Velmi dobré 7,9
na základě 4995 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 4995 hodnocení
  • Čistota 8,4
  • Vybavení 7,9
  • Poloha 8,0
  • Pokojový komfort/standard 8,2
  • Služby 7,9
  • Poměr cena/kvalita 7,8
  • Jídlo/stolování 7,3
Seřadit podle

Michael od Německo
Skupina
Zůstal jednu noc v prosinec 2014
Nice Hotel
Centrally located. Ghe swimming pool is nice tk relax after a day in tjr city. Hughe breakfast buffet
Hodnoceno 18 září 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Irwan od Singapur
Pár
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v srpen 2016
awesme stay
great stay
Hodnoceno 18 září 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Khor od Malajsie
Pár
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v srpen 2016
Great location
Not so clean but prompt action in organize the re-cleaning of the room. Would still come back for the friendliness of the staff especially Anna.
Hodnoceno 17 září 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

hendra od Indonésie
Pár
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v květen 2016
Nice view and beautifull room
Very recomend
Hodnoceno 16 září 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

hendra od Indonésie
Pár
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 2 nocí v červenec 2016
Design hotel elegant
Like this hotel
Hodnoceno 16 září 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Jean od Malajsie
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v září 2016
Nice room, good for business
Clean and comfort but night time no hot water for shower.
Hodnoceno 15 září 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Yada od Singapur
Pár
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 2 nocí v září 2016
Nice stay
The stay was good, but the check in was slow. Waited for 1hours 30mins for the room to be ready. The room that booked was a King bed room and they told me that I need to wait for the room to be make over. Normal check in time was 2pm, that why I went there even later, at 5pm so I could get my room straight. Unfortunately, I could only get my room at 6.30pm. Then when I go to my room, I found the bed was a combine of 2 single. Kind of sad and felt cheated. But I guess they really are full house. Still the stay was good for us. Staff were friendly too.
Hodnoceno 14 září 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Emily od Singapur
Rodina s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v září 2016
Disappointment
Bed too small, wifi connect is poor and not flexible in early check in and late checkout
Hodnoceno 13 září 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

MELLISA od Indonésie
Obchodní cestující
Zůstal 3 nocí v srpen 2016
Good location
Clean, perfect for my business trip
Hodnoceno 13 září 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

justin od Spojené státy
Obchodní cestující
Pokoj Deluxe s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi a bezplatným Wi-Fi připojením k internetu.
Zůstal jednu noc v duben 2016
Good location, nice staff
Very friendly staff, great location
Hodnoceno 12 září 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: