Příjemné 6,5
na základě 1214 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Příjemné



na základě 1214 hodnocení
  • Čistota 6,3
  • Vybavení 5,1
  • Poloha 7,6
  • Pokojový komfort/standard 6,7
  • Personál 6,5
  • Poměr cena/kvalita 6,1
  • Jídlo/stolování 5,7
Seřadit podle

Peggy od Malajsie
Pár
Pokoj typu Deluxe s výhledem na moře
Zůstal jednu noc v červen 2016
damai puri
housekeeping no one answer the phone, asking towel but need to wait few hours. but counter staff very nice & friendly! helpful!
Hodnoceno 03 června 2016

BEE od Malajsie
Rodina s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe s výhledem na moře
Zůstal jednu noc v květen 2016
Good retreat
Sound proof is a problem.
Hodnoceno 03 června 2016

Lim od Malajsie
Rodina s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe s výhledem na moře
Zůstal jednu noc v květen 2016
Complain about room
Very dusty room. Shower cold water not functioning. Only got hot water shower. Complain about it but never come to service. Very terrible experience. My kid nose allergic because of the dusty room. The lobby to the room not clean. Dusty floor.
Hodnoceno 02 června 2016

Gek od Malajsie
Rodina s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe s výhledem na moře
Zůstal jednu noc v květen 2016
Overall is okay, swimming pool is quite dirty
Check in was a bit slow due to peak season. Overall facility was okay. Swimming pool was quite dirty.
Hodnoceno 31 května 2016

Amy od Malajsie
Pár
Pokoj typu Deluxe s výhledem na moře
Zůstal jednu noc v květen 2016
Bad Experiece at Damai Puri !!!
Based on my 1night stay at Damai Puri resirt hotel,here are a few points which i am disappointed with; 1-Hotel room is old and rundown. 2-No Wi-Fi provided and limited telecommunication coverage inside hotel room. 3-Limited TV channels. 4-No tea bag and sugar provided. 5-Lack of maintenance of hotel facilities. 6-No breakfast provided 7-Expensive and price is unjustified. I hope the management can seriously ponder and make necessary improvements and upgrades needed to restore back its former best. Sincerly, Disappointed Customer
Hodnoceno 30 května 2016

Loh od Malajsie
Rodina s malými dětmi
Pokój Rainforest Deluxe
Zůstal jednu noc v červen 2015
relax trip
nice for relax and enjoy
Hodnoceno 30 května 2016

chiew od Malajsie
Pár
Pokój Deluxe z podwójnym łóżkiem lub z dwoma pojedyńczymi łóżkami z widokiem na morze
Zůstal jednu noc v květen 2016
Nice Beach view
It is suitable for natural and beach lover. Nice view from our room.
Hodnoceno 24 května 2016

JESSICA od Malajsie
Rodina s malými dětmi
Pokój Deluxe z podwójnym łóżkiem lub z dwoma pojedyńczymi łóżkami z widokiem na morze
Zůstal jednu noc v květen 2016
Compaint hotel
We stay there outside balcony dont have lamp,hair dryer cant on,relative also cant entry & bed got ant my baby face got bite by ant really disapponted this holiday at there.
Hodnoceno 23 května 2016

Amanda od Malajsie
Rodina s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe s výhledem na moře
Zůstal jednu noc v květen 2016
Disappointed
The pool was filthy, our room door was broken, the toilet wouldn't stop running, the air conditioning wasn't working. All in all a huge disappointment
Hodnoceno 20 května 2016

NUR od Malajsie
Pár
Pokoj typu Deluxe s výhledem na moře
Zůstal jednu noc v květen 2016
love the view
nature lovers haven. love the beach and mount santubong view
Hodnoceno 16 května 2016


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: