Skvělé 8,2
na základě 6094 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Skvělé



na základě 6094 hodnocení
  • Čistota 8,4
  • Vybavení 8,1
  • Poloha 8,8
  • Pokojový komfort/standard 8,3
  • Služby 8,2
  • Poměr cena/kvalita 7,7
  • Jídlo/stolování 7,6
Seřadit podle

Muhammad od Singapur
Rodiny s malými dětmi
Dvoulůžkový pokoj typu Premier s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi
Zůstal 2 nocí v září 2016
Huge room
Great place..not staff..staff all act "atas"..the only nice people are at aquamarine
Hodnoceno 15 září 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

LAI od Malajsie
Obchodní cestující
Zvláštní nabídka - dvoulůžkový pokoj typu Premier s manželskou postelí
Zůstal jednu noc v září 2016
excellent at all
free to upgrade room.
Hodnoceno 15 září 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

chris od Austrálie
Páry
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 5 nocí v září 2016
Great
Great time had here. The staff were brilliant, especially Crone he was so pleasant. Restaurants were a bit pricey but convenient. Location was central to everything worth seeing and Close to public transport. Rooms were a good size and tidy.
Hodnoceno 14 září 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

alok od Indie
Obchodní cestující
Pokoj typu Premier
Zůstal 8 nocí v září 2016
Excellent hotel for Business travelers
Great location, we'll connect by transport options, lots of shopping & food options around.
Hodnoceno 14 září 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Paul od Austrálie
Páry
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 3 nocí v září 2016
Good location
Good location not too far from Marina Bay, you can walk through the shopping center attached. Taxi to Orchard Road and Clark Quay areas under $10 aud and plenty at the hotel. Would stay there again.
Hodnoceno 14 září 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Patricia od Singapur
Páry
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 2 nocí v září 2016
One of my favourite hotels in SG
We had stayed at the Deluxe and Premier rooms and they were both excellent with comfy beds and bathtubs that fit two easily. The pool and gym are clean and of adequate size, and we can't wait for our next staycation.
Hodnoceno 13 září 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Kunchaya od Thajsko
Jednotlivci
Dvoulůžkový pokoj typu Premier s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi
Zůstal jednu noc v září 2016
no have
no have
Hodnoceno 13 září 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Amanda od Singapur
Páry
Speciální nabídka – dvoulůžkový pokoj Deluxe s manželskou postelí
Zůstal 2 nocí v září 2016
Great stay
Complimentary upgrade as rooms were not ready after some time due to other customers checking out late. Helpful and kind staff. Great breakfast.
Hodnoceno 13 září 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Wei od Singapur
Páry
Dvoulůžkový pokoj typu Premier s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi
Zůstal jednu noc v únor 2016
Birthday Celebration Staycation for my wife
Convenient location, good hotel standard, room is clean, staff are polite and provided good service. Thank you.
Hodnoceno 13 září 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Alex od Singapur
Rodiny s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v srpen 2016
Good location and facilities but staff performance can be better.
It's one of the best location with good facilities and access directly to the mall. Superb clean as well. Unfortunately front desk staffs kinda: (1) rude - for [the usher] when telling us to queue (with a raised voice) as there are a lot of counters for check ins and I got confused and (2) unfriendly - for [the check-ins desk] with no smile at all. This was on our staycation only (I'm Singaporean myself), therefore I'm just wearing casual clothes and I can feel they are looking down on us probably due to our dressing?? Anyway, the check-out process is simple as I requested for express checked out and we just need to drop the hotel key into the provided dropbox and that's it.
Hodnoceno 13 září 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: