Velmi dobré 8,0
na základě 32 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 32 hodnocení
  • Čistota 8,0
  • Vybavení 7,4
  • Poloha 9,1
  • Pokojový komfort/standard 8,5
  • Služby 7,8
  • Poměr cena/kvalita 7,5
  • Jídlo/stolování 7,3
Seřadit podle

brody od Austrálie
Pár
Apartmán 1 ložnice s výhledem na oceán
Zůstal jednu noc v prosinec 2013
Nice and relaxing
loction, views and pools
very nice and relaxing. Will be back again.great weather also at Airlie Beach and receptionist wsa helpful with tour information.
Hodnoceno 24 prosince 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Fuad od Švédsko
Pár
2 ložnicovový apartmán s výhledem na oceán
Zůstal 3 nocí v prosinec 2013
Great location and pool area.
Locqtion, room and pools.
We loved our stsy because of the room, pool and location.
Hodnoceno 22 prosince 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Fuad od Švédsko
Pár
Superior 1 ložnice
Zůstal 3 nocí v prosinec 2013
Peautiful and perfect location.
Great rooms, beautiful pool and perfect location.
We loved our stay because of the nice room, great pools and ocqtion. Nice staff also.
Hodnoceno 22 prosince 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Paul od Austrálie
Pár
Superior 1 ložnice
Zůstal 4 nocí v říjen 2013
Good location, large room
Large rooms with washing machine dishwasher etc and well located toward the bottom of the hill. Good value all in all.
Very enjoyable experience and was definitely good value for the money we paid.
Hodnoceno 11 listopadu 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Daniel od Austrálie
Pár
Apartmán 1 ložnice Spa
Zůstal 4 nocí v červenec 2013
Great
Everything
Fantastic place great jacoozi really nice. Great views and friendly staff. Airlie beach was under construction which was a little bit of a shame however something that couldn't been planned but non the less great. Thanks
Hodnoceno 22 července 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Amy od Austrálie
Skupina
Superior 2 ložnice
Zůstal jednu noc v červen 2013
Excellent room. Spa on the balcony
View, spa, big room
Excellent. Do not allow late check out. Excellent view, the best in airlie
Hodnoceno 30 června 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Suthathinee od Thajsko
Rodina s malými dětmi
2 ložnicovový apartmán s výhledem na oceán
Zůstal 2 nocí v leden 2013
lovely resort
promotion
It's clean, quite and good place to relax. I will recommend my friends to stay here on holiday. It's valued for holiday trip with family or couple.
Hodnoceno 13 ledna 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Sharah od Austrálie
Pár
Apartmán 1 ložnice Spa
Zůstal 2 nocí v říjen 2012
Good location close to main street
Clean, friendly staff
The Resort is within walking distance of the main street for shopping, tours, eating and night life, but is set back far enough to not cop the noise. Had no problem sleeping in the beds were very comfortable. Cooking facilities were very basic I would take a knife next time for cutting veg etc.
Hodnoceno 24 října 2012
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

glenn od Austrálie
Rodina s malými dětmi
Superior 2 ložnice
Zůstal 2 nocí v květen 2012
great hotel great service best place
view,jacuzzi, location
we stayed in 2 room spa suite with 2 couples and our 4 month old baby ...just like a home away from home ..i would recommend this place for couples wishing to entertain or families..definitely go for the rooms with jacuzzi on balcony.
Hodnoceno 11 srpna 2012
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Anyphet od Laos
Skupina
2 ložnicovový apartmán s výhledem na oceán
Zůstal 3 nocí v červen 2012
Perfect location but unfriendly staff
Location is great, you'll find every thing you need (restaurants, bars and shops) for a short walk like 3-5 min from hotel
receptionists (the old lady) had a really bad manner. she seems to be ignored the international tourists.
Hodnoceno 04 července 2012
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: