota 7,1
  • Vybavení 4,0
  • Poloha 7,1
  • Pohodlí a kvalita pokoje 8,0
  • Služby 8,3
  • Poměr cena/kvalita 7,4
  • Občerstvení 7,6
  • Čistota 7,8
  • Vybavení 8,7
  • Poloha 7,8
  • Pohodlí a kvalita pokoje 7,4
  • Služby 8,4
  • Poměr cena/kvalita 8,8
  • Občerstvení 7,7
Velmi dobré
  • Čistota 7,3
  • Vybavení 6,0
  • Poloha 7,8
  • Pohodlí a kvalita pokoje 7,4
  • Služby 8,5
  • Poměr cena/kvalita 7,4
  • Občerstvení 7,3
Poskytnuto ověřenými hosty Agoda
Filtry

Jazyk hodnocení
  • English
  • 简体中文
  • Deutsch
  • 日本語
  • Čeština
  • Русский
  • Język polski
  • Español
  • 한국어
více méně

Typ pokoje
  • Pokoj Standard
  • Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi
  • Dvojlůžkový pokoj typu Premium se 2 oddělenými postelemi
  • Rodinný pokoj

Seřadit podle
Zobrazeno 73 hodnocení
  • vymazat vše

9,0
Radek – Česká republika
Rodina se staršími dětmi
Dvojlůžkový pokoj typu Premium se 2 oddělenými postelemi
Zůstal 2 nocí v únor 2013
Velmi hezký komplex a uctivý personál”
Čisté a pěkné pokoje,odvoz z letiště,dobrá restaurace
Moc pěkný resort,kde se o nás starali jak v bavlnce.Děkujeme!
Hodnoceno 06 března 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
8,8
RAMON – Spojené státy americké
Rodina s malými dětmi
Dvojlůžkový pokoj typu Premium se 2 oddělenými postelemi
Zůstal 3 nocí v červen 2017
Skvělé”
Our stay was made excellent by the courtesy of the staffs. The chef, Armold, is an excellent chef. He cooked the best pancit guisado i ever tasted since i arrived Manila. He also cooked the crabs we bought from the market and it was just so good. I recommend staying in this hotel because it has a very good chef and the other hotel staffs are very courteous.
Hodnoceno 09 června 2017
Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
2,8
Mary – Filipíny
Rodina s malými dětmi
Pokoj Standard
Zůstal jednu noc v červen 2017
Beachfront but no beach to walk on, the gate was always close. And the room was so hot. Aircon sucks”
Terrible aircon, so hot in the room.
Hodnoceno 04 června 2017
We don't have a guest of this name who booked through Agoda this June. This is the first time that a guest complained about non-functioning A/C. Maybe this guests stayed in other hotel when she visited Donsol. We therefore consider this review as malicious. Leo Yambao -Guest Relations Officer
Odpovězeno 10 června 2017
Zobrazit více
AGM Beachfront Resort
Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
6,0
Chiara – Velká Británie
Pár
Pokoj Standard
Zůstal 2 nocí v květen 2017
Zero value for money”
While the staff is really kind and they try their best, there are better places in Donsol. The resort is 1km from the whale sharks interactions centre, which may not seem a problem, but the road is pitch dark at night, with fields on one side and god knows what on the other. Plus the sun is scorching hot in the day and there is no shade. Yes, the hotel provides a tricycle service, but they tried to over charge us asking for 200 PHP for a return trip, while we paid 80 the day after with another driver. The beach is dirty (but that's a problem in the whole Donsol and nobody uses it). The pool would be nice, but every afternoon it's infested by small kids coming to play from the school nearby: impossible to use or relax by the pool. The menu has lots of items but most of them are not available (like bottled water or fruit..!!), and it takes min an hour to get your order, even if it's only 2 omelettes with toasted bread and a shake (however speed of service seems to be a problem in the whole country). The room is clean despite the several ants roaming around, BUT the AC is VERY LOUD, VERY OUTDATED and very difficult to sleep with. The wifi in the room is non existent. When we asked about it, they plugged in a modem in the restaurant/pool area, but they would disconnect it every time we were going out, and we had to ask for it every time we were coming back. Stay at Vitton instead, it's the perfect location, has a quieter and bigger pool and rooms are nice.
Hodnoceno 24 května 2017
Thank you for the feedback and sorry for the inconvenience.. AGM does not own nor control the tricycle service. It was the guest that negotiated with the driver about the rate and the fee is paid directly to the driver. We don’t get anything from the driver hence the allegation that we overcharged the guests is not true. The AGM Manager advised the guests that the most that they should pay is only Php40, one way for the two of them, or Php80 for the return trip. In the end, it was the Male companion of the guest that decided to pay the Driver Php200 for return trip. The AGM Manager asked the guest if they were disturbed by the Kids in the pool and if they had concerns or issues about the room amenities but she said it was OK and didn’t make any complaint. We could have acted on any concern in real time and transferred them to another room if necessary. All the resorts & hotels in the village has no internet in the rooms yet. Leo Yambao- Guest Relation Officer.
