2015
Skvělé 8,5
na základě 2584 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Skvělé



na základě 2584 hodnocení
  • Čistota 8,7
  • Poloha 8,2
  • Pokojový komfort/standard 8,7
  • Personál 8,7
  • Poměr cena/kvalita 8,7
  • Jídlo/stolování 7,8
Seřadit podle

Stephen od Austrálie
Samostatný cestovatel
Pokoj typu Deluxe s výhledem na město
Zůstal 3 nocí v březen 2013
The staff Made this Place
The rooms were clean and well presented. The location very central and the staff really great
This is by no means a 4 star hotel. The rooms were adeqauet and very clean but like all hotels in Vietnam it is rated itself well out of its class. It is however a very good 3 star hotel and the better part of the quality of my stay was made up by the staff who were simply wonderful. I couldn't have wished for a more pleasant and enthusiastic bunch. I really enjoyed spending time with them
Hodnoceno 26 března 2013

Kell od Dánsko
Pár
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 2 nocí v březen 2013
Niice trip to Ha Long Bay
Ha Long Bay - friendly staff - entertainment/cooking instructions by the staff
The price level for drinks was pricey in relation to the overall impression of the conditions.
Hodnoceno 25 března 2013

HUIYI od Čína
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v březen 2013
Best service in my life
Big room, Friendly staff, Great location
Hodnoceno 24 března 2013

HUIYI od Čína
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v březen 2013
Best service in my life
Wonderful service, fast internet, great location
Hodnoceno 24 března 2013

Marisa od Spojené státy
Samostatný cestovatel
Pokoj typu Deluxe s výhledem na město
Zůstal 3 nocí v březen 2013
Nice hotel, good location
Comfy bed, good wifi, great staff
Hodnoceno 23 března 2013

Adam od Kanada
Samostatný cestovatel
Pokoj typu Deluxe s výhledem na město
Zůstal 3 nocí v březen 2013
Great place to stay!!!
Location, location, location
Recommend to all! Perfect little gem, staff was great! Victor is a great member of that staff:)
Hodnoceno 22 března 2013

bruce od Austrálie
Pár
Pokoj typu Deluxe s výhledem na město
Zůstal 2 nocí v březen 2013
exceptional staff
Staff, location, rooftop restaurant
A pleasant hotel centrally located, with extremely helpful staff all with good English. A nice low key, well priced rooftop restaurant a real plus. Breakfast buffet good.
Hodnoceno 22 března 2013

Jason od Velká Británie
Pár
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 2 nocí v březen 2013
Great value and service
Service, comfortable bed , Breakfast
I would recommend this hotel to anyone, the staff were super friendly and efficient, the room was stylish and comfortable and the breakfast was great. 4 star quality for 40 dollars a night!
Hodnoceno 21 března 2013

Thomas od Spojené státy
Obchodní cestující
Zůstal jednu noc v březen 2013
Staff was very nice, room and value average
location was good
Room that they gave me was totally different than the room I booked. Room I stayed in was small, smelled moldy and was swarming with mosquitos. Morning staff were very apologetic when I was checking out.
Hodnoceno 21 března 2013

Abdulmalik od Saúdská Arábie
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 3 nocí v březen 2013
It was nice & comfortable to stay in this hotel.
clean, friendly staff & quite.
Hodnoceno 21 března 2013


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: