2015
Skvělé 8,3
na základě 2376 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Skvělé



na základě 2376 hodnocení
  • Čistota 9,0
  • Vybavení 8,2
  • Poloha 7,4
  • Pokojový komfort/standard 8,8
  • Personál 8,9
  • Poměr cena/kvalita 7,8
  • Jídlo/stolování 7,8
Seřadit podle

Mark od Filipíny
Pár
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 2 nocí v únor 2014
"perfect for couples!
"good breakfast, firendly staff, and clean room
It was our valentine's weekend. Me and my wife enjoyed every part of our stay in the resort. What we liked most was that the resort had an anticipated mass for catholics because the city was a little bit far.
Hodnoceno 20 února 2014

Vicente od Filipíny
Rodina s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v říjen 2013
Very relaxing
Swimming pool, food and friendly staff
Very relaxing and friendly staff. Nice swimming pool and great breakfast. Fast check-in and check-out.
Hodnoceno 19 února 2014

Luo od Čína
Samostatný cestovatel
Pokój Deluxe z ogrodem
Zůstal jednu noc v únor 2014
Restaurants are crowded
Beach, swimming pool and garden
Hodnoceno 18 února 2014

Gregory od Spojené státy
Pár
Pokój Deluxe z ogrodem
Zůstal 2 nocí v únor 2014
Very nice
location, beach sceanery
Hodnoceno 17 února 2014

Maria od Filipíny
Rodina se staršími dětmi
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 2 nocí v leden 2014
very friendly and accommodating staff
staff food beach
the staff were great 24hrs service buffet breakfast has a lot of variety the place offers an amazing view of the beach totally relaxing and vacation worthy the swimming pools are also great you should try out their spa service
Hodnoceno 11 února 2014

nancy od Filipíny
Rodina s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v leden 2014
it was a great sinulog vacation. the kids enjoyed
hospitality, politeness, very nice service
it was a relaxing overnight at crimson. nice place, comfortable room and friendly staff
Hodnoceno 11 února 2014

ed od Austrálie
Pár
Pokój Deluxe z ogrodem
Zůstal jednu noc v prosinec 2013
Perfect Five Star Hotel!!!
perfect nice and amazing room. perfect C.R...and Good Services ...very nice pool and Beach!!!
Me and my Fiance was really enjoyed In Crimson...we done snorkeling..we meet Memo too . Hehehehe!,the Best!!!
Hodnoceno 09 února 2014

Stephen od Austrálie
Rodina s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 3 nocí v únor 2014
Very relaxing place to stay . Very nice rooms and
Rooms, Pool and right on the ocean
Very enjoyable. Needed a relaxing break and we found a very nice place to do it. We wouldn't hesitate to stay here again.
Hodnoceno 08 února 2014

steve od Filipíny
Rodina se staršími dětmi
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 2 nocí v leden 2014
Just go! do yourself a favor.
happy hour and coconut by the beach.
the resort was new and well kept. Service staff from concierge to the lifeguards are top notch. great and convenient getaway.
Hodnoceno 08 února 2014

Eric od Kanada
Pár
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 3 nocí v leden 2014
Restful, relaxing and chill
Cleanliness, staff, location
I took my mum to the Crimson Resort once she arrived from Canada. It's been a col winter out west and she needed some some and surf. We had a great room, good food and very helpful and considerate staff. I don't tend to love big resorts but this place will be one I return to again
Hodnoceno 07 února 2014


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: