Stratford Upon Avon a zdejší nabídka všech 96 ubytování.
Dobré6,9
Na základě 21 hodnocení
Macdonald Swans Nest Hotel
Zobrazit více fotografií
Interiér
Zobrazit více fotografií
Interiér
Zobrazit více fotografií
Zobrazit více fotografií
Koupelna
Zobrazit více fotografií
8,1 Velmi dobrá poloha
Zobrazit mapu
Zobrazit všech 36 fotografií
8,1Poloha
  • Wi-Fi zdarma ve všech pokojích

  • sauna

  • zatemňovací závěsy

  • 24hodinová pokojová služba

Ušetřete až 30 % s exkluzivními nabídkami Agoda!

Ceny klesají v okamžiku, kdy se přihlásíte!

Přihlaste se nyní
Nabídka pokojů
Pokoj Classic dvě samostatná lůžka (Classic Twin)
...
  • Výhled: Ulice
  • 21 m²
  • 2 jednolůžka
Upřesnit termín a zobrazit ceny
Dvoulůžkový pokoj Classic (Classic Double)
...
  • Výhled: Ulice
  • 21 m²
  • 1 dvoulůžko
Upřesnit termín a zobrazit ceny
Pokój Feature typu King (Feature King Room)
...
  • Výhled: Ulice
  • 21 m²
  • 1 dvoulůžko
Upřesnit termín a zobrazit ceny
Pokój Feature dwuosobowy (Feature Double Room)
...
  • Výhled: Ulice
  • 21 m²
  • 1 dvoulůžko
Upřesnit termín a zobrazit ceny
Apartmá Executive (Executive Suite room)
...
  • Výhled: Ulice
  • 21 m²
  • 1 dvoulůžko
Upřesnit termín a zobrazit ceny
Apartament Feature (Feature Suite Room)
...
  • Výhled: Ulice
  • 21 m²
  • 1 dvoulůžko
Upřesnit termín a zobrazit ceny
Dvojlůžkový pokoj Executive (Executive Double)
...
  • Výhled: Ulice
  • 21 m²
  • 1 dvoulůžko
Upřesnit termín a zobrazit ceny
Pokoj Club s manželskou postelí (Club Double Room)
...
  • Výhled: Ulice
  • 18 m²
  • 1 dvoulůžko
Upřesnit termín a zobrazit ceny

Macdonald Swans Nest Hotel – podrobnější informace

Stručný popis

Zobrazit více

Co nabízí

Zobrazit méně

Poznámky k ubytování

Zobrazit více

Užitečný přehled

Zobrazit více

Ověřená hodnocení cestovatelů

Hodnocení Agoda (21)
Hodnocení Booking.com (2066)

2,7

Vybrat typ cestovatele
  • Čistota 7,2
  • Vybavení 4,8
  • Poloha 8,1
  • Pohodlí a kvalita pokoje 7,8
  • Služby 6,2
  • Poměr cena/kvalita 6,1
  • Čistota 8,0
  • Poloha 10,0
  • Pohodlí a kvalita pokoje 8,0
  • Služby 8,0
  • Poměr cena/kvalita 6,0
  • Čistota 8,3
  • Vybavení 6,0
  • Poloha 9,3
  • Pohodlí a kvalita pokoje 9,2
  • Služby 7,0
  • Poměr cena/kvalita 7,3
  • Čistota 6,5
  • Vybavení 2,0
  • Poloha 8,0
  • Pohodlí a kvalita pokoje 6,0
  • Služby 5,0
  • Poměr cena/kvalita 6,0
  • Čistota 8,0
  • Vybavení 8,0
  • Poloha 10,0
  • Služby 8,0
  • Poměr cena/kvalita 8,0
Skóre hodnocení
  • Čistota 6,3
  • Vybavení 4,0
  • Poloha 6,3
  • Pohodlí a kvalita pokoje 7,0
  • Služby 5,4
  • Poměr cena/kvalita 4,6
Poskytnuto ověřenými hosty Agoda
Filtry

Jazyk hodnocení
  • English
  • Nederlands
  • Bahasa Indonesia

Typ pokoje
  • Dvoulůžkový pokoj Classic
  • Pokoj Classic dvě samostatná lůžka
  • Dvojlůžkový pokoj Executive
  • Pokoj Club s manželskou postelí

Seřadit podle
Zobrazeno 19 hodnocení
  • vymazat vše

4,0
don – Indie
Samostatný cestovatel
Pokoj Club s manželskou postelí
Zůstal 6 nocí v červenec 2017
An extremely poor hotel. Will not stay here again.”
The main problem here is that the bar and restaurant are not run by the hotel. The breakfast was very poor and the staff were disinterested in their job. I went to the theatre each night and it was annoying that the bar was closed, even to residents, at 11.00 pm which meant no drink after the theatre. The hotel response was, "we don't run the bar!". The restaurant was also run by outside people which meant that one could not get a coffee in the morning because they didn't open until noon! Very poor for a large hotel.
Hodnoceno 17 července 2017
Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
2,4
Bing – Hong Kong
Rodina se staršími dětmi
Pokoj Club s manželskou postelí
Zůstal 3 nocí v červen 2017
Hotel is badly managed”
**Air condition broke down for 2 days while the temp. was 30 degree C and only small fan was given upon request for solution. **The pool and gym where not inside the hotel and we have to cross the road to another permises to use it along with non-hotel guest. **All the clean lining and most of the in-rooms amenities was lying aross the public corridor. **We have to change room just because we have made 2 sperate bookings. **Our key cards was Out of Order for a few times during the stay where we have to renew again and again.
Hodnoceno 26 června 2017
Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
2,4
Bing – Hong Kong
Rodina se staršími dětmi
Pokoj Classic dvě samostatná lůžka
Zůstal jednu noc v červen 2017
Hotel is badly managed”
**Air condition broke down for 2 days while the temp. was 30 degree C and only small fan was given upon request for solution. **The pool and gym where not inside the hotel and we have to cross the road to another permises to use it along with non-hotel guest. **All the clean lining and most of the in-rooms amenities was lying aross the public corridor. **We have to change room just because we have made 2 sperate bookings. **Our key cards was Out of Order for a few times during the stay where we have to renew again and again.
Hodnoceno 26 června 2017
Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
4,8
Bing – Hong Kong
Rodina se staršími dětmi
Pokoj Club s manželskou postelí
Zůstal 2 nocí v červen 2017
Badly managed”
**Air condition broke down for 2 days while the temp. was 30 degree C and only small fan was given upon request for solution. **The pool and gym where not inside the hotel and we have to cross the road to another permises to use it along with non-hotel guest. **All the clean lining and most of the in-rooms amenities was lying aross the public corridor. **We have to change room just because we have made 2 sperate bookings. **Our key cards was Out of Order for a few times during the stay where we have to renew again and again.
Hodnoceno 26 června 2017
Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
6,4
Sharon – Malajsie
Rodina se staršími dětmi
Pokoj Classic dvě samostatná lůžka
Zůstal jednu noc v září 2016
Overpriced”
Location walking distance to attractions in Stratford. But weekend prices are nearly what you expect in central London. Rooms are not air-conditioned, and very basic but clean. We had to park in the next property, 5 mins walk away - a nuisance with luggage. Pets allowed on the property.
Hodnoceno 07 září 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
7,6
Elaine – Velká Británie
Pár
Pokoj Club s manželskou postelí
Zůstal 2 nocí v duben 2016
Excellent location and cleanliness”
An excellent centrally located hotel for all tourist attractions that was lovely and clean. A shame we had to walk through a wedding party to get to reception on our arrival, but reception staff were very helpful. More staff were obviously required at breakfast time for both mornings we were there as we had to wait 20 minutes once seated before anyone acknowledged us and took our order. Perhaps someone to show us to a table and to take our order - at least for tea or coffee - would have been a good start. All in all a good stay and would definitely consider staying again.
Hodnoceno 04 května 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
9,2
Hefin – Velká Británie
Pár
Dvoulůžkový pokoj Classic
Zůstal jednu noc v duben 2016
Very good stay”
Excellent location, rooms clean and well equipped. Staff friendly, restaurant good value lunch and good selection of ales in bar
Hodnoceno 08 dubna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
8,3
Ady – Velká Británie
Pár
Pokoj Club s manželskou postelí
Zůstal jednu noc v březen 2016
review of hotel”
location, breakfast and room
really enjoyed our stay, great location, comfy bed and enjoyed our stay
Hodnoceno 17 března 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
9,3
Paul – Velká Británie
Samostatný cestovatel
Pokoj Club s manželskou postelí
Zůstal jednu noc v leden 2016
New Year”
Location, restaurant and quietness of room.
Stayed over new year for two nights. The room was big enough clean and quiet even given it was New Year's Eve. We booked this last minute and managed to get a meal in the restaurant all be it a 9:30 sitting. I would recommend a great stay with good service, nothing to complain about.
Hodnoceno 06 ledna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
8,3
Wayne – Velká Británie
Pár
Dvojlůžkový pokoj Executive
Zůstal jednu noc v prosinec 2015
Hotel ”
Distance from town, reception helpful and bear restaurant nice food
Good
Hodnoceno 05 ledna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |

Přihlaste se. Vyjděte ven.
Zážitky na Agoda. Protože váš pokoj je teprve začátek.

  • Objevujte
  • Jezte
  • Nakupujte
  • Hrajte si
×
Macdonald Swans Nest Hotel
|Dobré 6,9

1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu klikněte na PointsMAX a zvolte si oblíbený věrnostní program.

2

Zvolte pokoj s nabídkou bodů

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Rezervujete pokoj, který body nabízí, a budou vám přičteny automaticky.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Své členské číslo ve zvoleném programu uveďte během rezervace. Body obdržíte na účet po odhlášení z ubytování.

Začněte zde a zvolte si program:
<Dříve
srpen 2017
poútstčtsone
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Později>
září 2017
poútstčtsone
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930