Skvělé 8,2
na základě 1039 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Skvělé



na základě 1039 hodnocení
  • Čistota 8,8
  • Vybavení 8,3
  • Poloha 8,2
  • Pokojový komfort/standard 8,5
  • Služby 8,6
  • Poměr cena/kvalita 7,8
  • Jídlo/stolování 7,6
Seřadit podle

Amira od Singapur
Pár
Premium
Zůstal jednu noc v září 2016
Amazing!!!
staffs there are great, showed me the way up to my room, polite and friendly. Also the room is amazing, had an amazing stay.
Hodnoceno 12 září 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Patricia od Singapur
Pár
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v červenec 2016
Excellent
We loved our suite, the pool and the gym and how it felt secluded although it's just minutes from Orchard Road on foot. The only minus would be the tiny portions (we ordered ala carte) served at the restaurant.
Hodnoceno 12 září 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

HUI od Singapur
Pár
Premium
Zůstal jednu noc v září 2016
Anni Staycation
The hotel room is clean and spacious. Overall we enjoyed our stay at HFC.
Hodnoceno 12 září 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

HERKKI od Estonsko
Obchodní cestující
Premium
Zůstal jednu noc v září 2016
Very bad place to stay
There's nothing good to add. Used to be a very good hotel while ago.
Hodnoceno 08 září 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Wee od Singapur
Pár
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v srpen 2016
Staycation
Birthday staycation. Friendly staff. Surprise complimentary birthday cake with candle. Clean.
Hodnoceno 03 září 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Sandy od Singapur
Pár
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v květen 2016
One of the best hotel in Singaopore for Staycation
Been trying out different hotels in singapore for staycation and i would highly recommend to try out Hotel Fort Canning. The environment was good, room was special as well. Its less than 10 minutes walk to Plaza Singapura. Front desk Staff was friendly and willing to help.
Hodnoceno 30 srpna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

XIUZHENG od Singapur
Pár
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v srpen 2016
Great getaway staycation
Beautiful clean place to celebrate anniversaries
Hodnoceno 23 srpna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Zainee od Sultanát Brunej
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe Garden
Zůstal 2 nocí v srpen 2016
Garden attached to room is best place to unwind and relax
Garden attached to room is best place to unwind and relax
Hodnoceno 22 srpna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Martin od Německo
Pár
Premium
Zůstal 3 nocí v srpen 2016
Great for couples that want to relax
Loved the bed. It was super comfy and huge (king sized bed). Having the toilet with an open view was a beautiful experience, soaking in the tub with a view. Staff were very friendly, helpful and polite.
Hodnoceno 20 srpna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

lim od Singapur
Rodina s malými dětmi
Pokoj s manželskou postelí velikosti King Premium
Zůstal jednu noc v srpen 2016
Old and not serve well
The customer service is bad and worse then a 4star Bangkok hotel the staff don't greet room was old floor we so sticky in room dining, bed was so sandy and there's cigarette burn mark. Disappointed!
Hodnoceno 20 srpna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: