2015
Skvělé 8,1
na základě 4848 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Skvělé



na základě 4848 hodnocení
  • Čistota 8,0
  • Vybavení 8,0
  • Poloha 8,8
  • Pokojový komfort/standard 8,1
  • Personál 8,0
  • Poměr cena/kvalita 8,0
  • Jídlo/stolování 7,7
Seřadit podle

chin od Malajsie
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v září 2016
Good location, clean
convenient, friendly staff, clean room
Hodnoceno 16 září 2016

chin od Malajsie
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v září 2016
Good location, clean
convenient, friendly staff, clean room
Hodnoceno 16 září 2016

yusri od Malajsie
Rodiny s malými dětmi
Club Apartmá
Zůstal jednu noc v září 2016
The best
Good condition and clean
Hodnoceno 14 září 2016

Eng od Indonésie
Rodiny se staršími dětmi
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 3 nocí v prosinec 2015
Strategic Location, Old hotel
The hotel was really strategic, near many KL landmarks.
Hodnoceno 12 září 2016

sophia od Malajsie
Obchodní cestující
Speciální nabídka – dvoulůžkový pokoj Deluxe
Zůstal 2 nocí v září 2016
Comfy
Big room n comfotable
Hodnoceno 11 září 2016

Gary od Singapur
Páry
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v září 2016
Na
NA
Hodnoceno 11 září 2016

Michael od Velká Británie
Páry
Pokoj typu Club
Zůstal 2 nocí v září 2016
A first rate hotel
We stayed in a Club room. It was excellent value for money. The hotel has an excellent gym,sauna and steam room. Staff were all helpful and friendly. The breakfast buffet was amazing. Would thoroughly recommend this hotel
Hodnoceno 08 září 2016

Kenneth od Malajsie
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v březen 2016
Overall the experience was good
It is no doubt an aging hotel but things are still well maintained. The rooms could've been cleaner but nonetheless it was overall acceptable. I have stayed in this hotel several times and always find their services to be very good.
Hodnoceno 06 září 2016

Mohomed od Srí Lanka
Páry
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 4 nocí v srpen 2016
not as expected from a 5 star
hotel is too old not worth for what i paid. i paid for 4 nights in advace so i had to stay otherwise not a single day i stay in this hotel. except for the staff and the location nothing was good for me.
Hodnoceno 02 září 2016

Phil od Austrálie
Páry
Pokoj typu Club
Zůstal 4 nocí v srpen 2016
Best Club Room
We have stayed many times and this time was no exception. The staff are particularly great in serving all your requests at all times. The breakfast is above average and caters for all cultures. Above all, the Club room is outstanding with Dad and Audrey taking care of you, ( all the staff are great) too many to mention. Give it a shot you won't be disappointed.
Hodnoceno 01 září 2016


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: