Příjemné 6,5
na základě 1214 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Příjemné



na základě 1214 hodnocení
  • Čistota 6,3
  • Vybavení 5,1
  • Poloha 7,6
  • Pokojový komfort/standard 6,7
  • Personál 6,5
  • Poměr cena/kvalita 6,1
  • Jídlo/stolování 5,7
Seřadit podle

Norafiza od Malajsie
Rodiny s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe s výhledem na moře
Zůstal jednu noc v září 2016
Disappointed
1) toilet flooded ( inside bathroom /shower -waterdrain blocked) 2) hair dryer is broken 3) cant sleep bcoz of annoying mosquito 4) no brochure/pamplet/menu to browse/order dining in room 5) the room telephone cannot be use 😡😡😡😡😡😡
Hodnoceno 19 září 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

PEI od Malajsie
Rodiny s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe s výhledem na moře
Zůstal jednu noc v září 2016
Not bad
Not bad
Hodnoceno 19 září 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

PEI od Malajsie
Rodiny s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe s výhledem na moře
Zůstal jednu noc v září 2016
Not bad
Not bad
Hodnoceno 19 září 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

BOONGER od Malajsie
Rodiny s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe s výhledem na moře
Zůstal jednu noc v září 2016
What a disappointment!
14 Sep 16 wasn't a high peak season, in fact business wasn't good when we visited the restaurant on 13 Sep 16 and was told that hotel with very low occupancy. We decided to book one night there for 14 Sep 16. We were given at the 2nd corner room of highest Level 4 at SPA Wing without lift facilities. It was a big challenge for us to move our luggage with young kid to Level 4. Thought that we booked for ocean view room, but was ended viewing the ugly trees.
Hodnoceno 19 září 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Amelia od Malajsie
Rodiny s malými dětmi
Pokój Rainforest Deluxe
Zůstal jednu noc v září 2016
we had fun!
Good service, checked in takes only 10 minutes, given sea-view, pool-view room, both my son enjoyed playing at the beach and at the swimming pool, good food also. should include breakfast in the package
Hodnoceno 19 září 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

CHE od Malajsie
Páry
Pokoj typu Deluxe s výhledem na moře
Zůstal jednu noc v září 2016
no comment
No comment
Hodnoceno 16 září 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

HABIBAH od Malajsie
Rodiny se staršími dětmi
Pokoj typu Deluxe s výhledem na moře
Zůstal jednu noc v září 2016
need refurbish
this hotel need refurbish.. all furniture quite old..
Hodnoceno 15 září 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Quek od Malajsie
Rodiny s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe s výhledem na moře
Zůstal 2 nocí v září 2016
the hotel needs a major make over.
poorly maintained of the property.
Hodnoceno 15 září 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Maria od Filipíny
Skupiny
Dvoulůžkový pokoj Deluxe s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi a výhledem na deštný prales
Zůstal jednu noc v září 2016
Near Sarawak Cultural Village
Old resort, room smells old too, towels are somewhat torn. I like the rain shower though. The bedroom is big with a balcony. This is a good place to stay if you want to visit the Sarawak Cultural Village. The restaurant food needs some improvement. We had our dinner and breakfast at their restaurant. My friend complained that the beef she ordered was not tender to eat. While the 40 ringgit breakfast buffet is not very impressive. There were not much proteins but at least there were eggs. We wished they had bacon hahaha... They do have chicken sausage but it's starchy, doesn't take like chicken meat at all.
Hodnoceno 14 září 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Jolyn od Malajsie
Rodiny s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe s výhledem na moře
Zůstal jednu noc v září 2016
No towel when check in. Reason: laundry yet ready even already 4pm. Whole room Plug cannot be use. Hv to call for maintenance. No light as bulb unchanged.
Hodnoceno 13 září 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: