Davao City a zdejší nabídka všech 208 ubytování.
Skóre hodnocení5,3
Na základě 19 hodnocení
Maxima Resort
Zobrazit více fotografií
Interiér
Zobrazit více fotografií
Interiér
Zobrazit více fotografií
balkon/terasa
Zobrazit více fotografií
balkon/terasa
Zobrazit více fotografií
5,6 Hodnocení polohy
Zobrazit mapu
Zobrazit všech 33 fotografií
5,6Poloha
  • soukromá pláž

  • zahrada

  • restaurace

  • nekuřácký pokoj

Ušetřete až 30 % s exkluzivními nabídkami Agoda!

Ceny klesají v okamžiku, kdy se přihlásíte!

Přihlaste se nyní
Nabídka pokojů
Dom nad morzem (House Above the Sea)
...
    Upřesnit termín a zobrazit ceny
    Chata (Cottage)
    ...
      Upřesnit termín a zobrazit ceny
      S klimatizací (Air Conditioning)
      ...
        Upřesnit termín a zobrazit ceny

        Vzdálenost od důležitých míst

        Letiště poblíž
        • 3,1 km
        • Mezinár. letiště Francisco Bangoy (DVO)
        • 131 km
        • General Santos Mezinárodní letiště (GES)
        Veřejná doprava
        • 8 km
        • Holiday Bus Station
        Nemocnice a kliniky
        • 3 km
        • Seamans Hospital
        Lékárny
        • 1,7 km
        • Mercury Drug
        Večerka
        • 1,8 km
        • 7 Eleven
        Výběr hotovosti
        • 1,5 km
        • ATM

        Maxima Resort – podrobnější informace

        Stručný popis

        Zobrazit více

        Co nabízí

        Zobrazit méně

        Poznámky k ubytování

        Zobrazit více

        Užitečný přehled

        Zobrazit více

        Ověřená hodnocení cestovatelů

        Hodnocení Agoda (19)

        3,6

        Vybrat typ cestovatele
        Skóre hodnocení
        • Čistota 5,3
        • Poloha 5,6
        • Pohodlí a kvalita pokoje 5,3
        • Služby 5,8
        • Poměr cena/kvalita 4,8
        • Občerstvení 5,1
        Skóre hodnocení
        • Čistota 2,0
        • Poloha 3,0
        • Pohodlí a kvalita pokoje 2,0
        • Služby 3,0
        • Poměr cena/kvalita 3,0
        • Občerstvení 2,0
        • Čistota 5,3
        • Poloha 6,7
        • Pohodlí a kvalita pokoje 6,0
        • Služby 6,7
        • Poměr cena/kvalita 5,3
        • Občerstvení 6,7
        Skóre hodnocení
        • Čistota 3,0
        • Poloha 4,0
        • Pohodlí a kvalita pokoje 7,0
        • Služby 7,0
        • Poměr cena/kvalita 4,0
        • Občerstvení 6,0
        Skóre hodnocení
        • Čistota 6,3
        • Poloha 7,0
        • Pohodlí a kvalita pokoje 5,7
        • Služby 5,3
        • Poměr cena/kvalita 5,7
        • Občerstvení 6,0
        Skóre hodnocení
        • Čistota 6,0
        • Poloha 4,0
        • Pohodlí a kvalita pokoje 4,0
        • Služby 6,0
        • Poměr cena/kvalita 3,5
        • Občerstvení 3,5
        • Čistota 6,0
        • Poloha 7,0
        • Pohodlí a kvalita pokoje 7,0
        • Služby 7,0
        • Poměr cena/kvalita 7,0
        • Občerstvení 5,0
        Poskytnuto ověřenými hosty Agoda
        Filtry

        Jazyk hodnocení
        • English
        • 日本語
        • 한국어

        Typ pokoje
        • Chata
        • S klimatizací
        • Dom nad morzem

        Seřadit podle
        Zobrazeno 19 hodnocení
        • vymazat vše

        5,3
        simon – Velká Británie
        Rodina s malými dětmi
        S klimatizací
        Zůstal 2 nocí v červenec 2015
        2 night stay at Maxima”
        water sport, kids loved it,evening entertainment , good for snorkeling
        Hodnoceno 29 července 2015
        Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
        4,3
        Cris – Filipíny
        Rodina se staršími dětmi
        S klimatizací
        Zůstal jednu noc v červen 2015
        Good for daytrip only”
        slide, waterblob and turtles
        Minimal choice of food in the menu. Staff always missing. Local channels on the television. Resort looks like an abandoned place. Good for daytrips and bring foods with you.
        Hodnoceno 19 června 2015
        Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
        2,0
        Saturnino – Filipíny
        Služební cestovatel
        Chata
        Zůstal jednu noc v květen 2015
        Very dirty.”
        Maxima Resort
        no restroom inside the cattages.
        Hodnoceno 23 května 2015
        Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
        3,3
        walter – Kanada
        Rodina s malými dětmi
        S klimatizací
        Zůstal 2 nocí v duben 2015
        too much climbing”
        banana boat was fun.swimming and snorkling ok.. view of Davao at night was nice.
        I found the place to be crowded and understaffed. Only the most fit of persons can manage the endless stairs going up and down from the parking area to the water. No comfort room in the room. And the main c.r. and shower areas not working. Very limited food in the restaurant. No sand beach and you walk on jagged rocks so no bare feet. I was booked for 2 nights but i departed after one night.. i Definitly will never go back to this place. Spend your time and money elsewhere.
        Hodnoceno 14 dubna 2015
        Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
        6,7
        Stephen – Spojené státy americké
        Pár
        S klimatizací
        Zůstal jednu noc v prosinec 2013
        Needs work”
        Dining, resort amenities, staff friendliness
        Rooms needed to be cleaner.
        Hodnoceno 11 ledna 2015
        Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
        3,0
        JERMALYN – Filipíny
        Služební cestovatel
        S klimatizací
        Zůstal jednu noc v prosinec 2014
        Unorganized”
        It was a disaster! We're very sorry but the stay was not worth for what we paid! Very unorganized! We arrived at 4:00PM, the room was dirty, we weren't able to sleep.. Ants partying the whole night everywhere, no water in washrooms :( , we couldn't find the only shower in the area. In short, there was no orientation. The following morning, when we spoke to the in charge we were shocked when he said we don't complain at the guard. Isn't it right even for water in the washroom you will ask an assistance when in fact it's understood that toilets have always water? Not worth to recommend at all! Very bad experience!
        Hodnoceno 23 prosince 2014
        Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
        3,7
        Lorenzo – Spojené státy americké
        Samostatný cestovatel
        S klimatizací
        Zůstal jednu noc v říjen 2013
        Roughing it..”
        If you want a hotel out of the way this is the place to be. If you require no luxuries or basis items this is the place to be. If you have a full time driver with car this is the place to be.
        The stay at Maxima Resort was maximum hotel camping. A nice place with nice people but out of the way. You need a car with a driver to stay there with you overnight and you must bring all the items you need cause there is nothing there except a room with a water room. There is also a disco at night but you must bring your own drinks. This is really roughing it and for the price it is too pricy for what you get and what you don't get. If you are prepared and bring all your essentials then you can have a unique experience. Bring everything you need cause there is nothing there.. and I mean nothing.. but the experience will make you appreciate nature and a real hotel.
        Hodnoceno 22 listopadu 2013
        Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
        4,7
        Jennifer – Filipíny
        Rodina s malými dětmi
        Chata
        Zůstal jednu noc v listopad 2013
        Our stay is good except for the bad service.”
        Cottages are situated in an ocean front. Very relaxing view. I love the giant tarpaulin slide.
        Our vacation could have been great if the staffs were accommodating. Seriously the cashier/front desk named Arnel ruined it. He was so hard to deal with. He was so sarcastic and unhelpful. Though he upgraded our room from non AC to AC, he didn't make sure that other staffs in the kitchen/canteen know that our room includes breakfast. We wasted time in their canteen waiting if we will be served breakfast or not. The only staff who was very accommodating was Larry who helped us cooked our food and made sure that our needs were being taken cared off. This beach resort could be better if they will employ people who are competent enough to provide quality service to their guests. We do not have any problem with the cottage, location, and facilities only the STAFFS. Maxima Aqua Fun is a must visit place if you are planning to go to Davao just be very cautious because people working there aren't friendly at all.
        Hodnoceno 13 listopadu 2013
        Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
        8,0
        Janis – Filipíny
        Rodina s malými dětmi
        S klimatizací
        Zůstal jednu noc v říjen 2013
        A lot to do in Maxima”
        beach, food and activities at the resort
        It was a perfect stay for the family as we have a choice to a lot of wonderful water activities, giant slides, kayak, water blob that comes with the package. Food is superb. Room has extra foam in case you are a group of more than 4 without charge. It'll be better if you stay there for more than a night. The resort is close to the Hagimit Falls, one of the places to go to in Samal Island, Davao. We would love to come back to the resort and have the reserved energy to be able to do all water activities they offer besides those mentioned above.
        Hodnoceno 11 listopadu 2013
        Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
        4,7
        Elven – Filipíny
        Rodina s malými dětmi
        Chata
        Zůstal 2 nocí v říjen 2013
        relaxing environment”
        affordable prices, fun watersports, quite
        I had a nice stay with my family in the resort. and a best place to relax and enjoy the ocean with its nice corals and colorfull fishes and other sea creatures to Snorkel and dive in. However i think their is so much more to improve in most areas of the resort such as their non air rooms facility well i dont expect much with the cheapest room but atleast they could clean the fan regularly as it is very dusty. And with the cleanliness the management have to do something with the cats at night as they keep coming speciall when we have food and are eating outside or in the balcony and their are lots of flies too at daytime. With the service all staff are friendly specially the scuba instructors. Another area is the public comfortrooms it is good if they could use toilet bowl with a flushing system even though it is a public comfortroom instead of using pails and waterscoops.
        Hodnoceno 12 října 2013
        Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |

        Přihlaste se. Vyjděte ven.
        Zážitky na Agoda. Protože váš pokoj je teprve začátek.

        • Objevujte
        • Jezte
        • Nakupujte
        • Hrajte si
        ×
        Maxima Resort
        |Skóre hodnocení 5,3

        1

        Zvolte věrnostní program

        PointsMAX
        Jazyk
        Věrnostní program A Věrnostní program A
        Věrnostní program B

        V menu klikněte na PointsMAX a zvolte si oblíbený věrnostní program.

        2

        Zvolte pokoj s nabídkou bodů

        Hotelový pokoj A
        Informace o pokoji
        Získat
        5000 bodů

        Rezervujete pokoj, který body nabízí, a budou vám přičteny automaticky.

        3

        Vložte členské číslo

        Země uvedená v pasu
        Členské číslo programu
        1234

        Své členské číslo ve zvoleném programu uveďte během rezervace. Body obdržíte na účet po odhlášení z ubytování.

        Začněte zde a zvolte si program:
        <Dříve
        srpen 2017
        poútstčtsone
         123456
        78910111213
        14151617181920
        21222324252627
        28293031   
        Později>
        září 2017
        poútstčtsone
            123
        45678910
        11121314151617
        18192021222324
        252627282930