Velmi dobré 7,9
na základě 777 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 777 hodnocení
  • Čistota 7,9
  • Vybavení 7,4
  • Poloha 8,9
  • Pokojový komfort/standard 8,2
  • Personál 8,0
  • Poměr cena/kvalita 8,0
  • Jídlo/stolování 6,7
Seřadit podle

BOON od Malajsie
Rodina se staršími dětmi
Rodinný
Zůstal 3 nocí v červen 2013
worth of money
good location, budget, high speed internet
Hodnoceno 08 června 2013

BOON od Malajsie
Rodina s malými dětmi
Rodinný
Zůstal 3 nocí v červen 2013
good location, budget
good location, budget, high speed internet
Hodnoceno 08 června 2013

BOON od Malajsie
Pár
Pokój Quiet o podwyższonym standardzie
Zůstal 3 nocí v červen 2013
budget and ok
good location, budget, high speed internet
Hodnoceno 08 června 2013

katie od Austrálie
Pár
Pokój Quiet o podwyższonym standardzie
Zůstal jednu noc v červen 2013
great hotel,great service
location,staff and service
I stayed this lovely many times and also recommended many business guests come here.Everymonth I come to hanoi for business.this hotel is always my choice for staying in hanoi
Hodnoceno 06 června 2013

Chayakorn od Thajsko
Skupina
Rodinný
Zůstal jednu noc v červen 2013
Nice Hotel
Friendly staffs, reasonable price, at center of the city
Hodnoceno 05 června 2013

rachel od Austrálie
Pár
Pokój Quiet o podwyższonym standardzie
Zůstal jednu noc v květen 2013
good lacation,outstanding service
location,room and staff
all staffs were very friendly,polite and helpful.they helped me to book the train tickets to Da Nang and took me to the station.The room was nice decored with laptop and free wifi was a bonus.easy to walk to hoan kiem lake from hotel,about 3 minutes walk.the hotel in the centre so it's easy to go shopping or drinking,eating...will come back here soon
Hodnoceno 02 června 2013

wipawee od Thajsko
Obchodní cestující
Pokój Quiet o podwyższonym standardzie
Zůstal jednu noc v květen 2013
nice rooms,good service and friendly staffs
staffs,service,location
My friends recommended this hotel and I booked 1 night on agoda.com and then went to ha long bay 1 night and come back stay here 3 nights more.All staffs were very attentive,friendly and helpful.the first day I came to hotel they welcomed me with mango-shake and showed me the map of hanoi with good advice for where to go and what to do in hanoi.it's very nice touch cause it's the first time I visited hanoi.the room was nice and clean with laptop free wifi in room,i booked superior room but was upgraded to deluxe room.the buffet breakfast with a lot of choice of vietnamese and western foods,the chef and waitress also very friendly,some of them even can speak japanese.good location of the hotel,it's very easy to go to water puppet theatre and go shopping around.I will recommend this lovely hotel to all my friends.thanks all guys
Hodnoceno 31 května 2013

Vanity od Filipíny
Samostatný cestovatel
Pokój Quiet o podwyższonym standardzie
Zůstal jednu noc v květen 2013
Good stay
Location, cleanliness, fast internet connection
Hodnoceno 30 května 2013

JIN od Jižní Korea
Obchodní cestující
Apartmá s výhledem na město
Zůstal 3 nocí v květen 2013
amazing hotel-LOL
unkindness, electric blackout, poor breakfast
If you want very very special experience, pls take this hotel. electric blackout during 18 hours. no light, no WIFI, no aircondition. They don't have generator. 38 degrees centigrade. I complained. But, said only sorry. Also, Royal View suit room is 7F. But, no elevator 7F. only 6F.
Hodnoceno 28 května 2013

LESLIE od Filipíny
Rodina s malými dětmi
Pokój Quiet o podwyższonym standardzie
Zůstal jednu noc v květen 2013
friendly hotel staff
Friendly staff. Cleanliness of the room. Location wise.
i have a great stay at this hotel. friendly staff , quick to give you details about sightseeing in north vietnam. the breakfast really nice a lot of choices. good foods and attentive waiters.i will be back to stay at this hotel when i come back
Hodnoceno 26 května 2013


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: