Příjemné 6,5
na základě 1214 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Příjemné



na základě 1214 hodnocení
  • Čistota 6,3
  • Vybavení 5,1
  • Poloha 7,6
  • Pokojový komfort/standard 6,7
  • Služby 6,5
  • Poměr cena/kvalita 6,1
  • Jídlo/stolování 5,7
Seřadit podle

Chee od Malajsie
Rodiny s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe s výhledem na moře
Zůstal jednu noc v prosinec 2015
So far so good
Beach, Sunset, Holidays
So far everything were okay, just the room a bit oldish, others just fine.
Hodnoceno 28 prosince 2015

MUHAMMAD od Malajsie
Rodiny s malými dětmi
Pokój Rainforest Deluxe
Zůstal jednu noc v prosinec 2015
Great Stay At Beautiful Hotel Near Beach
Large room, great pool, friendly staff & they provide cheap menu on Friday & Saturday for guest.
Hodnoceno 28 prosince 2015

Leonard od Malajsie
Páry
Pokoj typu Deluxe s výhledem na moře
Zůstal jednu noc v prosinec 2015
overpriced
Quiet, clean and friendly staff.
Had a pleasant stay. But not given the room which i booked for. Booked for a Seaview room but given a mountain view room.
Hodnoceno 28 prosince 2015

MALCOLM od Malajsie
Páry
Pokoj typu Deluxe s výhledem na moře
Zůstal jednu noc v březen 2015
Resort need a major makeover
Location, beach, environment
This resort has been around for some time. A major makeover would be good. Swimming pool need to be cleaned. It was greenish when i was there. Facility in room is old and aging. Food offered for breakfast is limited and no buffet breakfast was served.
Hodnoceno 27 prosince 2015

Noviana od Malajsie
Skupiny
Pokój Rainforest Deluxe
Zůstal jednu noc v prosinec 2015
Good for grouping n fun
The beach,the scenery
Enjoyable n fun
Hodnoceno 27 prosince 2015

Leonard od Malajsie
Rodiny s malými dětmi
Pokój Rainforest Deluxe
Zůstal 2 nocí v prosinec 2015
Great place but staff need more training.
Love the sea breeze
I book for 2night but they check in me for 1night n make me walk all the way to reception when they lock me out from the room. They should have emergency phone boot somewhere in the middle of the passage
Hodnoceno 27 prosince 2015

Jee od Malajsie
Rodiny s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe s výhledem na moře
Zůstal jednu noc v prosinec 2015
my expectations..
none
Not as what i expected as its rated as 4 star resort.. the building and facilities looks like not well maintained and quite old, not value for money.
Hodnoceno 26 prosince 2015

Tan od Singapur
Rodiny s malými dětmi
Pokój Rainforest Deluxe
Zůstal 2 nocí v prosinec 2015
Nice beach view
Beach, beach and beach
Location is good, 5 min walk to the Sarawak culture village, and food court. However hotel food was lousy. This is one of the resort I stayed with lots of insects crawling and entering from the environment. Bed is comfortable. Toilet had a smell. One of the bedroom is smelly too.
Hodnoceno 25 prosince 2015

Sebastien od Francie
Jednotlivci
Pokoj typu Deluxe s výhledem na moře
Zůstal 2 nocí v srpen 2015
Nice resort, but far from activities
view, cleanliness, staff
Very beautiful resort. However, only a few of people and many activities closed or under maintenance. Restaurant menu with a few choices.
Hodnoceno 24 prosince 2015

Sy od Malajsie
Rodiny s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe s výhledem na moře
Zůstal jednu noc v prosinec 2015
A nice place for outing for family
Sea view,nature view and relaxing
Ok but no wifi..
Hodnoceno 23 prosince 2015


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: