Skvělé 8,5
na základě 403 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Skvělé



na základě 403 hodnocení
  • Čistota 9,0
  • Vybavení 9,0
  • Poloha 8,6
  • Pokojový komfort/standard 8,8
  • Personál 8,6
  • Poměr cena/kvalita 7,4
  • Jídlo/stolování 8,5
Seřadit podle

Andre od Singapur
Rodina s malými dětmi
Pokój Luxe z dwoma pojedynczymi łóżkami
Zůstal 2 nocí v červenec 2016
Fantastic Hotel
Beautiful hotel with great staffs. Rooms were big and very clean.
Hodnoceno 18 července 2016

Megan od Austrálie
Pár
Luxe King Spa
Zůstal 2 nocí v červenec 2016
Anniversaries
Got our money's worth with the room and the Beautiful view of the city and river. However it was very noisy up until 9pm-10pm. Only stayed two nights, woke up the second day to someone banging and drilling the walls next door. Room service a bit pricey also the minibar. Overall we enjoyed our stay and would stay again.
Hodnoceno 13 července 2016

Zoe od Austrálie
Pár
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal jednu noc v červenec 2016
Wonderful stay - great service
Really enjoyed our stay - was given the option to upgrade to a view room for an extra $20 and glad we did. Rooms are beautiful, very clean and wonderfully comfortable.
Hodnoceno 07 července 2016

Warren od Austrálie
Skupina
Pokój Luxe z dwoma pojedynczymi łóżkami
Zůstal jednu noc v červen 2016
Great night
Staff made evening fun
Hodnoceno 03 července 2016

Janet od Austrálie
Pár
Luxe King Spa
Zůstal jednu noc v červen 2016
Excellent hotel
The staff were very welcoming & helpful. Rooms were clean, spacious, very modern and the waiter in 9 Lounge was extremely efficient and courteous unfortunate I cannot remember his name but 1st class all the way. We will definately be back, thankyou
Hodnoceno 22 června 2016

TECK od Malajsie
Obchodní cestující
Pokój Luxe z dwoma pojedynczymi łóżkami
Zůstal 5 nocí v červen 2015
good restaurant, good food
friendly staff
Hodnoceno 18 června 2016

Peter od Austrálie
Pár
Luxe King
Zůstal jednu noc v červen 2016
Overnight Stay
Recently my wife and I stayed overnight a the Crown Metropol Perth and had a great time. the room was big and the service provided by the staff was excellent.
Hodnoceno 15 června 2016

shay od Austrálie
Pár
Pokój Luxe z dwoma pojedynczymi łóżkami
Zůstal jednu noc v červen 2016
Hotel room view of car park!
My hotel room view was of the car park. Very disappointed for the amount I paid!!
Hodnoceno 12 června 2016

Joshua od Austrálie
Pár
Dvoulůžkový pokoj typu Deluxe s oddělenými postelemi
Zůstal 2 nocí v červen 2016
Worst Customer Service I have EVER received
The front desk staff were absolutely atrocious on our stay at Crown Metropol Perth. The night manager on the 04/06/2016 provided the worst customer service I have ever received in my life. Not only did he charge my partner an extra $576, he then lied to her that he had refunded it. It was not only until the morning that it was discovered that this had occured! As it was her birthday she wanted to open her presents in the hotel room with her friends, which they stopped her from doing. The two who we dealt with at the reception desk were both deceiving and un-empathetic. I would advise travellers to stay elsewhere, this hotel does not care one bit at all about its patrons.
Hodnoceno 10 června 2016

craig od Austrálie
Obchodní cestující
Pokój Luxe z dwoma pojedynczymi łóżkami
Zůstal jednu noc v únor 2016
CEO
Great Hotel great facilities
Hodnoceno 31 května 2016


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: