Skvělé 8,3
na základě 111 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Skvělé



na základě 111 hodnocení
  • Čistota 8,3
  • Vybavení 8,0
  • Poloha 9,4
  • Pokojový komfort/standard 8,1
  • Personál 8,5
  • Poměr cena/kvalita 8,0
  • Jídlo/stolování 7,1
Seřadit podle

Rachael od Austrálie
Rodina s malými dětmi
S výhledem na oceán
Zůstal jednu noc v prosinec 2015
Overrated old tired hotel
Location
Staff incredibly rude upon checkib and checkout and any request Our so called executive ocean view room was a dirty stained old hotel room so I'd hate to see what a standard room looks like. Very deceiving hotel .. Not recommended for holidays or family
Hodnoceno 25 prosince 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Jessica od Austrálie
Rodina s malými dětmi
Pokój standardowy z widokiem na plażę
Zůstal 3 nocí v listopad 2015
Amazing
Service, cleanliness, view
Hodnoceno 27 listopadu 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Weasl od Thajsko
Samostatný cestovatel
Pokój standardowy z widokiem na plażę
Zůstal 3 nocí v říjen 2015
Awesome location right in the heart of Airlie
Location. Comfort. Service
Very pleasant and relaxing
Hodnoceno 19 října 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Nino od Austrálie
Pár
Dvoulůžkový pokoj Village s oddělenými postelemi
Zůstal 4 nocí v září 2015
Relaxing break
Pool, location and free parking
Room was a generous size with 2x queen size beds....awesome!! Airlie Beach is a great spot for a winter break.
Hodnoceno 07 září 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Monica od Austrálie
Pár
S výhledem na oceán
Zůstal 7 nocí v srpen 2015
Can't go wrong
Location, staff, value
Absolutely amazing! - definitely would stay again
Hodnoceno 17 srpna 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Gail od Austrálie
Pár
S výhledem na oceán
Zůstal 3 nocí v červen 2015
airlie beach stay
location,cleanliness,staff performance
The staff were very efficient when we arrived. The accommodation was clean and roomy with a great view of the ocean and surrounding islands,the harbour and the street activity. The location had easy access to the esplanade and main shopping precinct and restrurants we didn't have to take our car out for the 3 days we were there. We were able to walk to Cannonvale along the waterfront past Abel Marina with beautiful views along the way. Have stayed at this hotel many years ago would stay there again.
Hodnoceno 03 července 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

vicki od Austrálie
Pár
wiejski pokój
Zůstal 3 nocí v červen 2015
fantastic place
central location, room servicing, restaurants
we really enjoyed our stay here,friendly staff,room servicing attention to detail was fantastic,hotel has nearly everything on site, overall a great stay and will definitely be praising the hotel via word of mouth.
Hodnoceno 30 června 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

ji od Jižní Korea
Samostatný cestovatel
Pokój standardowy z widokiem na plażę
Zůstal 2 nocí v červen 2015
Great
Location service and view
JUNE
Hodnoceno 30 června 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Matina od Austrálie
Pár
Pokój standardowy z widokiem na plażę
Zůstal 5 nocí v červen 2015
Best location
Location, very clean and easy to get around.
Hodnoceno 14 června 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Terapat od Thajsko
Pár
wiejski pokój
Zůstal 3 nocí v červen 2015
Value for money, good
Close to the shop
Very good
Hodnoceno 12 června 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: