Colombo a zdejší nabídka všech 1 073 ubytování.
Dobré6,9
Na základě 165 hodnocení
Crescat Residencies Apartments
Zobrazit více fotografií
Interiér
Zobrazit více fotografií
Interiér
Zobrazit více fotografií
Bazén
Zobrazit více fotografií
Bazén
Zobrazit více fotografií
8,9 Velmi dobrá poloha
Zobrazit mapu
Zobrazit všech 53 fotografií
8,9Poloha
  • 550 m od veřejné dopravy

  • Wi-Fi zdarma ve všech pokojích

  • sauna

  • parní lázeň

Ušetřete až 30 % s exkluzivními nabídkami Agoda!

Ceny klesají v okamžiku, kdy se přihlásíte!

Přihlaste se nyní
Nabídka pokojů
Apartmá se dvěma ložnicemi (2 Bedroom Apartment)
...
  • Výhled: Bazén
  • 130 m²
  • 3 jednolůžka a 2 dvoulůžka ...
Upřesnit termín a zobrazit ceny
Apartmá s jednou ložnicí (1 Bedroom Apartment)
...
  • Výhled: Moře (částečný výhl...
  • 100 m²
  • 1 dvoulůžko velikosti „Quee...
Upřesnit termín a zobrazit ceny
Apartmá se 3 ložnicemi (3 Bedroom Apartment)
...
  • Výhled: Město
  • 120 m²
  • 2 jednolůžka a 2 dvoulůžka
Upřesnit termín a zobrazit ceny
Apartmá s výhledem na moře (Apartment with Sea View)
...
    Upřesnit termín a zobrazit ceny

    Vzdálenost od důležitých míst

    Letiště poblíž
    • 11 km
    • Letiště Ratmalana (RML)
    • 29 km
    • Mezinárodní letiště Bandaranaike (CMB)
    Veřejná doprava
    • 550 m
    • Slave Island nádraží
    • 700 m
    • Kollupitiya nádraží
    Nemocnice a kliniky
    • 700 m
    • Nawaloka nemocnice
    Lékárny
    • 100 m
    • Healthguard Phamacy
    Výběr hotovosti
    • v areálu

    Crescat Residencies Apartments – podrobnější informace

    Stručný popis

    Zobrazit více

    Co nabízí

    Zobrazit méně

    Poznámky k ubytování

    Zobrazit více

    Užitečný přehled

    Zobrazit více

    Ověřená hodnocení cestovatelů

    Hodnocení Agoda (165)
    Hodnocení Booking.com (271)

    3,2

    Vybrat typ cestovatele
    • Čistota 6,8
    • Vybavení 6,3
    • Poloha 8,9
    • Pohodlí a kvalita pokoje 7,0
    • Služby 6,7
    • Poměr cena/kvalita 6,7
    • Čistota 7,1
    • Vybavení 5,8
    • Poloha 8,6
    • Pohodlí a kvalita pokoje 7,2
    • Služby 7,2
    • Poměr cena/kvalita 6,8
    • Čistota 7,2
    • Vybavení 7,4
    • Poloha 8,9
    • Pohodlí a kvalita pokoje 7,1
    • Služby 7,4
    • Poměr cena/kvalita 6,9
    • Čistota 7,4
    • Vybavení 6,8
    • Poloha 9,1
    • Pohodlí a kvalita pokoje 8,2
    • Služby 7,3
    • Poměr cena/kvalita 7,3
    • Čistota 5,9
    • Vybavení 9,0
    • Poloha 8,6
    • Pohodlí a kvalita pokoje 5,9
    • Služby 6,2
    • Poměr cena/kvalita 5,9
    • Čistota 5,6
    • Vybavení 4,8
    • Poloha 8,6
    • Pohodlí a kvalita pokoje 6,2
    • Služby 5,3
    • Poměr cena/kvalita 5,7
    • Čistota 6,9
    • Vybavení 7,0
    • Poloha 9,9
    • Pohodlí a kvalita pokoje 7,1
    • Služby 6,3
    • Poměr cena/kvalita 7,5
    Poskytnuto ověřenými hosty Agoda
    Filtry

    Jazyk hodnocení
    • English
    • العربية
    • 简体中文
    • 日本語
    • 한국어
    • Français
    • Norsk
    • Deutsch
    • Nederlands
    více méně

    Typ pokoje
    • Apartmá s jednou ložnicí
    • Apartmá se dvěma ložnicemi
    • Apartmá se 3 ložnicemi

    Seřadit podle
    Zobrazeno 150 hodnocení
    • vymazat vše

    8,4
    Trevor – Austrálie
    Pár
    Apartmá se dvěma ložnicemi
    Zůstal 13 nocí v červenec 2017
    Skvělé”
    Used Crescat several times. Always satisfied. Good location. In large hotel/shopping complex. Taxis and tuk tuks readily available. Would recommend.
    Hodnoceno 05 srpna 2017
    Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
    8,8
    Yizhou – Čína
    Skupina
    Apartmá se 3 ložnicemi
    Zůstal jednu noc v červenec 2017
    Budget Stay near Colombo's Coastline”
    The property was near the grander Cinnamon Hotels, with shops and restaurants close by in a nearby shopping complex. (We quite liked its food court.) The three-bedroom apartments were spacious and provide more than enough rooms for six adults. We liked the kitchen utensils, and the WiFi speed was pretty impressive given how slow WiFi's had been in our stays at other hotels in the country. The rooms provide great value for money (our van drivers were very impressive at our room rates given this is Colombo). However, the rooms seemed a little bit run down and not so well-maintained. So this all added up to a budget stay near Colombo's coastline.
    Hodnoceno 26 července 2017
    Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
    4,0
    Tamara – Austrálie
    Rodina se staršími dětmi
    Apartmá se 3 ložnicemi
    Zůstal 4 nocí v červenec 2017
    Do nor recommend”
    we have traveled around the world and this place was a dump. They charge too much for very basic, dirty run down apartments. DO NOT RECOMMEND
    Hodnoceno 15 července 2017
    Dear Tamara, Thanks for your review. 1st of all You haven't read the agoda confirmation email properly where it mentioned that you have to pay 25% of tax on your arrival in addition to the rental charge. As you mentioned in your review we never charged anything extra other than the taxes which has been notified to you in your email sent by Agoda at the time of booking. Still there is a balance of LKR 16,857.21 due us ( Which you have refused to pay) You complained about the apartment being dirty, run down place etc etc which I'm was shocked to read as you never complained about it during your stay with us. Also you made several bookings after having stay with us for 3 nights initially, and there after from 2 nights 4 nights in two more occasions. It's obvious if our apartments were not in good conditioned you wouldn't have made any further bookings. I do not recommend to anyone to hoset Tamara."
    Odpovězeno 18 července 2017
    Zobrazit více
    Crescat Residencies Apartments
    Jeden cestovatel považuje toto hodnocení za užitečné. Souhlasíte? |
    2,8
    Tamara – Austrálie
    Rodina se staršími dětmi
    Apartmá se 3 ložnicemi
    Zůstal 3 nocí v červen 2017
    Stay somewhere else”
    If you want a expensive place that is dirty and run down this is for you. DO NOT RECOMMEND!!!! Staff don't care. I ask the staff on the foyer for help he just shrugged his shoulders and looked away. Cabinet in bathroom was rotted and dirty, Grout between tiles were black They over charge for the stay
    Hodnoceno 11 července 2017
    Dear Tamara, Thanks for your review. 1st of all You haven't read the agoda confirmation email properly where it mentioned that you have to pay 25% of tax on your arrival in addition to the rental charge. As you mentioned in your review we never charged anything extra other than the taxes which has been notified to you in your email sent by Agoda at the time of booking. Still there is a balance of LKR 16,857.21 due us ( Which you have refused to pay) You complained about the apartment being dirty, run down place etc etc which I'm was shocked to read as you never complained about it during your stay with us. Also you made several bookings after having stay with us for 3 nights initially, and there after from 2 nights 4 nights in two more occasions. It's obvious if our apartments were not in good conditioned you wouldn't have made any further bookings. I do not recommend to anyone to hoset Tamara."
    Odpovězeno 18 července 2017
    Zobrazit více
    Crescat Residencies Apartments
    Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
    2,8
    Tamara – Austrálie
    Rodina se staršími dětmi
    Apartmá se dvěma ložnicemi
    Zůstal 2 nocí v červen 2017
    Do not recommend”
    I totally do not recommend this property. Th rooms were run down and not cleaned properly. the total price quoted did not include the taxes according to them so we end up having to pay more. have travelled around the world and the standard was awful.
    Hodnoceno 11 července 2017
    Dear Tamara, Thanks for your review. 1st of all You haven't read the agoda confirmation email properly where it mentioned that you have to pay 25% of tax on your arrival in addition to the rental charge. As you mentioned in your review we never charged anything extra other than the taxes which has been notified to you in your email sent by Agoda at the time of booking. Still there is a balance of LKR 16,857.21 due us ( Which you have refused to pay) You complained about the apartment being dirty, run down place etc etc which I'm was shocked to read as you never complained about it during your stay with us. Also you made several bookings after having stay with us for 3 nights initially, and there after from 2 nights 4 nights in two more occasions. It's obvious if our apartments were not in good conditioned you wouldn't have made any further bookings. I do not recommend to anyone to hoset Tamara."
    Odpovězeno 18 července 2017
    Zobrazit více
    Crescat Residencies Apartments
    Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
    8,8
    Ibrahim – Maledivy
    Samostatný cestovatel
    Apartmá s jednou ložnicí
    Zůstal 2 nocí v červen 2017
    Excellent stay ... highly recommended ”
    No problems whatsoever. Friendly and supportive staff. Will stay again.
    Hodnoceno 08 července 2017
    Hi Mr. Ibrahim, Thanks you so much for your positive feedback. Looking forward to having you with us again. Wish you all the very best Crescat Team
    Odpovězeno 18 července 2017
    Zobrazit více
    Crescat Residencies Apartments
    Jeden cestovatel považuje toto hodnocení za užitečné. Souhlasíte? |
    6,8
    Amelie – Dominika
    Samostatný cestovatel
    Apartmá se dvěma ložnicemi
    Zůstal 2 nocí v leden 2017
    Review”
    location is good, rooms "will do", staff is kind and friendly, avoid the so called business centre
    Hodnoceno 17 února 2017
    Hi Ms. Amelie Thanks for your positive feedback. Looking forward to having you with us again. Wish you all the very best. Crescat Team
    Odpovězeno 18 července 2017
    Zobrazit více
    Crescat Residencies Apartments
    Jeden cestovatel považuje toto hodnocení za užitečné. Souhlasíte? |
    7,2
    MGM – Singapur
    Rodina se staršími dětmi
    Apartmá s jednou ložnicí
    Zůstal 2 nocí v leden 2017
    For family it is more economical and in good location. But they have to improve the quality of clean”
    They can provide the contact number of the staff so that we do not have to wait and confirm the booking by standing outside the entrance. Other than that , by location and comfort, it is very good.
    Hodnoceno 27 ledna 2017
    Jeden cestovatel považuje toto hodnocení za užitečné. Souhlasíte? |
    6,0
    suraj – Austrálie
    Samostatný cestovatel
    Apartmá se dvěma ložnicemi
    Zůstal 3 nocí v duben 2015
    okay ”
    okay
    Hodnoceno 13 prosince 2016
    Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
    3,2
    Ibrahim – Maledivy
    Služební cestovatel
    Apartmá se dvěma ložnicemi
    Zůstal 5 nocí v duben 2016
    Just anthere apartment ”
    Just anthere apartments
    Hodnoceno 04 listopadu 2016
    Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |

    Přihlaste se. Vyjděte ven.
    Zážitky na Agoda. Protože váš pokoj je teprve začátek.

    • Objevujte
    • Jezte
    • Nakupujte
    • Hrajte si
    ×
    Crescat Residencies Apartments
    |Dobré 6,9

    1

    Zvolte věrnostní program

    PointsMAX
    Jazyk
    Věrnostní program A Věrnostní program A
    Věrnostní program B

    V menu klikněte na PointsMAX a zvolte si oblíbený věrnostní program.

    2

    Zvolte pokoj s nabídkou bodů

    Hotelový pokoj A
    Informace o pokoji
    Získat
    5000 bodů

    Rezervujete pokoj, který body nabízí, a budou vám přičteny automaticky.

    3

    Vložte členské číslo

    Země uvedená v pasu
    Členské číslo programu
    1234

    Své členské číslo ve zvoleném programu uveďte během rezervace. Body obdržíte na účet po odhlášení z ubytování.

    Začněte zde a zvolte si program:
    <Dříve
    srpen 2017
    poútstčtsone
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    28293031   
    Později>
    září 2017
    poútstčtsone
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930