Dobré 7,2
na základě 56 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Dobré



na základě 56 hodnocení
  • Čistota 7,0
  • Vybavení 8,7
  • Poloha 7,7
  • Pokojový komfort/standard 7,9
  • Personál 7,5
  • Poměr cena/kvalita 7,5
  • Jídlo/stolování 5,3
Seřadit podle

Yansha od Čína
Skupina
2 ložnicovový apartmán s výhledem na oceán
Zůstal 3 nocí v říjen 2015
nice hotel~
large room, facity
the staff finish around 17:00, it cause me some problems to get the key...
Hodnoceno 02 listopadu 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Aneliese od Austrálie
Rodina s malými dětmi
Apartmán 1 ložnice Spa
Zůstal 3 nocí v říjen 2015
Wonderful accomodation in a family friendly locati
Location for families, staff were extremely friendly, location perfect
Our overall experience at Blue Horizon was just what the family was looking for. Located 700m from Main Street of Airlie meant thAt my family weren't in amongst the party revellers and we're still able to access the main at Where you find local and retail shopping.
Hodnoceno 15 října 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Nicki od Velká Británie
Pár
Apartmán 1 ložnice s výhledem na oceán
Zůstal 6 nocí v srpen 2015
...
...
Hodnoceno 30 srpna 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Sherri od Austrálie
Pár
Apartmán 1 ložnice Spa
Zůstal 3 nocí v červenec 2015
Overlooks the Ocean!!
The ocean view, cleanliness & location
its not the first time I've stayed and it won't be the last. Great ocean views. The rooms are clean and tidy, a little old but still comfortable. Love the location !!
Hodnoceno 23 července 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Sherri od Austrálie
Skupina
2 ložnicovový apartmán s výhledem na oceán
Zůstal 2 nocí v leden 2015
Great View !!!
The view, the cleanliness & the location
the rooms are tidy and clean, could prob do with a bit of general renovations like a new paint job and little things like that to update the place but all in all its a good place to stay, great view and the staff are friendly ! Only a short walk to the Main Street which is perfect !
Hodnoceno 23 července 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Craig od Kanada
Pár
Apartmán 1 ložnice Spa
Zůstal 2 nocí v duben 2015
Nice hotel and good view
Washer/dryer, quiet, view
Nice stay, unfortunately the room wasn't very clean.
Hodnoceno 20 dubna 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

alvan od Austrálie
Pár
Apartmán 1 ložnice Spa
Zůstal 2 nocí v duben 2015
my stay
view,staff,close to main shopping
comfortable
Hodnoceno 19 dubna 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Ka od Hong Kong
Pár
2 ložnicovový apartmán s výhledem na oceán
Zůstal 3 nocí v duben 2015
Good sea view
View location aircon
Good sea view and comfortable .good air con .it suit for couples for relax.but lots of dust in the apartment.
Hodnoceno 07 dubna 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Peter od Nizozemsko
Samostatný cestovatel
Apartmán 1 ložnice Spa
Zůstal 5 nocí v březen 2015
Beautiful full furnished appartments
View, Size, Bath with jets
The guy at the reception was very easy going, then he showed me the way to the elevator which brought me to the 5th floor, where I had to enter 2 doors with my pass to enter the hallway of the appartment, first door on the left a bedroom, next door the bathroom, a small kitchen on the right, a very spacious living room and balcony looking out over the bay. A swimming pool at ground level, and a hot tub. Walking to the city takes about 10 to 15 mins.
Hodnoceno 22 března 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Jessic od Austrálie
Samostatný cestovatel
Apartmán 1 ložnice s výhledem na oceán
Zůstal 3 nocí v březen 2015
staff were amazing
staff, pool , views
Hodnoceno 11 března 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: