Londýn a zdejší nabídka všech 8 642 ubytování.
Velmi dobré7,7
Na základě 153 hodnocení
Best Western Mornington Hotel
Zobrazit více fotografií
Interiér
Zobrazit více fotografií
Interiér
Zobrazit více fotografií
fitness centrum
Zobrazit více fotografií
Koupelna
Zobrazit více fotografií
8,5 Velmi dobrá poloha
Zobrazit mapu
Zobrazit všech 46 fotografií
8,5Poloha
  • 150 m od veřejné dopravy

  • Wi-Fi zdarma ve všech pokojích

  • klimatizace

  • denní úklid pokojů

Ušetřete až 30 % s exkluzivními nabídkami Agoda!

Ceny klesají v okamžiku, kdy se přihlásíte!

Přihlaste se nyní
Nabídka pokojů
Rodinný pokoj (Family Room)
...
  • 21 m²
  • nekuřácký pokoj
  • 1 dvoulůžko velikosti „King...
Upřesnit termín a zobrazit ceny
Jednolůžkový pokoj (Single Room)
...
  • 11 m²
  • nekuřácký pokoj
  • 1 jednolůžko
Upřesnit termín a zobrazit ceny
Apartmá typu Executive (Executive Suite)
...
  • 25 m²
  • nekuřácký pokoj
  • 1 dvoulůžko velikosti „King...
Upřesnit termín a zobrazit ceny
Dvoulůžkový pokoj Economy (Economy Double Room)
...
  • 11 m²
  • nekuřácký pokoj
  • 1 dvoulůžko
Upřesnit termín a zobrazit ceny
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi (Twin Room)
...
  • 17 m²
  • nekuřácký pokoj
  • 2 jednolůžka
Upřesnit termín a zobrazit ceny

Vzdálenost od důležitých míst

Letiště poblíž
  • 16 km
  • Letiště London City (LCY)
  • 20 km
  • Letiště London Heathrow (LHR)
Veřejná doprava
  • 150 m
  • Stanice Lancaster Gate Tube
  • 500 m
  • Paddington Railway Station
Nemocnice a kliniky
  • 2,1 km
  • Bupa Cromwell Hospital
Lékárny
  • 150 m
  • Moores Pharmacy
Večerka
  • 400 m
  • Sainsbury's Local
Výběr hotovosti
  • 10 m
  • ATM

Best Western Mornington Hotel – podrobnější informace

Stručný popis

Zobrazit více

Co nabízí

Zobrazit méně

Poznámky k ubytování

Zobrazit více

Užitečný přehled

Zobrazit více

Ověřená hodnocení cestovatelů

Hodnocení Agoda (153)
Hodnocení Booking.com (2408)

4,6

Vybrat typ cestovatele
  • Čistota 8,1
  • Vybavení 6,9
  • Poloha 8,5
  • Pohodlí a kvalita pokoje 7,6
  • Služby 7,8
  • Poměr cena/kvalita 7,6
  • Čistota 8,3
  • Vybavení 6,0
  • Poloha 8,7
  • Pohodlí a kvalita pokoje 8,1
  • Služby 8,0
  • Poměr cena/kvalita 7,7
  • Čistota 8,0
  • Vybavení 6,5
  • Poloha 8,5
  • Pohodlí a kvalita pokoje 7,4
  • Služby 7,8
  • Poměr cena/kvalita 7,8
  • Čistota 7,8
  • Vybavení 7,4
  • Poloha 8,1
  • Pohodlí a kvalita pokoje 7,4
  • Služby 7,7
  • Poměr cena/kvalita 7,1
  • Čistota 8,3
  • Vybavení 10,0
  • Poloha 8,8
  • Pohodlí a kvalita pokoje 7,8
  • Služby 7,3
  • Poměr cena/kvalita 7,8
  • Čistota 8,9
  • Poloha 8,9
  • Pohodlí a kvalita pokoje 6,3
  • Služby 7,7
  • Poměr cena/kvalita 7,4
  • Čistota 8,3
  • Vybavení 6,7
  • Poloha 8,0
  • Pohodlí a kvalita pokoje 9,3
  • Služby 8,3
  • Poměr cena/kvalita 8,0
Poskytnuto ověřenými hosty Agoda
Filtry

Jazyk hodnocení
  • English
  • Svenska
  • 日本語
  • 한국어
  • العربية
  • 繁體中文 (台灣)
  • Français
  • Norsk
  • 简体中文
  • 繁體中文 (香港)
  • Deutsch
  • Magyar
  • Ελληνικά
  • Italiano
  • Nederlands
více méně

Typ pokoje
  • Jednolůžkový pokoj
  • Dvoulůžkový pokoj Economy
  • Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi
  • Apartmá typu Executive
  • Rodinný pokoj
více méně

Seřadit podle
Zobrazeno 147 hodnocení
  • vymazat vše

7,6
Amber – Austrálie
Pár
Dvoulůžkový pokoj Economy
Zůstal 6 nocí v duben 2017
Good location ”
Great location, small but well appointed rooms. Noisy at night due to noise from people in neighbouring and rooms above.
Hodnoceno 26 dubna 2017
Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
5,6
Yau – Hong Kong
Samostatný cestovatel
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi
Zůstal 3 nocí v únor 2017
Nadprůměrné”
I found that the coffee & tea equipment has urine inside the kettle !!! horrible ! feel so bad !!!
Hodnoceno 12 dubna 2017
Dear Yau, Thank you for taking the time to give us your feedback. I am very sorry to learn of your experience. this is a very serious allegation. I am disappointed that you did not let us know when you were in the hotel so that it could be investigated and dealt with at the time. I have inspected the kettle in room 506 and there is no trace of Urine in the kettle. However given you comments we have replaced the kettle in the room. Kind Regards Byron Wilson General Manager
Odpovězeno 14 dubna 2017
Zobrazit více
Best Western Mornington Hotel
Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
10,0
Jasmine – Indie
Rodina s malými dětmi
Dvoulůžkový pokoj Economy
Zůstal jednu noc v leden 2017
excellent”
goid location. near to railway station. lovely staff and clean hotel
Hodnoceno 05 dubna 2017
Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
7,2
MS. – Thajsko
Samostatný cestovatel
Jednolůžkový pokoj
Zůstal 3 nocí v leden 2016
good Location”
Location was good. the rooms are very small but cleans. overall had a great stay
Hodnoceno 05 srpna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
7,6
FUNG – Hong Kong
Samostatný cestovatel
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi
Zůstal 8 nocí v červenec 2016
Good location, clean room”
The location is very good, 5 mins walk from underground. The room is spacious and clean. The only bad thing is the sound proofing poor. Most receptionist lack of smile, not nice except one male receptionist whom help us on check in was exceptionally perfect.
Hodnoceno 31 července 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
10,0
Priscilla – Singapur
Skupina
Dvoulůžkový pokoj Economy
Zůstal 4 nocí v červenec 2016
23Jul to 27 Jul 2016”
Easy to find using the Google map. The hotel is cosy and the staff are well informed and the place is great. We are surprised when we returned to our room to find swan made from the towel placed in our bed. It was lovely. The breadfast provided were great. The staffs were friendly and professional. They went extra mile in providing the information on how to get to the airport; time, price and ways. Will definitely go back to this hotel if we go to London again. Good job!😊
Hodnoceno 31 července 2016
Jeden cestovatel považuje toto hodnocení za užitečné. Souhlasíte? |
5,2
SEEREEN – Malajsie
Pár
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi
Zůstal 4 nocí v červen 2016
Disappointed with the room”
I was second time to stayed this hotel. It's really make disappointed due to the noisy was terrible. The ceiling and walls not even install the soundproofing and the good ceiling tiles. The noisy it was like in front of us. They weren't offered others more quiet room to us. I was grab a good price this round but got a noisy room and really bad experience. I will not consider in the next time. It's was brought me nightmares.
Hodnoceno 05 července 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
8,0
che – Tchaj-wan
Skupina
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi
Zůstal 3 nocí v červen 2016
great service”
Cleanliness
Hodnoceno 17 června 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
7,7
Faisal – Malajsie
Služební cestovatel
Jednolůžkový pokoj
Zůstal 4 nocí v únor 2016
Short Stay in Best Western Mornington Hotel”
1) Location 2) Price 3) Cleanliness
Hodnoceno 29 února 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
8,0
Abd – Malajsie
Služební cestovatel
Dvoulůžkový pokoj Economy
Zůstal 7 nocí v listopad 2015
Closed to tube station”
Room is small with low ceiling
Hodnoceno 12 února 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |

Přihlaste se. Vyjděte ven.
Zážitky na Agoda. Protože váš pokoj je teprve začátek.

  • Objevujte
  • Jezte
  • Nakupujte
  • Hrajte si
×
Best Western Mornington Hotel
|Velmi dobré 7,7

1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu klikněte na PointsMAX a zvolte si oblíbený věrnostní program.

2

Zvolte pokoj s nabídkou bodů

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Rezervujete pokoj, který body nabízí, a budou vám přičteny automaticky.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Své členské číslo ve zvoleném programu uveďte během rezervace. Body obdržíte na účet po odhlášení z ubytování.

Začněte zde a zvolte si program:
<Dříve
srpen 2017
poútstčtsone
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Později>
září 2017
poútstčtsone
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930