Velmi dobré 7,6
na základě 132 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 132 hodnocení
  • Čistota 8,1
  • Vybavení 6,9
  • Poloha 6,8
  • Pokojový komfort/standard 8,0
  • Personál 8,2
  • Poměr cena/kvalita 8,7
  • Jídlo/stolování 5,6
Seřadit podle

Goh od Malajsie
Pár
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 3 nocí v červenec 2015
short convenient stay
city centre, spacious, safe
my husband and i was just looking for a convenient place to bath and sleep while we settle our prewedding photoshoot. so this place is located in the city center where we have access to local food and price was reasonable.
Hodnoceno 28 listopadu 2015

pierre od Indonésie
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 3 nocí v říjen 2015
very good value for money. the room was very large
easy to reach, staff is good, room is large, vry cheap
Hodnoceno 03 listopadu 2015

Ivana od Indonésie
Skupina
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 3 nocí v říjen 2015
Hotelnya murah, nyaman, ramah pelayannya
Comfortable, cheap, worthy enough
Hodnoceno 29 října 2015

Ivana od Indonésie
Skupina
Jednolůžkový pokoj
Zůstal 4 nocí v říjen 2015
Enak, nyaman, valuable
Comfortable, cheap, good services
I'm satisfied
Hodnoceno 29 října 2015

Shannon od Spojené státy
Skupina
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v srpen 2015
Good value hotel close to Thai and other embassies
Good value, Close for visa offices, Quiet
Good value hotel close to Thai and other embassy. Clean. There is no dinning option but you can walk to near by shops and cafes. We arrived very late at night and they were able to let us in no problem.
Hodnoceno 31 srpna 2015

Nyoman od Indonésie
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v červenec 2015
big room and value for money
price, big room and cleanliness
Nice stay and will be back
Hodnoceno 04 srpna 2015

Henno od Nizozemsko
Pár
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 2 nocí v červenec 2015
Awesome stay!
modern rooms, super helpful and friendly staff and localized at the local side of Denpasar
in one word awesome!
Hodnoceno 11 července 2015

Claude od Francie
Pár
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v duben 2015
very nice hotel for his category
comfortable room, very friendly staff, very quiet area of Denpasar
We liked our stay in the Cityzen Renon. We really appreciated the staff kindness. It is just close to the Indian Consulate our purpose in Denpasar. It's a very quiet place.
Hodnoceno 01 května 2015

Widianto od Indonésie
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 3 nocí v květen 2014
Unique Hotel
Unique Design, Clean, and Comfort
Located in quite area. Good for resting after all day work. The room design is very interesting and spacy. Well maintained. However, the hotel is quite far from the nearest groceries store. So be prepared before going back to the hotel.
Hodnoceno 17 března 2015

Rathendra od Indonésie
Pár
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v srpen 2014
Clean
Clean, spacious room & good value of money!!
Love this small hotel..
Hodnoceno 22 ledna 2015


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: