2015
Skvělé 8,3
na základě 2375 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Skvělé



na základě 2375 hodnocení
  • Čistota 9,0
  • Vybavení 8,2
  • Poloha 7,4
  • Pokojový komfort/standard 8,8
  • Personál 8,9
  • Poměr cena/kvalita 7,8
  • Jídlo/stolování 7,8
Seřadit podle

JIN od Malajsie
Páry
Pokój Deluxe z ogrodem
Zůstal jednu noc v duben 2014
Pricey, but probably one of the best in town
Staff friendliness, good bar, good food
It was OK, and i would prefer a deeper pool.
Hodnoceno 25 května 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Yam od Hong Kong
Páry
Pokój Deluxe z ogrodem
Zůstal 2 nocí v září 2013
breath taking view
decor, atmosphere, location
It is nice, staff is friendly. The view is gorgeous. Highly recommended.
Hodnoceno 24 května 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Annie od Austrálie
Páry
Pokój Deluxe z ogrodem
Zůstal 3 nocí v květen 2014
Amazing and Unforgettable
Beautiful Rooms, Amazing staff, Great food
We had the most amazing four days at Crimson and am counting the days until we return. The staff are amazing there is nothing that is too much trouble. Bars and Restaurants are reasonably priced and of the highest quality. The spa is sublime with a fabulous range of treatments. The water activities are also very affordable. Island hopping is an experience not to be missed. Thank-you to all at Crimson for giving Paul and i an amazing 4 days see you soon.
Hodnoceno 21 května 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

venus od Filipíny
Páry
Pokój Deluxe z ogrodem
Zůstal jednu noc v říjen 2013
big rooms
big room, fast internet connection, romanting
rooms are big, but we very slow check in process and rooms are not yet available after check in time. we arrived there 2:30pm and waited there for 3 hrs but our room was not yet available. staffs are not friendly specially for local guest like us. some of the staffs are rude that they insulted our friends who came and visited us during our stay.
Hodnoceno 21 května 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

TALAT od Saúdská Arábie
Páry
Vila u oceánu se soukromým bazénem
Zůstal jednu noc v květen 2014
Unforgettable
The privacy , friendly staff and room condition
Everything was perfect except the beach area, I was expecting something special, but the beach was simply normal.
Hodnoceno 20 května 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Genevieve od Filipíny
Rodiny se staršími dětmi
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 2 nocí v květen 2014
Great and it was fun!
Daily Activities, Friendly staff and spacious rooms
My family had fun! We really enjoy the daily activities they always provide at your door early in the morning. We even got free snorkeling (7 adults) because of our active participation on the activities. I would love to come back to this hotel again. Btw, dont expect to much on there buffet breakfast, just few options. Better choose ala carte. ;)
Hodnoceno 18 května 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

arlene od Filipíny
Rodiny se staršími dětmi
Pokój Deluxe z ogrodem
Zůstal jednu noc v květen 2014
Wonderful
Not crowded
Hodnoceno 16 května 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Allison od Spojené státy
Jednotlivci
Pokój Deluxe z ogrodem
Zůstal jednu noc v listopad 2013
Relaxing and Beautiful
nice grounds, beautiful private villa, nice swimming pool and beach access
The Crimson Resort and Spa was ultra relaxing and the perfect weekend getaway. Very convenient, with nice grounds and nice pools.
Hodnoceno 13 května 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Huy od Německo
Páry
Pokój Deluxe z ogrodem
Zůstal 4 nocí v říjen 2013
Nice Pool, great staff
Pool, beach, food
Hodnoceno 12 května 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

GAYLE od Filipíny
Skupiny
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v květen 2014
Fun!
Breakfast, pool, rooms
Internet has a wide coverage!
Hodnoceno 12 května 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: