2015
Velmi dobré 7,7
na základě 8000 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 8000 hodnocení
  • Čistota 7,3
  • Vybavení 6,9
  • Poloha 8,9
  • Pokojový komfort/standard 7,5
  • Personál 7,5
  • Poměr cena/kvalita 7,5
  • Jídlo/stolování 7,3
Seřadit podle

igsana od Jihoafrická republika
Pár
Apartmá s jednou ložnicí
Zůstal 4 nocí v září 2016
Hotel going down
Carpets were dirty . Walls need painting cupboards need revamping kitchen cupboards rotten and cleaning staff unpleasant. Service was good but state of room very bad. Would not recommend this hotel . However location for shopping excellent. Breakfast was okay not bad.
Hodnoceno 22 září 2016

Shimhaz od Maledivy
Rodina s malými dětmi
Apartmá typu Junior s 1 ložnicí
Zůstal 7 nocí v září 2016
Good location for shopping
-Reception staff helpful, -Restaurant staff not friendly, always rushing, 10am they already start preparing table setup for lunch and they also remove buffet most of the days without informing. -halal food available in the hotel -location is good, platinum and pantip mall just next door, walking distance to Central World and other Malls next to it.
Hodnoceno 21 září 2016

ZHUANGLI od Singapur
Samostatný cestovatel
Apartmá s jednou ložnicí
Zůstal jednu noc v listopad 2015
Centre of Shopping Hub
Good hotel pricing for the location. Good place to stay if you wish to save on taxi fare. The only downside is the hotel might wish to consider renovating some of the older rooms. 3rd stay with the hotel but didn't get the same nice room every time
Hodnoceno 21 září 2016

jupita od Indonésie
Rodina se staršími dětmi
Apartmá s jednou ložnicí
Zůstal 3 nocí v únor 2016
good
good
Hodnoceno 20 září 2016

Soh od Singapur
Skupina
Apartmá s jednou ložnicí
Zůstal 3 nocí v září 2016
Superb location. Bell Porter very hardworking. Help us to call for taxi.
Breakfast is good but everyday the same. Location good. We paid so much but were given 1 king size bed and 1 extra foldable bed for 3 persons in a room. Not value for money. Everyday not enough toilet paper for us especially 3 sharing a room.
Hodnoceno 19 září 2016

Chow od Malajsie
Rodina se staršími dětmi
Apartmá typu Deluxe se dvěma ložnicemi
Zůstal 3 nocí v duben 2016
location
near to malls
Hodnoceno 19 září 2016

Wilson od Indonésie
Pár
Apartmá s jednou ložnicí
Zůstal jednu noc v září 2016
Rude staff
Prime location, but extremely rude staff. I arrived in a chartered minivan as I was carrying a lot of luggage, and they kept asking me how many people were in my party. I answered 2, which was the truth, but they kept peeking into my vehicle to make sure I wasn't hiding anyone to illegaly sneak into the room. Unbelievably poor hospitality management skills. They even questioned my driver in Thai. Presumably asking how many people were in my party. Never stay here.
Hodnoceno 19 září 2016

CLEMENT od Malajsie
Skupina
Apartmá s jednou ložnicí
Zůstal 3 nocí v září 2016
location
near to malls
Hodnoceno 19 září 2016

CLEMENT od Malajsie
Skupina
Apartmá typu Deluxe se dvěma ložnicemi
Zůstal 3 nocí v září 2016
location
near to malls
Hodnoceno 19 září 2016

CLEMENT od Malajsie
Skupina
Apartmá s jednou ložnicí
Zůstal 3 nocí v září 2016
location
near to malls
Hodnoceno 19 září 2016


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: