Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Příjemné



na základě 430 hodnocení
  • Čistota 6,8
  • Vybavení 6,0
  • Poloha 7,9
  • Pokojový komfort/standard 6,8
  • Služby 6,8
  • Poměr cena/kvalita 7,6
  • Jídlo/stolování 5,0
Seřadit podle

James od Austrálie
Samostatný cestovatel
Zůstal 7 nocí v srpen 2015
Great location, full of bed bugs
Location, price, staff
I will not stay at this hotel again. Friendly staff, great location, good price, but in one week 2 horrible bouts of bed bugs and very noisy. Construction next door and tiled floors that reverberated every internal noise.
Hodnoceno 18 srpna 2015

Wendy od Austrálie
Samostatný cestovatel
Zůstal 4 nocí v duben 2015
too cheap to go
never had breakfast on paper plate
Impossible for taxi to find. First floor room is so close to reception. Massage parlour tried to shorten my massage to 1.15hrs when i paid for 1.5hours. Theres a differentent clock in massage reception to massage room. Bring a mobile for time keeping. Breakfast was served on paper plate.
Hodnoceno 22 května 2015

Chou od Tchaj-wan
Samostatný cestovatel
Zůstal jednu noc v květen 2015
Overall, not bad
Price is acceptable and the location is not bad.
Hodnoceno 11 května 2015

laurie od Austrálie
Pár
Zůstal jednu noc v duben 2015
good budget option
staff pool location
Very good recommend.see my previous reviews on the place
Hodnoceno 14 dubna 2015

laurie od Austrálie
Pár
Zůstal jednu noc v duben 2015
value location comfort
all the above and nice pool
See my previous as I stayed here 4 consecutive days
Hodnoceno 14 dubna 2015

laurie od Austrálie
Pár
Zůstal 2 nocí v duben 2015
cosy clean budget hotel
staff cleanliness pool
I enjoyed my stay there.staff gave me early check in which was very convenient.the room was nice and clean good WiFi.only fault was hot water was a bit hit and miss.good value for the money
Hodnoceno 14 dubna 2015

eric od Francie
Samostatný cestovatel
Zůstal jednu noc v srpen 2014
Hotel S8
-
Not clean
Hodnoceno 11 ledna 2015

Randall od Austrálie
Samostatný cestovatel
Zůstal 7 nocí v listopad 2014
Tired Hotel which had seen better days
Location was good
The staff were not interested in their guests stay. Tea and coffee urn but no supplies of tea and coffee. when asked for the staff could not be bothered. Limited English skills.
Hodnoceno 15 prosince 2014

Lee od Malajsie
Skupina
Zůstal 5 nocí v listopad 2014
nice location
very nice location, convenient
pleasant
Hodnoceno 07 prosince 2014

Hin od Malajsie
Rodina s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe Executive
Zůstal jednu noc v listopad 2014
Good Location
Location, Location, Location
Book the standard room only, at least the bathroom has a basin.
Hodnoceno 14 listopadu 2014


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: