Příjemné 6,5
na základě 1214 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Příjemné



na základě 1214 hodnocení
  • Čistota 6,3
  • Vybavení 5,1
  • Poloha 7,6
  • Pokojový komfort/standard 6,7
  • Personál 6,5
  • Poměr cena/kvalita 6,1
  • Jídlo/stolování 5,7
Seřadit podle

Nik od Malajsie
Skupina
Pokój Rainforest Deluxe
Zůstal jednu noc v prosinec 2015
Need a major facelift
Beside the seaview
That will be my last stay at the hotel. The staff was not freindly, the place/rooms are old and battered, cleanliness were not kept, and surely not value for monney at all.
Hodnoceno 06 prosince 2015

Elaine od Malajsie
Rodina s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe s výhledem na moře
Zůstal jednu noc v listopad 2015
Na
Comfort, clean n sea view
Hodnoceno 01 prosince 2015

Lee od Malajsie
Rodina s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe s výhledem na moře
Zůstal jednu noc v listopad 2015
This hotel is very dirty and there is no managemet
I will never came to this hotel again unless the change had been made
Hodnoceno 01 prosince 2015

ABDUL od Malajsie
Skupina
Pokój Rainforest Deluxe
Zůstal 2 nocí v listopad 2015
Poor services, dirty pool. Room not clean.
Dirty room, swimingpool and very far from intrested area/city.. Hopefully dont take your risk to choose this hotel if you come to kuching for visit interested area. Take 45minute to arrive kuching city.
Hodnoceno 30 listopadu 2015

Ching od Malajsie
Rodina s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe s výhledem na moře
Zůstal jednu noc v duben 2015
Only choice at Damai
Not much selection at Damai, which this hotel considered the newest and best in that area.
Hodnoceno 29 listopadu 2015

Wei od Malajsie
Rodina s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe s výhledem na moře
Zůstal jednu noc v říjen 2015
Beach Resort
Nice pool
Need maintenance and service for the resort facilities.
Hodnoceno 27 listopadu 2015

Angela od Malajsie
Rodina se staršími dětmi
Pokoj typu Deluxe s výhledem na moře
Zůstal 2 nocí v listopad 2015
Reasonable price for a comfort stay
1) Good price 2) Comfy room 3) 5 minutes walk to Cultural Village
We enjoyed our stay here. It is really worth the price ! My kids found their childhood sweet memories this trip. This is our fourth time stayed at this hotel. By the way, the hotel is so close to the cultural village. It only took us 5 minutes to walk there. We also found 7- Eleven, Malay hawker stalls & a nice western & seafood restaurant nearby, about 5 minutes walk from the hotel as well. We will come back some other times again.
Hodnoceno 25 listopadu 2015

Enoch od Malajsie
Skupina
Pokoj typu Deluxe s výhledem na moře
Zůstal jednu noc v srpen 2015
Short travel
Room, clean and food
Hodnoceno 16 listopadu 2015

Enoch od Malajsie
Skupina
Pokoj typu Deluxe s výhledem na moře
Zůstal jednu noc v srpen 2015
Short travel
Room, clean, food
Hodnoceno 16 listopadu 2015

Ng od Malajsie
Rodina s malými dětmi
Pokój Rainforest Deluxe
Zůstal jednu noc v květen 2015
CLEAN BED
CLEAN,STAFF FRIENDLY,NICE FOOD
FEEL COMFORTABLE
Hodnoceno 16 listopadu 2015


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v hotelu. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: