Velmi dobré 7,7
na základě 3648 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 3648 hodnocení
  • Čistota 7,7
  • Vybavení 6,7
  • Poloha 8,6
  • Pokojový komfort/standard 7,6
  • Personál 7,7
  • Poměr cena/kvalita 8,0
  • Jídlo/stolování 6,6
Seřadit podle

Peggy od Singapur
Pár
Pokoj typu Deluxe s výhledem na bazén
Zůstal 4 nocí v červenec 2016
Great location
Very near to junceylon shopping mall, 5-10mins depend on individual pace. To Patong beach and Bangla street also not too far a distance. Thou the room furniture are all very old, Overall will recom and back again. Do note that not soundproof, you can hear all sort of noises quite loud esp. at night.
Hodnoceno 06 srpna 2016

GORDON od Malajsie
Skupina
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 3 nocí v srpen 2015
Good Enough
Great breakfast & helpful staffs
Hodnoceno 04 srpna 2016

GORDON od Malajsie
Skupina
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 3 nocí v srpen 2015
Nice
Great breakfast
Hodnoceno 04 srpna 2016

SAID od Omán
Samostatný cestovatel
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 4 nocí v červenec 2016
good stay
nice location
Hodnoceno 02 srpna 2016

Alexis od Singapur
Pár
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 2 nocí v červenec 2016
Overall okay but disappointed with the check in process
We arrived at the check in counter at 12noon, and were told to come back at 2pm for check in as they were cleaning the room. As such, we went to book activities for 2.30pm, and wanted to go to the hotel to change etc. before then. However, at 2pm the room was still not ready and we waited till about 2.25pm. It was only after complaining that we finally could get our room.
Hodnoceno 28 července 2016

roger od Velká Británie
Rodina se staršími dětmi
Zůstal 5 nocí v červenec 2016
r m uk
the staff at the front desk very poor the room was unsafe air con very poor food very poor,wrong room but said i booked this one not the one on the internet pay for up grade WOULD not stay here again
Hodnoceno 28 července 2016

jeremy od Austrálie
Samostatný cestovatel
Pokoj typu Deluxe s výhledem na bazén
Zůstal 7 nocí v červenec 2016
Great,Location, Value for money
A great Hotel and one I use every time I go to Phuket, can't beat the location and the value for money at this establishment!!
Hodnoceno 19 července 2016

Marcus od Spojené státy
Samostatný cestovatel
Superior s výhledem na bazén
Zůstal 4 nocí v červen 2016
Not as good as before
This place used to be quite the treat in Patong, but recently it seems to have gone down hill. There is a new building, but the staff performance is not what it used to be.
Hodnoceno 12 července 2016

Mark od Austrálie
Pár
Pokój Deluxe dwuosobowy z widokiem na basen
Zůstal 8 nocí v červen 2016
Convenient location
The Amata is in a good location, 5minutes walk to Junceylon shopping complex and about 10minutes walk to the beach. The staff are very friendly and the room was very clean however it would be good if the provided tea/coffee making facilities. There was an electric kettle but no cups, etc.
Hodnoceno 02 července 2016

PARIKSHIT od Indie
Samostatný cestovatel
Pokoj typu Standard
Zůstal 2 nocí v červen 2016
Good
ACs needs to be fixed.Overall good experience apart from the AC which was not working for most of times and the room was aggressively hot.
Hodnoceno 30 června 2016


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: