Velmi dobré 7,5
na základě 801 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 801 hodnocení
  • Čistota 8,0
  • Vybavení 8,5
  • Poloha 6,5
  • Pokojový komfort/standard 7,8
  • Personál 7,7
  • Poměr cena/kvalita 7,8
  • Jídlo/stolování 7,0
Seřadit podle

nemah od Švédsko
Páry
Standard s výhledem do zahrady
Zůstal jednu noc v únor 2016
nice place
the gym is poor, poolarea great, restaurant great, wish cheese for breakfast
Hodnoceno 06 února 2016

CHAWALIT od Thajsko
Páry
Vila s výhledem na moře
Zůstal jednu noc v říjen 2015
Good Clean Near the beach
Good Clean Near the beach
Good Clean Near the beach
Hodnoceno 24 října 2015

CHAWALIT od Thajsko
Páry
Vila s výhledem na moře
Zůstal jednu noc v říjen 2015
Good near the beach
Good near the beach
Good near the beach
Hodnoceno 24 října 2015

Andrew od Austrálie
Páry
Vila s výhledem na moře
Zůstal 3 nocí v říjen 2015
A Great Little Resort
Friendly staff, great location (near the Phuket Yacht Club) Nice scale - not too big or stuffy. Nice pool, great view out to Chalong bay.
A very pleasant stay, we will be back.
Hodnoceno 20 října 2015

Laddawan od Thajsko
Obchodní cestující
Standard s výhledem do zahrady
Zůstal jednu noc v říjen 2015
Very nice view
Pool
Good location
Hodnoceno 05 října 2015

quemerais od Francie
Rodiny s malými dětmi
Standard s výhledem do zahrady
Zůstal 2 nocí v září 2015
Okay but few major drawback
Rooms & staff
Okay ... but Location isn't so great if you don't have car or motorbike. Absolutly nothing without 15min walk Internet isn't good. Beer is extremly expensive (100 thb for a small beer - this is more than a beer in a bar in any euroeen capital ! crazy !). Don't expect to enjoy the sea there .
Hodnoceno 09 září 2015

Philip od Austrálie
Páry
Standard s výhledem na bazén
Zůstal 5 nocí v červenec 2015
Nice Swimming Pools
Swimmming pools, location
Convenient for my purposes
Hodnoceno 14 července 2015

Lauren od Spojené státy
Páry
Vila s výhledem na moře
Zůstal 2 nocí v květen 2015
Decent place, hard for taxis to find
This hotel was pretty Average
We didn't have a single taxi driver know how to get here. Study your Phuket map so you can give them directions. Room was comfortable, had sea view and pool view rooms for different pricing, we chose sea view. Ours had a full view of the pool with a sliver of a view of the sea. There were two frosted glass windows by the bed with no curtain and lights just outside of them. Fine during the day but they were like spotlights at night. It was like trying to sleep with the lights on. Day staff was friendly and helpful, everyone spoke almost perfect English. Night reception staff not so much. We needed to get to the hospital at 5am (husband got a bad bacterial infection- caused cold sweats and panic amongst several other symptoms). We asked for a taxi to the hospital, the receptionist told us no! Had to argue with him to get a taxi! Thankfully he wasn't having a heart attack or life or death medical issue!
Hodnoceno 23 května 2015

Kishore od Indie
Obchodní cestující
Standard s výhledem na bazén
Zůstal 2 nocí v červenec 2013
good
goos
Good
Hodnoceno 13 dubna 2015

Dorian od Francie
Páry
Standard s výhledem do zahrady
Zůstal 2 nocí v únor 2015
Nice hotel, great staff
staff, clean, quiet
We stayed for 2 days in this hotel at the begining of our trip. It was a pleasant experience. I would recommend this hotel to anyone.
Hodnoceno 02 března 2015


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: