Velmi dobré 7,1
na základě 1368 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 1368 hodnocení
  • Čistota 6,9
  • Vybavení 6,6
  • Poloha 7,7
  • Pokojový komfort/standard 7,3
  • Služby 7,3
  • Poměr cena/kvalita 7,0
  • Jídlo/stolování 6,7
Seřadit podle

jasmine od Malajsie
Rodina s malými dětmi
Superior u bazénu
Zůstal jednu noc v červen 2016
family holiday
enjoy
Hodnoceno 22 září 2016

Giselle od Velká Británie
Samostatný cestovatel
Chata
Zůstal jednu noc v září 2016
Pure Luxury
I stayed in the chalet room which is located pretty much on the beach. The room was spotless, and exactly like the picture. Super comfy bed, room service till 11pm, lovely shower/bathtub... The only bad thing I could say is that I did not stay longer!
Hodnoceno 21 září 2016

tan od Malajsie
Rodina s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v červenec 2016
Beautiful Beach
Beautiful Beach, Clean room
Hodnoceno 21 září 2016

Joyce od Malajsie
Skupina
Superior u bazénu
Zůstal jednu noc v září 2016
basically okay
Too much rocks at the seaside, and late cleaning of the room causing us only manage to stay inside our room about 4pm yet need to check out before 12pm which it's being quite unfair for us when we manage to arrive earlier before for check in.
Hodnoceno 21 září 2016

ALIN od Malajsie
Rodina s malými dětmi
Pokój standardowy z widokiem na wzgórze
Zůstal jednu noc v září 2016
It was very nice and fun stay in damai beach. I'm planning to visit the destination end of this year
We are very happy.
Hodnoceno 20 září 2016

Hong od Malajsie
Pár
Chata
Zůstal jednu noc v září 2016
Nice
good n clear
Hodnoceno 19 září 2016

Lee od Malajsie
Skupina
Chata
Zůstal jednu noc v září 2016
Nice place and will go again.
Improvement in hotel breakfast.
Hodnoceno 19 září 2016

ahmad od Malajsie
Rodina s malými dětmi
Pokój standardowy z widokiem na wzgórze
Zůstal jednu noc v září 2016
good staff. good location. free room upgrade.
we got free room upgrade because the room we requested not available. more space and bigger toilet. only got a bit of dust in the room. room not smelly.
Hodnoceno 19 září 2016

CHONG od Malajsie
Pár
Chata
Zůstal jednu noc v září 2016
Chalet need re-new
Overall is a good hotel but the chalet is look old, paint job in and out is seriously needed.
Hodnoceno 19 září 2016

Wellson od Malajsie
Rodina s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v září 2016
Excellent
Nice view
Hodnoceno 18 září 2016


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: