Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 804 hodnocení
  • Čistota 8,6
  • Vybavení 8,1
  • Poloha 7,4
  • Pokojový komfort/standard 8,8
  • Personál 8,2
  • Poměr cena/kvalita 8,2
  • Jídlo/stolování 6,1
Seřadit podle

Robin od Spojené státy
Pár
Apartmá s výhledem na přístav
Zůstal 10 nocí v květen 2016
excellent base in Sai Ying Pun
well designed apartment with great view (26th floor) of Victoria Harbour. staff very nice and helpful. slightly worn, not luxurious, but positives far outweigh.
Hodnoceno 07 června 2016

Pey od Malajsie
Pár
Apartmá s výhledem na přístav
Zůstal 2 nocí v květen 2016
Good
Great
Hodnoceno 05 června 2016

Senthil od Malajsie
Rodina s malými dětmi
Apartmá s výhledem na přístav
Zůstal 3 nocí v květen 2016
Excellent
Really good choice to be in Hong Kong. We loved chi 138
Hodnoceno 04 června 2016

Wai od Hong Kong
Pár
Apartmá s výhledem na přístav
Zůstal jednu noc v květen 2016
Celebrated our wedding anniversary here
Three years ago, I proposed to my wife on the rooftop of this hotel. They were incredibly accommodating back then. Seemed only appropriate to celebrate our first wedding anniversary here as well.
Hodnoceno 30 května 2016

Li-Chun od Tchaj-wan
Samostatný cestovatel
Apartmá s výhledem na přístav
Zůstal 2 nocí v květen 2016
good
good location
Hodnoceno 25 května 2016

Sophia od Čína
Pár
Apartmá s výhledem na přístav
Zůstal 2 nocí v duben 2016
Clean
Spacious
Hodnoceno 10 května 2016

ELVIE od Filipíny
Pár
Apartmá s výhledem na přístav
Zůstal 7 nocí v červen 2015
Expensive and no services
Nice view over the Harbour, large rooms but thats all! Location is difficult to reach and the staff is not helpfull getting a taxi, to have a tub you must book a Superior high floor room. The location is far from the Island center no shuttle available, very expensive for the little you get!
Hodnoceno 08 května 2016

ELVIE od Filipíny
Pár
Apartmá s výhledem na přístav
Zůstal 4 nocí v listopad 2015
Expensive for what it is
Rooms are well equiped, nice view of the Harbour, but no bath tub just shower, rooms with tub much more expensive, price is not justified, location is far from center of Island and its difficult to get a taxi, reception staff is not very helpfull!
Hodnoceno 08 května 2016

Philip od Velká Británie
Obchodní cestující
Apartmá s výhledem na přístav
Zůstal jednu noc v březen 2016
Great views
Excellent views over the harbour, very quiet, close to Tram line
Hodnoceno 26 dubna 2016

Qiang od Austrálie
Pár
Apartmá s výhledem na přístav
Zůstal 4 nocí v duben 2016
Good location, great view, useful facilities
I enjoyed the stay at this place. It's close to the metro, trams and buses. A few good and cheap local restaurants within walking distance too. The view from the room is good too if you get the ones at higher floors which we haven't. The suite is very spacious compared to usual hotel rooms in the centre of Hong Kong. It is also very secure with the card access to the building and the floor through the lifts. However I notice it can be expensive if you don't get the deal or book very early.
Hodnoceno 20 dubna 2016


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: