Příjemné 6,5
na základě 1214 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Příjemné



na základě 1214 hodnocení
  • Čistota 6,3
  • Vybavení 5,1
  • Poloha 7,6
  • Pokojový komfort/standard 6,7
  • Služby 6,5
  • Poměr cena/kvalita 6,1
  • Jídlo/stolování 5,7
Seřadit podle

sim od Malajsie
Rodina s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe s výhledem na moře
Zůstal jednu noc v červen 2015
Great place good view .nice staff . good food by
Great place good view .nice staff . good food by
Great place good view .nice staff . good food by
Hodnoceno 12 června 2015

sim od Malajsie
Rodina s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe s výhledem na moře
Zůstal jednu noc v červen 2015
Great place good view .nice staff . good food by
Great place good view .nice staff . good food by
Great place good view .nice staff . good food by
Hodnoceno 12 června 2015

Sia od Malajsie
Pár
Pokoj typu Deluxe s výhledem na moře
Zůstal jednu noc v květen 2015
Comfortable and Clean
The room is comfortable, Beach is clean and View is awesome
we did manage to get a sea view room which is awesome!
Hodnoceno 12 června 2015

Sia od Malajsie
Rodina s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe s výhledem na moře
Zůstal jednu noc v květen 2015
Clean and Great location
The beach is clean, equipment is well taken care off and room is clean
i enjoy my stay at the hotel
Hodnoceno 12 června 2015

wayne od Nový Zéland
Pár
Pokój Rainforest Deluxe
Zůstal jednu noc v červen 2015
dont stay here
It was rubbish the whole experience from the dirty green swimming pool to the unpleasant room. Absolutely over priced and totally over rated. Very poor experience
Hodnoceno 11 června 2015

Shirley od Malajsie
Rodina s malými dětmi
Pokój Rainforest Deluxe
Zůstal jednu noc v červen 2015
Not value for money.
Cleanliness safety comfort
The condition of the swimming pools is totally unacceptable. The water conditions of the pools is terrible. They actually lack of staffs.
Hodnoceno 11 června 2015

Thomas od Malajsie
Rodina s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe s výhledem na moře
Zůstal 2 nocí v květen 2015
Spa not working for the past few month, I noticed
Damai Puri Resort & Spa
Phone not working properly, shower node uncontrollable, first day no connecting room as request, I was informed by the staff that booking from Agoda is not a guarantee. Additional bed not prepared, only after few call to front deck n again booking through Agoda is not prepare advance. Some of the power point n light not working. Is that my problem to book the rooms through agofa?
Hodnoceno 10 června 2015

Mohamad od Malajsie
Rodina se staršími dětmi
Pokoj typu Deluxe s výhledem na moře
Zůstal 2 nocí v červen 2015
Very poorly maintained facilities.The pool water w
Location,surroundings and view.
Very disappointing.Poorly maintained facilities,dirty,green murky pool.Beach not cleaned,rubbish everywhere!
Hodnoceno 09 června 2015

Leong od Malajsie
Rodina s malými dětmi
Pokój Rainforest Deluxe
Zůstal 3 nocí v červen 2015
Good setup but poor dininig
Superb view, resort feel,
Overall satisfactory
Hodnoceno 09 června 2015

Charles od Velká Británie
Samostatný cestovatel
Pokoj typu Deluxe s výhledem na moře
Zůstal 3 nocí v červen 2015
Great little break
Location, Beach, surroundings
I thoroughly enjoyed my time there
Hodnoceno 08 června 2015


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v hotelu. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: