Skvělé 8,5
na základě 702 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Skvělé



na základě 702 hodnocení
  • Čistota 8,6
  • Vybavení 8,4
  • Poloha 9,0
  • Pokojový komfort/standard 8,5
  • Personál 9,0
  • Poměr cena/kvalita 8,6
  • Jídlo/stolování 7,4
Seřadit podle

Herik od Nový Zéland
Páry
Pokoj typu Superior
Zůstal jednu noc v prosinec 2015
Very pleasant stay at Leagcy
Tour, location, staff
Extremely friendly staff. We could use a shower even after check-out. Ms My was incredibly helpful and arranged our trips to Sapa and Halong Bay. The hotel is in a great location for exploring Hanoi and the rooms were spotlessly clean. Will come back!
Hodnoceno 04 ledna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Kobuchi od Japonsko
Páry
Pokoj typu Superior
Zůstal jednu noc v prosinec 2015
Wonderful Legacy
staff, tour, location
Love this hotel, nice decor. Picked me up and returned me to airport, organised my HaLong Bay trip, absolutely excellent hotel. Great room, great breakfast, staff wonderful. Can't fault it :-)
Hodnoceno 04 ledna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

padew od Singapur
Páry
Pokoj typu Superior
Zůstal jednu noc v prosinec 2015
Very happy family stay
location, staff, service
Ms My and her staff were very friendly and helpful. The hotel was in a great location, clean and catered for our exact needs. The staff recommended places to go and visit and also helped provide taxis and excursions at a good price. Would highly recommend staying at this hotel.
Hodnoceno 04 ledna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Vangok od Německo
Páry
Pokoj typu Superior
Zůstal jednu noc v prosinec 2015
Amazing service
service, location, tour
Amazing service and great location! Staff helped with anything we needed and very accommodating. Beautiful Sapa booking tour from Ms My.
Hodnoceno 04 ledna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Dam od Vietnam
Obchodní cestující
Pokoj typu Superior
Zůstal jednu noc v červenec 2015
Professional staff
Right centre of old city; Luxury stuff in the hotel; charming design
I felt good when I was stay there. I had back to this hotel two times. Generally is good!
Hodnoceno 04 ledna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Brian od Austrálie
Páry
Pokoj typu Superior
Zůstal jednu noc v srpen 2015
Great central hotel
Location, Front Desk Staff, Very Nice Rooms
Great Central Location, Front Desk Staff were extremely helpful, Very Nice Rooms
Hodnoceno 27 prosince 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Handojo od Indonésie
Rodiny s malými dětmi
Pokoj typu Superior
Zůstal jednu noc v prosinec 2015
interesting hotel
near shopping area
good
Hodnoceno 26 prosince 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Handojo od Indonésie
Rodiny se staršími dětmi
Pokoj typu Superior
Zůstal jednu noc v prosinec 2015
Okay lah
handy, near shopping area, clean
good
Hodnoceno 26 prosince 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Anh od Vietnam
Jednotlivci
Pokoj typu Superior
Zůstal 3 nocí v prosinec 2015
Wonderful hotel and service
Cleanliness, staffs, location
Hodnoceno 23 prosince 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

PYAE od Myanmar
Páry
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v duben 2015
Perfect Stay
Location,Clean and Staffs
Stayed 1 night before leaving to Ha Long and 2 nights after come back from Sapa.Staffs are friendly and helpful.Free upgrade to upper floor with balcony.Breakfast was minimal but ok.very near to nearby tourist attractions.Highly recommended.
Hodnoceno 18 prosince 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v hotelu. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: