Rezervujte nyní: Forest Hall Guest House

Vynikající
Na základě 51 hodnoceníCo si myslí hosté
9,4
/
10
100 % hodnotících by zařízení doporučilo.

Ověřená hodnocení cestovatelů

Hodnocení Agoda (51)Hodnocení Booking.com (160)
9,4
/
10
Vynikající
Na základě 51 hodnocení
Čistota9,6
Vybavení9,3
Poloha9,0
Pohodlí a kvalita pokoje9,6
Služby9,6
Poměr cena/kvalita9,5
Podle ověřených zákazníků Agoda
Všechny jazyky
Všichni cestovatelé (51)
Všechny typy pokojů
Zobrazeno 32 ověřených hodnocení
9,0
Vynikající
Bo – Čína
Rodina s malými dětmi
Dvojlůžkový pokoj typu standard s manželskou postelí
1 noc, prosinec 2013
excellent lodge”
decoration, service, breadkfast
very good experience
Hodnoceno 27 srpna 2014
9,7
Vynikající
Thean – Malajsie
Pár
Luxus - velká manželská postel King
1 noc, srpen 2013
Nice and Pretty Guest House ^^”
Beautiful Room / Well Decorated Guest House / Good Breakfast
We got picked up by the son of James from the airport, he explained us a bit about Port Elizabeth city and drove us near to a township because we told them we never saw any township yet :) Port Elizabeth is pretty safe city and Forest Hall Guest House is well decorate, room is beautiful and comfortable. It was rainy day when we arrived, but yet we felt great when we arrive to the guest house. On the next day morning, we saw they have a lovely garden as well. Breakfast was great too. I would definitely recommend this lovely guest house to everyone !
Hodnoceno 16 února 2014
10,0
Vynikající
Amyee – Spojené státy americké
Pár
Luxus - velká manželská postel King
1 noc, únor 2013
100% recommend Forest Hall!”
CUSTOMER SERVICE, Beautiful decor and design of rooms, breakfast
Our stay at Forest Hall was incredible! The rooms are beautifully decorated, and it feels like staying in a friends home (who is a professional decorator) because they are so comfortable. What was even better then the beautiful surroundings and room of Forest Hall was the amazing owners. Not only did James pick us up from the airport, but he found us a place to eat dinner. The next day the breakfast was superb! We had a snafu with our rental car, and needed to stay another night. Forest Hall wasn't available, but James and Hillary called around for a long time to find us a place to stay...and then showed us where it was! So incredibly kind. Thank You so much James and Hillary!
Hodnoceno 22 března 2013
9,7
Vynikající
Alexandre – Brazílie
Rodina se staršími dětmi
Luxus - velká manželská postel King
1 noc, prosinec 2012
Lovely guest house”
Big room, clean and quiet
We have a wonderful time, our host James treated us like old friends. The breakfast was very good with fresh fruits. The room is very spacious and the surroundings is very quiet with a beautiful garden. The WiFi was very fast too.
Hodnoceno 24 ledna 2013
10,0
Vynikající
Linda – Německo
Pár
Dvojlůžkový pokoj typu standard s manželskou postelí
1 noc, únor 2018
Eine etwas andere Unterkunft”
Dieses B&B ist einfach unglaublich aussergewöhnlich und schön. Ich würde jederzeit wieder dort buchen und länger als 1 Nacht bleiben wollen!
Hodnoceno 24 února 2018
9,2
Vynikající
christian – Rakousko
Samostatný cestovatel
Dvojlůžkový pokoj typu standard s manželskou postelí
1 noc, leden 2018
wunderschönes Haus im britischen Kolionalstil”
Diese Unterkunft lädt zu entspannen ein. Wenn sie gerne in einer parkähnlichen Umgebung in absoluter Ruhe mit freundlichem Personal und erstklassigem Frühstück untergebracht sind , buchen sie dieses Hotel.
Hodnoceno 02 února 2018
8,4
Skvělé
Christoph – Německo
Pár
Luxus - velká manželská postel King
Nocí: 9, březen 2017
Skvělé”
Eigentuemer war sehr hilfsbereit, auch bei der Organisation saemtlicher touristischer Belange
Hodnoceno 10 dubna 2017
10,0
Vynikající
Esther – Německo
Pár
Luxus - velká manželská postel King
Nocí: 3, říjen 2016
Alles super”
Wir können das Guesthouse nur empfehlen. Tolle Lage, schöner Garten, toller Gastgeber, tolles Frühstück.
Hodnoceno 11 října 2016
9,3
Vynikající
Michael – Německo
Pár
Dvojlůžkový pokoj typu standard s manželskou postelí
1 noc, listopad 2013
Schönes Hotel mit super Preis/Leistungs-Verhältnis”
Sauberkeit, Garten, schönes Zimmer
Sehr schönes Gutshaus mit Preis/Leistungs-Verhältnis. Freundlicher und äußerst hilfsbereiter Eigentümer.
Hodnoceno 04 prosince 2013
7,7
Velmi dobré
Annina – Švýcarsko
Pár
Dvojlůžkový pokoj typu standard s manželskou postelí
Nocí: 2, březen 2013
Schönes B&B”
Ruhige Lage, nettes Personal, nahe Shoppingzenter
Hodnoceno 07 dubna 2013
10,0
Vynikající
Bart – Velká Británie
Pár
Rodinný - 1- ložnice
1 noc, listopad 2017
Perfect verblijf!”
Prima ligging tov centrum, heerlijke kamer van alle luxe voorzien, lekker ontbijt en vriendelijke gastheer en gastvrouw. Kortom, een perfect verblijf!
Hodnoceno 27 listopadu 2017
10,0
Vynikající
Xu – Čína
Rodina s malými dětmi
Luxus - velká manželská postel King
Nocí: 3, prosinec 2018
位置优越,主人热情”
第一次入住Guest hotel, 房间安静地点很安全。喜欢打高球的朋友可以考虑入住,对面就有不错的球场,球费特别便宜。超赞👍主人非常nice,早餐好吃。下次还住
Hodnoceno 22 prosince 2018