Aquarius Grand Hotel
Aquarius Grand Hotel
Zobrazit všech 33 fotografií
Superior - Pokoj Aquarius Grand Hotel
Superior - Pokoj
Zobrazit všech 33 fotografií
Vstupní hala Aquarius Grand Hotel
Vstupní hala
Zobrazit všech 33 fotografií
Interiér Aquarius Grand Hotel
Interiér
Zobrazit všech 33 fotografií
Vchod Aquarius Grand Hotel
Vchod
Zobrazit všech 33 fotografií
ZOBRAZIT NA MAPĚ Aquarius Grand Hotel
ZOBRAZIT NA MAPĚ
Skvělé
Poloha
8,9
Zobrazit všech 33 fotografií Aquarius Grand Hotel
Zobrazit všech 33 fotografií
Odstraněno z oblíbených

Aquarius Grand Hotel

Nově renovováno
Skvělá poloha
- v centru města
- Co je odsud blízko
Skvělé
Na základě 1261 hodnoceníCo si myslí hosté
8,4
/
10
Skvělé poměr cena/kvalita
8,6
93 % hodnotících by zařízení doporučilo.
Poměr cena/kvalita8,6
Vzdálenost od centra0.50 Km
Hodnocení umístění8,9
Nejbližší letištěLetiště Gia Lam (VGL)
Vzdálenost od letiště3,5 km
  • Letištní přeprava

  • Wi-Fi zdarma ve všech pokojích

  • směnárna

  • klimatizace

Nabídka pokojů
8,5
Skvělé
Pohodlí a kvalita pokoje
Třílůžkový pokoj Deluxe (Deluxe Triple)
Třílůžkový pokoj Deluxe (Deluxe Triple)
...
  • Velikost pokoje: 35 m²/377 ...
  • nekuřácké pokoje
  • 2 dvoulůžka nebo 3 jednolůž...
Upřesnit termín a zobrazit ceny
Rodinné apartmá pro 4 osoby (Family Suite 4 person)
Rodinné apartmá pro 4 osoby (Family Suite 4 person)
...
  • Velikost pokoje: 36 m²/388 ...
  • nekuřácké pokoje
  • 2 dvoulůžka
Upřesnit termín a zobrazit ceny
Pokoj Deluxe (Deluxe)
Pokoj Deluxe (Deluxe)
...
  • Velikost pokoje: 26 m²/280 ...
  • Výhled: Město
  • 1 dvoulůžko velikosti „King...
Upřesnit termín a zobrazit ceny
Superior
Superior
...
  • Velikost pokoje: 19 m²/205 ...
  • nekuřácké pokoje
  • 1 dvoulůžko nebo 2 jednolůž...
Upřesnit termín a zobrazit ceny
Dvoulůžkový pokoj Deluxe s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi (Deluxe Double or Twin Room)
Dvoulůžkový pokoj Deluxe s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi (Deluxe Double or Twin Room)
...
  • Velikost pokoje: 26 m²/280 ...
  • sprcha
Upřesnit termín a zobrazit ceny
Luxury Room Shared Bed
Luxury Room Shared Bed
...
    Upřesnit termín a zobrazit ceny
    Jednolůžkový pokoj typu Deluxe (Deluxe Single)
    Jednolůžkový pokoj typu Deluxe (Deluxe Single)
    ...
      Upřesnit termín a zobrazit ceny
      Room Two Double Beds
      Room Two Double Beds
      ...
        Upřesnit termín a zobrazit ceny
        Basic Suite
        Basic Suite
        ...
          Upřesnit termín a zobrazit ceny
          Jednolůžkový pokoj Superior (Superior Single)
          Jednolůžkový pokoj Superior (Superior Single)
          ...
            Upřesnit termín a zobrazit ceny
            Máte dotaz pro Aquarius Grand Hotel?
            Ušetřete až 30 % s exkluzivními nabídkami Agoda!

            Po přihlášení jsou ceny ještě nižší!

            Přihlaste se nyní
            Aquarius Grand Hotel – více informací

            Aquarius Grand Hotel – více informací

            Stručný popis

            Zobrazit více

            Důležitá místa v okolí

            Uvedené vzdálenosti jsou založené na měření vzdušnou čarou. Cestovní vzdálenost se může lišit.
            Zobrazit méně

            Co nabízí

            Zobrazit méně

            Co navštívit v okolí

            Uvedené vzdálenosti jsou založené na měření vzdušnou čarou. Cestovní vzdálenost se může lišit.
            Zobrazit více

            Ubytovací podmínky

            Zobrazit méně

            Užitečný přehled

            Zobrazit více

            Ověřená hodnocení cestovatelů

            Hodnocení Agoda (1261)Hodnocení Booking.com (144)
            Čistota8,3
            Vybavení7,7
            Poloha8,9
            Pohodlí a kvalita pokoje8,5
            Služby8,6
            Poměr cena/kvalita8,6
            Podle ověřených zákazníků Agoda
            Filtrování hodnocení
            Jazyk
            English
            한국어
            ภาษาไทย
            Tiếng Việt
            více
            Typ pokoje
            Superior
            Pokoj Deluxe
            Rodinné apartmá pro 4 osoby
            Třílůžkový pokoj Deluxe
            Zobrazeno 1181 ověřených hodnocení
            12345
            9,2
            Vynikající
            jonson – Austrálie
            Skupina
            Superior
            1 noc, červenec 2018
            Cheap but wonderful hotel”
            The staff were very friendly and helpful. The room was spaceful. Even though the restaurant is small, they have delicious breakfast.
            Hodnoceno 25 července 2018
            10,0
            Vynikající
            sopheak – Spojené státy americké
            Rodina s malými dětmi
            Superior
            Nocí: 2, červenec 2018
            Traveling with young kids and elderly parents ”
            This was our first time In Hanoi. We had a very rocky beginning with our flight being delayed. We arrived around midnight with no Vietnamese currency to pay for our taxi. Mr. Nam, the general manager, took care of it for us. The room was very clean and the breakfast was delicious. There’s traditional Vietnamese breakfast to delicious baguettes and seasonal fruits. My kids who are picky eaters ate very well. I would have stayed longer at this hotel. The staff are very kind and warm. They go above and beyond to make sure that we have a comfortable stay. I forget to mention that all the staff spoke English.
            Hodnoceno 12 července 2018
            6,4
            Dobré
            Graham – Austrálie
            Pár
            Třílůžkový pokoj Deluxe
            Nocí: 2, květen 2018
            Dobré”
            Value for money. Friendly staff
            Hodnoceno 21 května 2018
            10,0
            Vynikající
            Samuel – Spojené státy americké
            Pár
            Pokoj Deluxe
            Nocí: 2, květen 2018
            Great staff - extremely helpful and friendly, always willing to help with a smile.”
            Con: construction next door starts around 6:00am 😣
            Hodnoceno 19 května 2018
            6,4
            Dobré
            Erin – Spojené státy americké
            Na služební cestě
            Superior
            1 noc, duben 2018
            Good for Travelers not so much for business”
            Place is in a good location and the staff really are wonderful. If I was to make a suggestion it would be the coffee. Western brewed coffee in a coffee machine can not be made with cheap Vietnamese coffee. Vietnamese coffee is specifically for Phim for the flavor. For a American coffee machine you need to use an Arabica and Robusta Mix. Basically the coffee you are brewing tastes horrible and really not acceptable. Other than that. Good place and I hope when I come back the coffee is not the same.
            Hodnoceno 29 dubna 2018
            7,6
            Velmi dobré
            Dhilukshan – Austrálie
            Skupina
            Třílůžkový pokoj Deluxe
            Nocí: 2, duben 2018
            Value for money. Great location and friendly staff. ”
            Stayed here for two nights. Very friendly staff. Ok facilities. Value for money for $50/night.
            Hodnoceno 06 dubna 2018
            9,6
            Vynikající
            Sin – Malajsie
            Samostatný cestovatel
            Třílůžkový pokoj Deluxe
            Nocí: 4, březen 2018
            clean hotel, good location & good breakfast”
            clean hotel, good location & good breakfast
            Hodnoceno 21 března 2018
            8,0
            Skvělé
            U – Singapur
            Rodina se staršími dětmi
            Rodinné apartmá pro 4 osoby
            1 noc, březen 2018
            Velmi dobré”
            Location is good, staff are very kind, hotel room is clean Breakfast can be improved. We stayed 5 nights but the same breakfast, quite boring The most horrible thing we faced that the construction is just beside the hotel, and making a lot of noises since 6am till 7pm. We couldn't sleep once construction started every morning. We informed receptionist but seems like they couldn't do anything about this issue.
            Hodnoceno 18 března 2018
            8,4
            Skvělé
            AUNG – Singapur
            Rodina se staršími dětmi
            Rodinné apartmá pro 4 osoby
            1 noc, březen 2018
            Skvělé”
            Pro - good location, staff are very helpful, clean Con - Major construction is going the new building just beside the hotel. The construction started 6:00am every morning. We couldn't sleep well due to construction noise in the morning. We stayed 5 nights at this hotel, but the same breakfast everyday
            Hodnoceno 18 března 2018
            8,0
            Skvělé
            Devi – Indonésie
            Skupina
            Třílůžkový pokoj Deluxe
            1 noc, březen 2018
            You get what you paid for.”
            Book this hotel for 2 nights via Agoda. The first night , they put us in Hanoi Genial Hotel, the sister hotel. The second night, we get Aquarius Grand Hotel. They have the same amenities but different location. Aquarius has good location while Hanoi Genial Hotel doesn't. The hotel doesn't provide facial tissue. Breakfast doesn't have much variety, but we can order of the menu.
            Hodnoceno 13 března 2018
            8,8
            Skvělé
            Devi – Indonésie
            Skupina
            Rodinné apartmá pro 4 osoby
            1 noc, březen 2018
            OK”
            Good hotel. Looks clean. Location OK, near Hoan Kiem Lake. Breakfast doesn't have a lot of variety.
            Hodnoceno 12 března 2018
            7,6
            Velmi dobré
            Sittisak – Thajsko
            Pár
            Superior
            Nocí: 2, únor 2018
            Good hotel in Hanoi”
            Good hotel not so far from the city. Value for money.
            Hodnoceno 21 února 2018
            10,0
            Vynikající
            CHE – Tchaj-wan
            Rodina se staršími dětmi
            Rodinné apartmá pro 4 osoby
            Nocí: 3, únor 2018
            very nice”
            recommend to every 2-adult-2-child family
            Hodnoceno 17 února 2018
            9,6
            Vynikající
            Ralph – Spojené státy americké
            Samostatný cestovatel
            Pokoj Deluxe
            1 noc, leden 2018
            Vynikající”
            When I'm in Hanoi I always stay at Aquarius Grand Hotel. It's near to everything, the breakfast is great, the rooms are comfortable and the staff are very helpful. Though all the staff have been great during my stays, one person stands out to me in her level of caring and that's Phuong. Thank you for making me always feel welcome.
            Hodnoceno 21 ledna 2018
            10,0
            Vynikající
            Mr.Kriangkrai – Thajsko
            Rodina s malými dětmi
            Superior
            Nocí: 2, leden 2018
            Good Hotel,Good service,Friendly staff”
            we booked and stay here for 2 nigths the hotel very good location,very clean room,the best of the best are staff they very friendly and helpful. we recomend you all to stay this hotel very good and convenience we will go back for sure. everthing is great. make our trip woderful.
            Hodnoceno 15 ledna 2018
            6,0
            Donald – Kanada
            Rodina se staršími dětmi
            Třílůžkový pokoj Deluxe
            Nocí: 2, prosinec 2017
            Nadprůměrné”
            Good location, beds are too soft.
            Hodnoceno 08 ledna 2018
            9,2
            Vynikající
            mary – Spojené státy americké
            Rodina se staršími dětmi
            Pokoj Deluxe
            1 noc, prosinec 2017
            new hotel in old town”
            pros:in old town near walking street near restaurants sights etc staff friendly.New hotel clean great price, Cons; windows in deluxe room near front but noisy street sounds even at night except on higher floors which you get based on availability even if you ask for it on booking. Quieter rooms do not have windows. Bathroom had a funny smell maybe due to no ventilation but helped by using fan it had also been raining so it may have been musty and may not be the case at other times.
            Hodnoceno 03 ledna 2018
            8,0
            Skvělé
            Nipan – Thajsko
            Skupina
            Třílůžkový pokoj Deluxe
            1 noc, říjen 2017
            Velmi dobré”
            Good location
            Hodnoceno 22 prosince 2017
            8,8
            Skvělé
            Quang – Belgie
            Pár
            Superior
            1 noc, prosinec 2017
            Skvělé”
            Great stay, clean rooms and friendly staff. Only, because of location, on Saturday, the karaoke beside is noisy until 2am if you have a room on the street side.
            Hodnoceno 20 prosince 2017
            7,6
            Velmi dobré
            Timothy – Singapur
            Rodina se staršími dětmi
            Třílůžkový pokoj Deluxe
            1 noc, prosinec 2017
            The hotel is well situated in the old quarter of Hanoi and the staff were really warm.”
            The staff were very helpful in organizing our transport to halong bay and even to the train station after checked out. They even negotiated for us a free upgrade for the ha long bay cruise. They certainly made us feel very special even in such a simple setting. Truly a comfortable stay worth the money.
            Hodnoceno 14 prosince 2017
            12345
            Toto ubytovací zařízení je žádané. Nepropásněte příležitost.

            Zpět na výsledky hledání

            Zpět na nabídku pokojů

            |

            Zavřít