Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 240 hodnocení
  • Čistota 8,3
  • Vybavení 7,3
  • Poloha 7,5
  • Pokojový komfort/standard 8,1
  • Personál 8,5
  • Poměr cena/kvalita 8,5
  • Jídlo/stolování 6,9
Seřadit podle

Widianto od Indonésie
Rodiny s malými dětmi
ION typu King
Zůstal 3 nocí v červenec 2015
Good Hotel
Clean, good location, and good facilities.
Hodnoceno 06 dubna 2016

Adiguna od Indonésie
Rodiny s malými dětmi
ION typu King
Zůstal jednu noc v červenec 2015
good hotel
good hotel. aircon bit not cold
Hodnoceno 14 března 2016

Sharleen od Filipíny
Skupiny
Pokój Sky
Zůstal 2 nocí v únor 2016
Ion satisfied our stay in Bali!
Definitely recommendable, Ion has a comfy rooms with pool, friendly and accommodating staffs, and buffet breakfast so you don't need to think of what and where to eat when you wake up!
The staffs/employees are very helpful and accommodating. They helped us on our luggage, as well as helped us on our tour since we don't have any clear itinerary. The rooms are clean and comfy, with big bed. The pool is nice as well.
Hodnoceno 03 března 2016

eddy od Indonésie
Páry
Pokój Sky
Zůstal 3 nocí v leden 2016
definitely will stay here again
location is ok, quiet room, helpful staff, spacious & colorful design inside room, and the breakfast is nice
Hodnoceno 25 února 2016

Amanda od Austrálie
Obchodní cestující
ION typu King
Zůstal 5 nocí v únor 2016
Great value for money. Clean and comfortable
I stayed here while on a course in Nua Dua. The staff were great and the rooms were clean and comfortable. I didn't include breakfast, however there looked to be alot of choice at the buffet.
Hodnoceno 18 února 2016

James od Indonésie
Rodiny s malými dětmi
ION typu King
Zůstal 4 nocí v červen 2015
Near to water sports activities.
This is a small average hotel in tanjung benoa. A good value for long stay. Have to wait long enough when order meal at the restaurant.
Hodnoceno 09 února 2016

Kasama od Thajsko
Skupiny
ION typu King
Zůstal jednu noc v září 2015
Small hotel near the beach
The room and facilities are nice and clean. Worth the price. the rooftop bar is good but dry. Can be better.
Hodnoceno 02 února 2016

Kasama od Thajsko
Skupiny
Pokój Sky
Zůstal jednu noc v září 2015
Good hotel near the beach
We booked the sea view room but we got the room in another side. Luckily the staff changed the room for us. The room is nice but a lil bit smell of cigarette.
Hodnoceno 02 února 2016

Kasama od Thajsko
Skupiny
ION typu King
Zůstal jednu noc v září 2015
Budget hotel in prime area
The location is good, 3 mins walk to the beach. The room is cozy and clean.
Hodnoceno 02 února 2016

Ahmad od Indonésie
Skupiny
Pokój Sky
Zůstal 3 nocí v leden 2016
The best staff i've had on this holiday.
The Staff, The Room, The Pool
Hodnoceno 12 ledna 2016


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: