Velmi dobré 7,9
na základě 596 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 596 hodnocení
  • Čistota 8,3
  • Vybavení 7,6
  • Poloha 7,3
  • Pokojový komfort/standard 8,1
  • Služby 8,1
  • Poměr cena/kvalita 8,3
  • Jídlo/stolování 7,5
Seřadit podle

sue od Austrálie
Pár
Mainhouse Deluxe King
Zůstal 2 nocí v říjen 2015
Relaxing surroundings
the beautiful gardens, friendly staff, comfortable bed
A great place to unwind and get used to the tropical conditions. We we're in a Basaga House room which was a bit noisy with traffic but clean and roomy. It was great to have the restaurant on site and the staff were very friendly.
Hodnoceno 03 listopadu 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Christophe od Francie
Rodina s malými dětmi
Apartmá
Zůstal 4 nocí v říjen 2015
-
Very good
Hodnoceno 25 října 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

LEE od Malajsie
Rodina s malými dětmi
Mainhouse Deluxe King
Zůstal 3 nocí v říjen 2015
Quiet stay near swimming pool wing
Great environment with flora and fauna
Great stay except first night where water pump malfunction. Staffs resolved it within few hours. Staffs meet minimum requirement except a few are really very friendly, smile sincerely.
Hodnoceno 14 října 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

CHENG od Malajsie
Rodina s malými dětmi
Pokój rodzinny - pokój przejściowy
Zůstal jednu noc v říjen 2015
Nice environment but room rate like 4 star hotel.
Nice environment, swimming pool, food are nice.
Overall good, just the room rate like a 4 star hotel.
Hodnoceno 07 října 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

razi od Malajsie
Pár
Double Room with Private Courtyard
Zůstal jednu noc v říjen 2015
Nice room
Location facilities food
Satisfactory
Hodnoceno 06 října 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Angelina od Malajsie
Samostatný cestovatel
Pokój Verandah typu Deluxe - dzieci niedozwolone
Zůstal jednu noc v říjen 2015
An overall pleasant stay!
The receptionist lady was indeed the most patient and pleasant front desk staff I've ever encountered. She managed to deal with guests with various issues. Love the tropical garden concept too.
Worth the money, room was super clean, pleasant ambiance, good food too for an affordable dining experience. Will definitely stay at Besaga hotel for my next Kuching trip.
Hodnoceno 04 října 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

CHENG od Malajsie
Pár
Pokój typu Queen z widokiem na dziedziniec z prysznicem typu Open
Zůstal 2 nocí v srpen 2015
Nice environment but room rate too expensive.
Nice environment, Restaurant Food delicious, Near to The Spring Mall.
Overall is good, just its a nightmare to me when i am stay in the ground floor private courtyard room, the 1st floor guests were a teenagers and they are very noisy.
Hodnoceno 22 září 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Ivy od Malajsie
Obchodní cestující
Pokój Verandah typu Deluxe - dzieci niedozwolone
Zůstal jednu noc v září 2015
Not back again
Near
Staff not very helpful and friendly Was not well equipped
Hodnoceno 19 září 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

mohd od Malajsie
Rodina s malými dětmi
Mainhouse Deluxe King
Zůstal jednu noc v srpen 2015
great place in town
peacefull, cozy, good for relexing
hotel was clean and affordable. that are several room provided and suitable for family bring a kids. unfortunately the signboad is to small to find it.. the foods its ok.. but why its so simple dish? overall we are satisfy.
Hodnoceno 02 září 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Steven od Singapur
Skupina
Pokój od strony basenu o podwyższonym standardzie z dwoma łóżkami
Zůstal jednu noc v srpen 2015
My regular hotel in Kuching
Ambiance, Room, service
This is easily the 5th time I've stayed at Basaga. For some of my friends, this is their first time but they have requested that in future we book Basaga again.
Hodnoceno 31 srpna 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: