Skvělé 8,9
na základě 128 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Skvělé



na základě 128 hodnocení
  • Čistota 9,2
  • Vybavení 7,8
  • Poloha 9,5
  • Pokojový komfort/standard 9,0
  • Personál 8,9
  • Poměr cena/kvalita 8,5
  • Jídlo/stolování 8,3
Seřadit podle

Wolfgang od Rakousko
Páry
Pokoj typu Superior
Zůstal 16 nocí v prosinec 2014
budapest
location, room, food
For us it is the best hotel in central europe
Hodnoceno 03 ledna 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Anne od Velká Británie
Páry
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 7 nocí v prosinec 2014
Christmas in Budapest
Friendly, helpful staff.
Hodnoceno 30 prosince 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Kim od Malajsie
Páry
Pokoj typu Superior
Zůstal 5 nocí v prosinec 2014
good lacation, good spa, good conceirge service
location is perfect. close to most main attractions. very good conceirge service
Hodnoceno 28 prosince 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

hatem od Spojené státy
Obchodní cestující
Pokoj typu Superior
Zůstal 4 nocí v prosinec 2014
Great staff at Great Hotel
Staff, location and cleanness
Great experience.
Hodnoceno 13 prosince 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Julia od Austrálie
Páry
Pokoj typu Superior
Zůstal 3 nocí v listopad 2014
Wonderful hotel
Location, comfort, service
The Kempinski hotel made our stay in Budapest extremely enjoyable. Nothing was too much trouble and the service was excellent. The rooms were generous in size and the beds very comfortable. The location in the city centre and close to the river was ideal. I would highly recommend this hotel to others.
Hodnoceno 13 listopadu 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Lie od Indonésie
Páry
Pokoj typu Superior
Zůstal 2 nocí v listopad 2014
Fantastic Stay
Clean, Comfortable Bed and Friendly staff
Hodnoceno 10 listopadu 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Yacob od Izrael
Páry
Pokoj typu Superior
Zůstal jednu noc v červen 2013
Nice
Food service and clean
Hodnoceno 23 října 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Pierre od Malta
Páry
Pokoj typu Superior
Zůstal 3 nocí v srpen 2014
Aug14 Visit
Clean rooms, functional equipment, good quality products (soap, shampoo etc)
Very pleasant. Second time there and would go again. Government tourist taxes are steep and quite frankly abusive and excessive. Seems to be a punishment to tourists rather than a thank you.
Hodnoceno 10 září 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Andrew od Velká Británie
Páry
Pokoj typu Superior
Zůstal 3 nocí v leden 2014
Great hotel in a good area
Room was huge, very high standards, location
I was very happy with my stay, the rooms were to a very high standard, great location, good bars next to reception
Hodnoceno 09 srpna 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Peter od Kanada
Páry
Pokoj typu Superior
Zůstal jednu noc v červenec 2014
Would repeat again
Location, serenity and cleanliness
Our stay at the Kempinski Corvinius was worth the value we've paid for. The staff was competent and attentive, spoke good English; the Hotel's location very satisfactory, rooms immaculate, quite and functionally equipped, including Wi-Fi and foreign TV programmes selection. Should we ever cross this lovely Hungarian capital again, and likely will, the Kempinski's facility would be our top choice again. I most strongly and favourably would recommend any visitor to Budapest to stay in this lovely and welcoming facility!
Hodnoceno 04 srpna 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: