Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Dobré



na základě 1219 hodnocení
  • Čistota 6,3
  • Vybavení 5,1
  • Poloha 7,6
  • Pokojový komfort/standard 6,7
  • Personál 6,5
  • Poměr cena/kvalita 6,1
  • Jídlo/stolování 5,7
Seřadit podle

NANCY od Malajsie
Skupiny
Pokój Rainforest Deluxe
Zůstal jednu noc v červen 2016
not good
not an ideal resort
Hodnoceno 21 září 2016

NANCY od Malajsie
Skupiny
Pokój Rainforest Deluxe
Zůstal jednu noc v červen 2016
dirty
the room is very run down
Hodnoceno 21 září 2016

NANCY od Malajsie
Skupiny
Pokój Rainforest Deluxe
Zůstal jednu noc v červen 2016
dirty
the room is very dirty
Hodnoceno 21 září 2016

tan od Malajsie
Rodiny s malými dětmi
Pokój Rainforest Deluxe
Zůstal jednu noc v duben 2016
Penalty charges
One room for max two kids 2 adults. Extra charges apply for more peoples. Very Strict. Penalty RM200 if you join the two single beds together.
Hodnoceno 21 září 2016

Abdullah od Malajsie
Skupiny
Pokoj typu Deluxe s výhledem na moře
Zůstal jednu noc v září 2016
50-50
Nice place
Hodnoceno 21 září 2016

Norafiza od Malajsie
Rodiny s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe s výhledem na moře
Zůstal jednu noc v září 2016
Disappointed
1) toilet flooded ( inside bathroom /shower -waterdrain blocked) 2) hair dryer is broken 3) cant sleep bcoz of annoying mosquito 4) no brochure/pamplet/menu to browse/order dining in room 5) the room telephone cannot be use 😡😡😡😡😡😡
Hodnoceno 19 září 2016

PEI od Malajsie
Rodiny s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe s výhledem na moře
Zůstal jednu noc v září 2016
Not bad
Not bad
Hodnoceno 19 září 2016

PEI od Malajsie
Rodiny s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe s výhledem na moře
Zůstal jednu noc v září 2016
Not bad
Not bad
Hodnoceno 19 září 2016

BOONGER od Malajsie
Rodiny s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe s výhledem na moře
Zůstal jednu noc v září 2016
What a disappointment!
14 Sep 16 wasn't a high peak season, in fact business wasn't good when we visited the restaurant on 13 Sep 16 and was told that hotel with very low occupancy. We decided to book one night there for 14 Sep 16. We were given at the 2nd corner room of highest Level 4 at SPA Wing without lift facilities. It was a big challenge for us to move our luggage with young kid to Level 4. Thought that we booked for ocean view room, but was ended viewing the ugly trees.
Hodnoceno 19 září 2016

Amelia od Malajsie
Rodiny s malými dětmi
Pokój Rainforest Deluxe
Zůstal jednu noc v září 2016
we had fun!
Good service, checked in takes only 10 minutes, given sea-view, pool-view room, both my son enjoyed playing at the beach and at the swimming pool, good food also. should include breakfast in the package
Hodnoceno 19 září 2016


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: