Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Příjemné



na základě 1208 hodnocení
  • Čistota 6,6
  • Vybavení 6,2
  • Poloha 5,8
  • Pokojový komfort/standard 6,6
  • Personál 6,6
  • Poměr cena/kvalita 6,8
  • Jídlo/stolování 5,3
Seřadit podle

Colin od Velká Británie
Jednotlivci
Apartament z poddaszem
Zůstal jednu noc v červenec 2015
Junkie. Dont stay here
The staff was friendly,
Don't stay here. Cockroaches in the rooms especially in the bathroom. My shower did not work, but it was 3 am and I had a 6 am flight, so there was no point in complaining to get a new shower. There were several cockroaches in the bathroom, so I don't know if I would have even showered there. The room was big with a lofted bed, but the AC unit was directly under the lofted bed so almost no cold air reaches the part where you actually sleep. It was very stuffy and uncomfortable while I was trying to sleep. The shuttle to the airport was good but expensive, the lady at the front desk was very nice When I was in the hallway at around 3 am going to check out I saw a 2 or 3 inch cockroach scurry under someone's door. They are somewhat close to the airport, but getting to the hotel is a pain in the ass. I payed a few extra bucks to stay at this hotel to avoid dirtiness and discomfort, but this place was a dive. If I wanted cockroaches and dirty conditions I would have paid the $15-20 US. Bottom line is don't stay here
Hodnoceno 25 července 2015

Sheryll od Filipíny
Páry
Apartament z poddaszem
Zůstal 2 nocí v červenec 2015
Accessible to airport
Price, accessibility and cleanliness
It was good cause it is near my relatives and there was parking area for my car.
Hodnoceno 25 července 2015

Manuel od Filipíny
Jednotlivci
Apartament Podwójne łóżko
Zůstal jednu noc v prosinec 2014
a good value for money 3-star hotel
clean room, good service, near the airport
a truly good one. Will be back again.
Hodnoceno 02 července 2015

Stephan od Kanada
Jednotlivci
Apartament Podwójne łóżko
Zůstal jednu noc v červen 2015
OK
location.
For just passing through it is good value for money for Manila. Close to the airport was a priority.
Hodnoceno 02 července 2015

Hanson od Filipíny
Obchodní cestující
Apartament Podwójne łóżko
Zůstal 3 nocí v květen 2015
Price wise hotel
Price
Good enough.
Hodnoceno 02 července 2015

Kristopher od Filipíny
Páry
Apartament Podwójne łóżko
Zůstal jednu noc v červen 2015
Not Bad
Accomodating personnels, Nice Room, Accessibilty to Airport
Hodnoceno 25 června 2015

madalina od Kanada
Páry
Apartament z poddaszem
Zůstal jednu noc v červen 2015
Clean place; great for 1 night next to airport
The location and the staff
Hodnoceno 19 června 2015

Joanes od Filipíny
Obchodní cestující
Apartament z poddaszem
Zůstal jednu noc v červen 2015
isabel
0
o
Hodnoceno 13 června 2015

nino od Filipíny
Jednotlivci
Apartament Podwójne łóżko
Zůstal jednu noc v leden 2014
Value for money
Value for money, near airport & near commercial establishments
The location is near the airport though it is inside a connunity road. Clean rooms & value for money.
Hodnoceno 04 června 2015

corazon od Austrálie
Jednotlivci
Apartament Podwójne łóżko
Zůstal 2 nocí v květen 2015
Cleanliness, staff polite and helpful
Very tidy, friendly staff, away from noise
Comfortable, feels safe, has a friendly atmosphere/surroundings
Hodnoceno 27 května 2015


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v hotelu. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: