Koh Phangan a zdejší nabídka všech 676 ubytování.

Beyond The Blue Horizon Villa Resort

Máte dotaz pro Beyond The Blue Horizon Villa Resort?
Skvělé9,0
Na základě393hodnocení
Beyond The Blue Horizon Villa Resort
Zobrazit více fotografií
pláž
Zobrazit více fotografií
pláž
Zobrazit více fotografií
Skvělé hodnocení 9,0
Zobrazit všechna hodnocení

"Very beautiful, best place for couples, romantic and relaxin..."

AleksandraIsrael
Bazén
Zobrazit více fotografií
8,4 Velmi dobrá poloha
Zobrazit mapu
Zobrazit všech 32 fotografií
8,4Poloha
  • soukromá pláž

  • Wi-Fi zdarma ve všech pokojích

  • vířivka

  • klimatizace

Ušetřete až 30 % s exkluzivními nabídkami Agoda!

Ceny klesají v okamžiku, kdy se přihlásíte!

Přihlaste se nyní
Vila Superior s výhledem do zahrady (Superior...
  • Výhled: Zahrada
  • 36 m²
  • 1 dvoulůžko velikosti „King...
Upřesnit termín a zobrazit ceny
Vila Deluxe s výhledem na moře (Deluxe Sea Vi...
  • Výhled: Moře
  • 42 m²
  • 1 lůžko velikosti „Super Ki...
Upřesnit termín a zobrazit ceny
Pokoj Superior s částečným výhledem na oceán ...
  • Výhled: Moře (částečný výhl...
  • 36 m²
  • 1 dvoulůžko velikosti „King...
Upřesnit termín a zobrazit ceny
Máte dotaz pro Beyond The Blue Horizon Villa Resort?

Vzdálenost od důležitých míst

  • Letiště poblíž
    • 27 km
    • Mezinár. letiště Samui (USM)
    • 115 km
    • Letiště Surat Thani (URT)
  • Nemocnice a kliniky
    • 4,7 km
    • Ko Phangan Hospital
  • Lékárny
    • 1,1 km
    • Haadyao Pharmacy
  • Večerka
    • 1,1 km
    • 7 Eleven
  • Výběr hotovosti
    • 400 m
    • ATM

Beyond The Blue Horizon Villa Resort – podrobnější informace

Stručný popis

Zobrazit více

Co nabízí

Zobrazit méně

Poznámky k ubytování

Zobrazit více

Užitečný přehled

Zobrazit více

Ověřená hodnocení cestovatelů

Hodnocení Agoda (393)
Hodnocení Booking.com (46)

4,7

Vybrat typ cestovatele
  • Čistota 9,3
  • Vybavení 8,8
  • Poloha 8,4
  • Pohodlí a kvalita pokoje 9,3
  • Služby 9,3
  • Poměr cena/kvalita 9,1
  • Občerstvení 8,8
Velmi dobré
  • Čistota 8,0
  • Vybavení 8,0
  • Poloha 8,0
  • Služby 8,0
  • Poměr cena/kvalita 8,0
Vynikající
  • Čistota 9,4
  • Vybavení 8,9
  • Poloha 8,4
  • Pohodlí a kvalita pokoje 9,3
  • Služby 9,4
  • Poměr cena/kvalita 9,1
  • Občerstvení 8,9
  • Čistota 9,3
  • Vybavení 8,3
  • Poloha 8,3
  • Pohodlí a kvalita pokoje 9,0
  • Služby 8,9
  • Poměr cena/kvalita 8,7
  • Občerstvení 8,4
  • Čistota 9,0
  • Vybavení 10,0
  • Poloha 8,3
  • Pohodlí a kvalita pokoje 8,7
  • Služby 9,1
  • Poměr cena/kvalita 8,8
  • Občerstvení 8,8
Vynikající
  • Čistota 9,9
  • Vybavení 8,5
  • Poloha 8,3
  • Pohodlí a kvalita pokoje 9,0
  • Služby 9,9
  • Poměr cena/kvalita 9,1
  • Občerstvení 9,0
Vynikající
  • Čistota 9,1
  • Vybavení 8,8
  • Poloha 8,3
  • Pohodlí a kvalita pokoje 9,7
  • Služby 9,2
  • Poměr cena/kvalita 9,3
  • Občerstvení 8,9
Poskytnuto ověřenými hosty Agoda
Filtry

Jazyk hodnocení
  • English
  • Deutsch
  • Français
  • Italiano
  • Nederlands
  • Svenska
  • 简体中文
  • Русский
  • Español
  • 日本語
  • ภาษาไทย
  • Čeština
  • Dansk
  • עברית
  • 繁體中文 (台灣)
  • Українська
  • Română
  • Ελληνικά
  • Suomi
  • Norsk
více méně

Typ pokoje
  • Vila Superior s výhledem do zahrady
  • Vila Deluxe s výhledem na moře
  • Pokoj Superior s částečným výhledem na oceán

Seřadit podle
Zobrazeno 383 hodnocení
  • vymazat vše

10,0
Vaclav – Česká republika
Pár
Vila Deluxe s výhledem na moře
Zůstal 5 nocí v únor 2013
Poklidny hotel na dobrem miste”
klid, suokromi, vyhled na more
Hodnoceno 15 března 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
8,7
Petr – Česká republika
Pár
Vila Deluxe s výhledem na moře
Zůstal 4 nocí v únor 2013
Nádherný hotel, personál výborný”
krásný bazén
není pláž u hotelu, snídaně pouze vajíčka, rýže nebo kornflaks.
Hodnoceno 09 března 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
5,6
Arnaud – Francie
Pár
Vila Superior s výhledem do zahrady
Zůstal jednu noc v červen 2017
Poor Service”
Communication, Politeness, Service, everything is wrong with the management. But the hotel is ok.
Hodnoceno 19 června 2017
Dear Arnaud, My nane is Alessandro and I'm very sorry that I was not at the resort during the period of your stay. I thank you very much for the time you have spent in our place and I have appreciated very much that you like our resort. I'm very surprised about your comments about our staff because we always have good relationship with all the guests and to read what you have written it sounds a little strange because all the staff is always very kind and available for any request of our guests. Probably it did depend from the matter that you have been with us only one night and you didn't have the opportunity to partecipate and catch the atmosphere fully!
Odpovězeno 19 června 2017
Zobrazit více
Beyond The Blue Horizon Villa Resort
Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
6,4
Marco – Austrálie
Samostatný cestovatel
Pokoj Superior s částečným výhledem na oceán
Zůstal 3 nocí v květen 2017
Not as luxury as presented”
To be honest, for € 90 (3400 THB) per night in low season, I expected a more exclusive and relaxing feeling. In reality, it doesn't have the luxury that the website, reviews and photos try to present. The villas itself are spacious and clean. Wifi is a little weak, and definitely not the fastest on the island as they say. Also the shower doesn't have a constant temperature. Things you don't expect for this price, for Thai standards. The atmosphere at the small pool is good and the looks from the pool are fine, but don't look over the edge! Then you will see the ugly beach full with plastic, bottles and cans. Technically speaking it's not their part of the beach, but it's still ugly. I told the owner when checking out about all the rubbish, and I got the feeling that he declined it and told that is was from the current. Go clean it everyday, this is not attractive for tourists and bad for the environment. It's so easy and the staff has a lot of time left during the day. We hired a scooter ourself to drive along the island and visit some beaches, but this beaches is one of the worst on the island in terms of sand color, natural stuff and rubbish. Yes the breakfast is good and healthy, with a good variety of fruit. It's a small resort. Overall, the high price doesn't meet the quality. Also a transfer from the pier isn't included (also not from 3 nights for example), so you get the hassle with the taxi mafia for free at arrival. So overall, dissapointing.
Hodnoceno 30 května 2017
Dear Marco, I'm Alessandro the owner of resort and I apologize with you if I wasn't at the resort during the period of your stay. To be honest! I find your review not very clear because you said that " the villa are spacious and clean", "Nice atmosphere", "good breakfast", but then it is not right valued from your points. You have also forgotten to say that inside the rooms, you have, 32 inc smart Tv, a new generation soundless fridge ,fully renewed furnitures. So if you valued our resort from the beachfront of somebody else property I find it really not right. It would be also interesting to know what do you mean for "more exclusive and relaxing feeling". Of course I don't know your expectation but as many other guests commented our standards are very high for a 3 stars hotel. The beach was not so clean after the storm and as you said we are not responsible if other resort do not care as we do. I hope in general you have had a good stay in Thailand!
Odpovězeno 19 června 2017
Zobrazit více
Beyond The Blue Horizon Villa Resort
Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
9,6
Christina – Švýcarsko
Pár
Vila Superior s výhledem do zahrady
Zůstal 3 nocí v duben 2017
Nice place to stay”
Very nice burmese staff, best breakfast, good food (evening), nice place. Unfortenately there are many stairs to go down to the reception, the pool and the restaurant (which was no problem for us because we're young).
Hodnoceno 03 května 2017
Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
10,0
Bent – Dánsko
Pár
Vila Deluxe s výhledem na moře
Zůstal 6 nocí v březen 2017
Pleasant stay at Beyond Blue”
We enjoyed our week in very nice surroundings with good service and nothing to complain about.
Hodnoceno 29 března 2017
Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
7,6
Anna – Německo
Pár
Vila Deluxe s výhledem na moře
Zůstal 4 nocí v březen 2017
good hotel with an amazing view ”
friendly stuff
Hodnoceno 24 března 2017
Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
9,6
Omar – Nizozemsko
Samostatný cestovatel
Vila Deluxe s výhledem na moře
Zůstal 3 nocí v březen 2017
Beautiful, Serene, friendly Management”
Koh Phangnan is famous for its moon parties, but the North West caters more to the yogi traveler. This suited me just fine as I was looking for relaxation and from the positive reviews I decided to book at Beyond Blue. The resort was perfect - intimate, clean and spacious bungalows. I booked one of the rooms with direct sea view and it was worth the extra cost - gorgeous views! Breakfast is served fresh ala carte and was diverse enough. For Dinner I recommend you venture out to nearby local restaurants on the Haad Yao strip (mama Pooh! yumyum!) Last but not least the staff was friendly, especially the new manager Kirill who made sure my stay was comfortable and made me feel very welcome. :) If you decide to stay on this side of the island - don't hesitate and book at Beyond Blue - you will not regret it!
Hodnoceno 10 března 2017
Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
9,6
Karol – Polsko
Pár
Vila Deluxe s výhledem na moře
Zůstal 3 nocí v prosinec 2013
Amazing views”
The best hotel i have ever Been so far. Awesome sea views from room and great swimmingpool. Good wifi connection and delicious food in hotel bar.
Hodnoceno 09 března 2017
Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
8,4
Dee – Velká Británie
Pár
Vila Superior s výhledem do zahrady
Zůstal 14 nocí v únor 2017
Beyond The Blue Horizon...so aptly named”
Our villa was very comfortable. We chose to save our money and not go for one of the villas with a sea view, so it seemed a bit of a schlep down to the restaurant and pool and even harder work climbing the steps on the return trip. But the view across the blue of the pool to the so many blues of the sea and the sky is a view to drink in and savour. I wanted to imprint it on the back of my eyelids for those sleepless nights. The breakfast choice is good. You are presented with 2 rounds of toast, butter and jam as well as fresh fruits and that's before you have made your choice of breakfast. We had mixed experiences at dinner in the restaurant. The first night was fine. We both chose the same dish and they arrived together. After that it was one meal arriving and then the other several minutes later. Not all the meat options were available which is understandable but perhaps it would be better to reduce the options or say to guests it will be available if you mention it in the morning. Minor gripes. We would come back definitely.
Hodnoceno 02 března 2017
Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu klikněte na PointsMAX a zvolte si oblíbený věrnostní program.

2

Zvolte pokoj s nabídkou bodů

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Rezervujete pokoj, který body nabízí, a budou vám přičteny automaticky.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Své členské číslo ve zvoleném programu uveďte během rezervace. Body obdržíte na účet po odhlášení z ubytování.

Začněte zde a zvolte si program:
Ceny se zobrazí po výběru dat Data si vyberu později >
<Dříve
červenec 2017
poútstčtsone
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Později>
srpen 2017
poútstčtsone
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031