Odpovězeno 25 května 2017
Zobrazit více
AGM Beachfront Resort
Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
9,2
Michael – Austrálie
Pár
Pokoj Standard
Zůstal 3 nocí v květen 2017
Vynikající”
The staff were warm and friendly, could not recommend this highly enough. Great spot for swimming with whale sharks.
Hodnoceno 05 května 2017
Thank you for taking time to post a review during your stay at AGM Beachfront Resort in Donsol, Sorsogon, Philippines. We are glad that you appreciated our strategic location for Whale shark interaction, and our brand of customer service. Sincerely, Leo, Guest Relations Officer
Odpovězeno 13 května 2017
Zobrazit více
AGM Beachfront Resort
Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
9,6
Tina – Filipíny
Skupina
Pokoj Standard
Zůstal 2 nocí v únor 2017
Relaxed simple vacation”
The place is peaceful and the resort staff treated as well. Thank You Dra ( the owner) and staff for being hospitable . We enjoyed our stay in your resort(AGM BEACH RESORT)
Hodnoceno 09 února 2017
We are glad that you enjoyed your stay at AGM Beachfront Resort during your trip to Donsol, Sorsogon, hilippines. We are also grateful that you appreciated the effort of the management and staff to serve you well. Hope to see you back in your future visit to the Bicol region. Leo- Guest Relation Officer
Odpovězeno 13 května 2017
Zobrazit více
AGM Beachfront Resort
Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
8,0
Billy – Filipíny
Skupina
Rodinný pokoj
Zůstal jednu noc v duben 2016
Decent Place”
Not much to do around but the location is very convenient and very near to the whale shark interaction tourism office. Staff are accomodating and the place is quite cozy.
Hodnoceno 05 května 2016
Our location is indeed very convenient and close to Donsol Tourism Center & boat terminal for Whale shark watching and island hopping. AGM is also accessible to the Firefly watching area in Ogod river. Thank you for appreciating the place and our hospitable staff. Leo -Guest Relation Officer
Odpovězeno 13 května 2017
Zobrazit více
AGM Beachfront Resort
Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
9,6
Mary – Austrálie
Rodina se staršími dětmi
Rodinný pokoj
Zůstal 2 nocí v duben 2016
Friendly staff”
Staff were very friendly & the location is very close to whaleshark interaction in Donsol.
Hodnoceno 20 dubna 2016
Many thanks for the nice comments about AGM Beachfront esort in Donsol, Sorsogon, Philippines. We hope to see you back when you can visit Donsol again. Leo -Guest Relation Officer
Odpovězeno 14 května 2017
Zobrazit více
AGM Beachfront Resort
Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
7,3
Saiful – Singapur
Rodina s malými dětmi
Rodinný pokoj
Zůstal 2 nocí v únor 2016
Resort is a bit old. Need some improvement. ”
The staff is very friend
Hodnoceno 10 února 2016
We appreciate your effort in bringing this matter to our attention. Rest assured that we will improve our facilities during the off-season for Whale shark watching this July to November. Thank you very much indeed...
Odpovězeno 14 května 2017
Zobrazit více
AGM Beachfront Resort
Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
8,7
Wendy – Singapur
Skupina
Dvojlůžkový pokoj typu Premium se 2 oddělenými postelemi
Zůstal 3 nocí v květen 2014
Nice and friendly staff”
Clean, good location and friendly staff
Hodnoceno 17 listopadu 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |

Přihlaste se. Vyjděte ven.
Zážitky na Agoda. Protože váš pokoj je teprve začátek.

  • Objevujte
  • Jezte
  • Nakupujte
  • Hrajte si
×
AGM Beachfront Resort
|Velmi dobré 7,7

1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu klikněte na PointsMAX a zvolte si oblíbený věrnostní program.

2

Zvolte pokoj s nabídkou bodů

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Rezervujete pokoj, který body nabízí, a budou vám přičteny automaticky.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Své členské číslo ve zvoleném programu uveďte během rezervace. Body obdržíte na účet po odhlášení z ubytování.

Začněte zde a zvolte si program:
<Dříve
srpen 2017
poútstčtsone
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Později>
září 2017
poútstčtsone
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930